mozes rec barem pozicije igraca?PL BiH -1 je napisao/la:Ne izmislja... Razgovori se vode. Damir nije u Amarovim planovima, za Lazara je takodjer stigla ponuda iz inostranstva. Amar je kontaktirao jos 3 veoma zanimljiva igraca ali posto ja ne pisem za domace medije nemam pravo da to objavljujem. Vedranu je ponudjen ugovor na dvije godine koji njemu nije bas odgovarao pa ce pricekati kraj mjeseca da donese odluku.Cuspajz je napisao/la:izmisljas gluposti ,status rovcanina u zelji jos nije definisan i kao takav rovcanin je pod ugovorom sa zeljom i samo osim vam je mogao ponuditi rovu ,to sto su vasi kontaktirali igraca ako bi dobio slobodne papire da predye to je druga stvarDule 078 je napisao/la:Danas nam je nudjen vas Rovcanin,ali nismo zainteresovani.
Ukoliko Vedran i jos jedan napadac se dogovore sa Zeljom mislim da ce Zeljo imati najjaci igracki kadar u zadnjih 5-6 godina.
moze i na PP
jedan je napadac sigurno ostala 2 su...

zna li iko hoce li otvoriti jug sutra na prozivici?
EDIT:
- Ja sam fudbaler Željezničara i mislim da me Uprava kluba ne bi pustila prije ljeta. U slučaju da se klubovi dogovore otišao bih na posudbu u Mostar do ljeta i pokušao pomoći Veležu na putu do opstanka, kazao je Rovčanin.