Lik izlevatio sarajlije, metno Rahmana na bilbord. Rekordno karte se prodaju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kao prvo ne moze biti toliko ljudi. Drugo ,ovo je Bosna. Sve se rijesi. Ljudi smo,pa se dogovori. Cugao sam s Rodjenima,svi su to zavrsili ocas,formalnost. Svi su dosli dobro prije tekme ! Tako da trebas se samo pojaviti tamo i to je to.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:30Ovo ce biti smijurija bgm.
Vecina raje radi.
Kako ce oni testirati 3-4 hiljade ljudi koji ce doci u periodu od 16:00h do 18:00 h ? Jos im i uruciti rezultate.
Pa u jeku pandemije u gradu je radjeno 2k testova na "petnaest" lokacija, pa se opet cekalo po sat dva.
Nemoguca misija.
Ja cu pokušati poslije posla, a znam da nema nista od toga.
Organizacija 0 bodova.
Karta kupljena jos u ponedjeljak, bice malo guravo da stignem taj test uraditi zbog radnog vremena na poslu ali rjesit ce se to...
Antikloc je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:43Kao prvo ne moze biti toliko ljudi. Drugo ,ovo je Bosna. Sve se rijesi. Ljudi smo,pa se dogovori. Cugao sam s Rodjenima,svi su to zavrsili ocas,formalnost. Svi su dosli dobro prije tekme ! Tako da trebas se samo pojaviti tamo i to je to.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:30Ovo ce biti smijurija bgm.
Vecina raje radi.
Kako ce oni testirati 3-4 hiljade ljudi koji ce doci u periodu od 16:00h do 18:00 h ? Jos im i uruciti rezultate.
Pa u jeku pandemije u gradu je radjeno 2k testova na "petnaest" lokacija, pa se opet cekalo po sat dva.
Nemoguca misija.
Ja cu pokušati poslije posla, a znam da nema nista od toga.
Organizacija 0 bodova.
Zadnja sezona puna bugova, bez update za cijene igraca, transfere. Da ne pricam o upozorenjima za igrace koji su povrijeđeni ili kartonirani. Mogao se bar jedan dzoker ubacit.admin je napisao/la: ↑14 jul 2021, 19:26Pozdrav. Fantasy je tu, pa hajde da vidimo ko zna, a ko glumi da zna ).
https://sportsport.ba/fudbal/fantasy-pr ... ava/403615
Bit ce da sam bot uprave, i slično, ali vala nesto ne vjerujem u ovo
Mozda je neki dio tog sistema bio ukraden pa su nabavili dijelove ili pak su kupili novi
Pa brate u 99% Ugovora o radu u daljem tekstu Ugovora se piše "radnik" ili "uposlenik", ovdje je pregovarac zna se ko...
Hvl na odg pasha, mah samo mi je glupo malo, sto ne slika cijeli kvazi ugovor :*
Trenutno korisnika/ca: fera, johntravolta123 i 56 gostiju.