Lily je napisao/la:
Znaš ono kad se rodiš i daju ti ime onakvo kakvo se roditeljima sviđa, kažu ti da si te i te vjere jer su ti i roditelji te, kažu ti koja ti je nacionalnost jer živiš u toj i toj državi. E, moj tata navija za liverpool skoro 30 godina. Veliki je navijač, i prvo što je uradio i mene je usmjerio u tom pravcu. Šta ja znam kol'ko navijam, stvarno ne znam tačno. Jer. moglo bi se reći od momenta kada mi je tata pričao o sjajnom klubu iz Engleske i o tome kako se on osjećao kada se igralo finale LP-a 84' i kako su ga svi zajebavali na poluvremenu jer je ličio na Pruzza, koji je bio izjednačio.
Znači od kada znam za sebe volim taj klub. Al' vjerujem da me nešto nije dirnulo kad sam prvi put vidjela Anfield i cula YNWA, ne bih sad bila navijačica Liverpoola kao moj tata. Odo ja daleko.

Ozbiljnije navijam za Liverpool od 5./6. razreda osnovne. Eto.

Moj tata nikad nije bio neki fudbalski fanatik, voli on fudbal, ali nista posebno. Na mene je po tom fudbalskom pitanju najvise utjecao stariji brat

Ja za Liverpool navijam negdje od 2002./2003., a sad i ja nastojim da rodjaka i rodicu usmjerim da odmalena navijaju za Liverpool, trudim se, pa sta bude
YNWA je napisao/la:
naravno da je to bitno, Rafa mu je zabranio da ide na OI i on to nije poslusao, i naravno da ce biti kaznjen zbog toga
nije problem u tome sto on ima profil na twitteru, problem je sto vise visi na twitteru nego sto trenira ,i kao sto vec @monolog rece, babel je neradnik, nije dovoljno imati samo talenat, mora se trenirati, boriti za svoje mjesto, a to babel nije radio, nego je visio na Twitteru i mnogo puta je sam sebi otezao situaciju objavljujuci na Twitteru ono sto nije trebao
babel je imao tri prilike i nije ih iskoristio i sam je kriv zbog toga, zelim mu sve najbolje u nastavku karijere, jos je mlad, odlazi u dosta slabiju ligu ali ako ne bude trenirao opet nece biti nista od njega

Rafa ga je zbog toga godinama kaznjavao i mislim da to nije bilo OK. Mogao mu je vala i neku blazu kaznu naci
Druga stvar, ako je neradnik, sto se nisu odmah njega rijesili

Birmingham nam vec 2 sezone visi za vratom da ga kupe, mogli smo ga komotno njima uvaliti.
Trece,zasto bi on zelio ostati u Liverpoolu, bez obzira na to sto je puno vremena provodio na klupi, ako nije ocekivao da moze uspjeti
Takodjer, Babel nije ni prvi, a nadam se da ce biti posljednji, od mladih igraca koji nije dobio pravu sansu. Ja i sada vidim da mi stalno akademiju punimo nekim talentima, a nikad od njih nista konkretno...
U svakom slucaju, ovo je sa Babelom moglo bolje proci, mogli smo imati sjajnog igraca, ali eto, njemu nek je sretno, nadam se da mu Liverpool nece ostati u ruznom sjecanju...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger