Nije Abbondazzieri,al dosta lice sto jes' jes'

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dylan Dog je napisao/la:Eto,vec je ostvaren napredak,utvrdjeno je da se radi o golmanu
ili gdje je branio..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Eto,vec je ostvaren napredak,utvrdjeno je da se radi o golmanu
gdje igra,ili gdje je igrao

Sexmachineboy je napisao/la:ili gdje je branio..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Eto,vec je ostvaren napredak,utvrdjeno je da se radi o golmanu
gdje igra,ili gdje je igrao
Iskreno nemam pojma.Dylan Dog je napisao/la:Pa eto,recimo da se radi o golmanu koji je par sezona proveo i u Engleskoj,ali uglavnom branio u svojoj zemlji te Rusiji,gdje je i nastupao prethodnu sezonu.

Nikad cuo za stanovitoga AkinfeevaSexmachineboy je napisao/la:Iskreno nemam pojma.Dylan Dog je napisao/la:Pa eto,recimo da se radi o golmanu koji je par sezona proveo i u Engleskoj,ali uglavnom branio u svojoj zemlji te Rusiji,gdje je i nastupao prethodnu sezonu.
Baš me zanima ko je ovaj što liči na Ruuda pa ću doči kasnije da vidim kad odgovorite.
P.S. Jaka ti pomoć, ne znam pet igrača iz ruske lige nabrojati(osim Spartakovih igrača) a golmana ni jednog.

Portillo je napisao/la:
Sramota je neznat. Inace, zabio Barci za 5-0 95-te.

camineroPortillo je napisao/la:Nista, onda cu ja opet
Karijeru izgradio u Atleticu, posljednje godine proveo ako se ne varam u Valladolidu, upamcen kao jedan od najjacih driblera Primere onog doba.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 38 gostiju.