FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moguce ,u commetu nema ni Maksimovica ni Ivkovica.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zakaric?
Vodio se i u Moldaviji kao glavni trener po UEFI.A i za sutra naravno stoji.feniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2021, 22:32Mozda neki drugi comet ga ima...u nasem se vodio ili ti zadnji put vodio kao pomocni trener Sirokog
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da nije Bregovic?
-
- Kontakt:
U Moldaviji se u zapisniku vodio kao trener,ima papire
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ima Maksimovica
- feniksptica
- Kontakt:
Naso sam ga..mada nema ugovora po ovome jos
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Goran nije registrovan ali ima uredne papire i garaziran je cijelo vrijeme.
Ako prođemo sutra, bilo bi super da nas Face i Marjan prenose iz Švedske, valjda nešto dogovore.Imamo pozitivna iskustva sa Faceom iz Skandinavije, pobjeda u Haugesundu je jedna od mitskih 

- osvajaci551
- Kontakt:
Prijenos iz Švedske će biti legalan, televizijski pa je teško da će Face to otkupiti

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Al kako god Face ce raditi prenos iz Sarajeva, jer nema ko drugiosvajaci551 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 00:21Prijenos iz Švedske će biti legalan, televizijski pa je teško da će Face to otkupiti![]()

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- osvajaci551
- Kontakt:
Rade produkciju za nasNisamInSajder je napisao/la: ↑15 jul 2021, 00:33Al kako god Face ce raditi prenos iz Sarajeva, jer nema ko drugiosvajaci551 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 00:21Prijenos iz Švedske će biti legalan, televizijski pa je teško da će Face to otkupiti![]()
.

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da nema njih ne bi bilo ni vasosvajaci551 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 00:34Rade produkciju za nasNisamInSajder je napisao/la: ↑15 jul 2021, 00:33Al kako god Face ce raditi prenos iz Sarajeva, jer nema ko drugiosvajaci551 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 00:21
Prijenos iz Švedske će biti legalan, televizijski pa je teško da će Face to otkupiti![]()
.
![]()
![]()

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
SVI NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'VO!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Covjek vako kad gleda neke stvari, nama bi bilo idealno kad bi nas Tan od kupio i spoio nas sa kortijem i kardifom.
Recimo mi da bi bili konstantno prvi u pl bh i da bi igrali grupu ovog konferenciskog takmicenja i da placamo sve poreze prireze mi moramo imat minimum 10-11 m km budzet svake godine, sto znaci da bi godisnje u prosjeku Tan morao minimum da ubrizgava oko 1 do 2 m km..i to kad bi imali fabriku masovne proizvodnje teskog naurazanja u butmiru. Posto je ubosni sve manje i manje i ljudini djece i talenata ova cifra od 1-2 m km bi se lahko mogla dic na 4m km
Posto gubitak od 4 m km ce vise smanjivat vrijednost kluba nego sto ce ga dizat, ja mislim da bi kardif korti mogli nama izac u susret sa vremena na vrijeme kad mi prodamo neke dobre igrace a nemognemo nac zamjenu za male pare niti u nasoj akademi da dopunimo tu rupu mislim da bi za Tana bilo naj pametnije da nam posudi nekog igraca koji je u kardifu 15 igrac ili kortiju 6 mjeseci dok mi ne nadjemo neko rjesenje ili dok neko iz akademije se ne pokaze. U tom slucaju bi i TAN I KLUB I NAVIJACI BILI U WIN WIN SITUACI I MISLIM DA BI VRIJEDNOST KLUBA ISLA TOLIKOM BRZINOM DA BI VRLO BRZO DOSLI NA NIVO RECIMO SADASNJEG PARTIZANA RIJEKE OSJEKA.
Znam da ce sad ovde neki ovo prokomentarisat drzava gura nismo u EU ITD..
Ja sam ubjedjen da smo mi ako budemo u vlasnistvu TANA u boljoj pozici i od partizana rijeke osjeka olimpije i hajduka cak u nekoj varijanti i od cz, jer nebi ovisili o rezimu vucicu (on kad izgubi ako neki tip navija za partizan zvezda pada i obrnuto znaci radi se dis balansirana situacija takodje kosovo je problem ako priznaju kosovo ode rusijankina ode gazprom odose kinesko gradnja itd, ako budu na qou evropa amerika zavrcu pipu smjenjuju trenutnu vlast i ponovo hause i sve izpocetka
Rijeka osjek su u vlasnistvu bogatasa al takodje podredjeni su Dinamu koji ima sve 70x bolje od njih i oni su jedini klub u bivsoj jugi koji je u boljoj pozici od nas.. vlasnik rijeke osjeka itd mora da potrosi oko 80-100 m € godisnje da bi prestigao dinamo i uzeo titulu al da bi vladali ko dinamo sto vlada oni to moraju radit 10 do 15 godina sto bi koatalo oko 1 milijardu € sto cisto sumnjam da fe ijedan vlasnik toliku lovu da skrsi
Ajduk ima navijace al to je previse malo para i 50 hiljada vlasnika to je osudjeno na 5 mjesto i to je to
Mi smo nisko tarifni klub koji moze sa 10-11 m km bit konstantno prvak igrat svako 7-8 godina grupu le i svake godine grupu konferencije sto je dovoljno da izreklamiramo igrace klub sigurno bi imali 4-5 standardni A reprezentativaca (mislim da nasa A reprezentacija ce bit sve slabija jer izbjeglice ce sve cesce igrat za drzave gdje su rodjene ne odakle im je dedo)
A vlasnik tako reci nebi nista morao ulagat mozda cak da bi imo fine i zarade
Recimo mi da bi bili konstantno prvi u pl bh i da bi igrali grupu ovog konferenciskog takmicenja i da placamo sve poreze prireze mi moramo imat minimum 10-11 m km budzet svake godine, sto znaci da bi godisnje u prosjeku Tan morao minimum da ubrizgava oko 1 do 2 m km..i to kad bi imali fabriku masovne proizvodnje teskog naurazanja u butmiru. Posto je ubosni sve manje i manje i ljudini djece i talenata ova cifra od 1-2 m km bi se lahko mogla dic na 4m km
Posto gubitak od 4 m km ce vise smanjivat vrijednost kluba nego sto ce ga dizat, ja mislim da bi kardif korti mogli nama izac u susret sa vremena na vrijeme kad mi prodamo neke dobre igrace a nemognemo nac zamjenu za male pare niti u nasoj akademi da dopunimo tu rupu mislim da bi za Tana bilo naj pametnije da nam posudi nekog igraca koji je u kardifu 15 igrac ili kortiju 6 mjeseci dok mi ne nadjemo neko rjesenje ili dok neko iz akademije se ne pokaze. U tom slucaju bi i TAN I KLUB I NAVIJACI BILI U WIN WIN SITUACI I MISLIM DA BI VRIJEDNOST KLUBA ISLA TOLIKOM BRZINOM DA BI VRLO BRZO DOSLI NA NIVO RECIMO SADASNJEG PARTIZANA RIJEKE OSJEKA.
Ja sam ubjedjen da smo mi ako budemo u vlasnistvu TANA u boljoj pozici i od partizana rijeke osjeka olimpije i hajduka cak u nekoj varijanti i od cz, jer nebi ovisili o rezimu vucicu (on kad izgubi ako neki tip navija za partizan zvezda pada i obrnuto znaci radi se dis balansirana situacija takodje kosovo je problem ako priznaju kosovo ode rusijankina ode gazprom odose kinesko gradnja itd, ako budu na qou evropa amerika zavrcu pipu smjenjuju trenutnu vlast i ponovo hause i sve izpocetka
Rijeka osjek su u vlasnistvu bogatasa al takodje podredjeni su Dinamu koji ima sve 70x bolje od njih i oni su jedini klub u bivsoj jugi koji je u boljoj pozici od nas.. vlasnik rijeke osjeka itd mora da potrosi oko 80-100 m € godisnje da bi prestigao dinamo i uzeo titulu al da bi vladali ko dinamo sto vlada oni to moraju radit 10 do 15 godina sto bi koatalo oko 1 milijardu € sto cisto sumnjam da fe ijedan vlasnik toliku lovu da skrsi
Ajduk ima navijace al to je previse malo para i 50 hiljada vlasnika to je osudjeno na 5 mjesto i to je to
Mi smo nisko tarifni klub koji moze sa 10-11 m km bit konstantno prvak igrat svako 7-8 godina grupu le i svake godine grupu konferencije sto je dovoljno da izreklamiramo igrace klub sigurno bi imali 4-5 standardni A reprezentativaca (mislim da nasa A reprezentacija ce bit sve slabija jer izbjeglice ce sve cesce igrat za drzave gdje su rodjene ne odakle im je dedo)
- robertkosar
- Kontakt:
U Borosu se igra na umjetnoj travi, Elfsborg je sve tekme dobio kod kuce a na strani 4 izgubio i jednu igrao nerjeseno

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Shategabri
- Kontakt:
Pa grupna faza KL je mislim 3 mil eura.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 04:58Covjek vako kad gleda neke stvari, nama bi bilo idealno kad bi nas Tan od kupio i spoio nas sa kortijem i kardifom.
Dotad uzmeš (ako kreneš kao prvak) mil i po.
Prodaš još nekog i eto budžeta.
Koševo Zapad
E vala ako se ne prodaju sve karte mi smo k urac od ovce obicni,pa Listica bi prodala sve ove karte.Nakon godinu i pol bez utakmica i opet se nesta natezemo.Dal neko zna koliko je do sada otislo tacno karti?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
Jučer je bilo ostalo nekih 4 000, ako je 9 600 pustano u prodaju, trebalo bi ovo danas da ode, znaš kakav smo mi svijet, sve u zadnji čas, plus ima i dijaspore, to hoće kartu i pravac na stadion.
Koševo Zapad
Nadam se.Sta je sa Mersom,igral on danas?Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2021, 08:28Jučer je bilo ostalo nekih 4 000, ako je 9 600 pustano u prodaju, trebalo bi ovo danas da ode, znaš kakav smo mi svijet, sve u zadnji čas, plus ima i dijaspore, to hoće kartu i pravac na stadion.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.