valjda razumijete talijanski
To je misljenje navijaca..veze oni nemaju...
Samo da napomenem,izgubili smo Floro Floresa,koji je bio sve dogovorio ali tzv. navijaci su ga vrijedlaji na njegovoj stranici na FB-u i rekli mu da je nepozeljan....zato je otisao u Genou jer nije htio da igra za klub u kojem ga navijaci ne zele...
svaka im cast...FF je vrlo dobar igrac,vjerujte mi..gledao sam ga dosta puta i nikada nije imao srecu da bude standardan u svojim klubovima...al stvarno je solidan u najmanju ruku,dobar strijelac i posluzio bi bar kratkorocno..
Idealan igrac za 4-4-2 formaciju i mogli smo ga jeftino dobiti,pa makar kao posudjenog igraca,jer nemamo pravog spica...
a ovako,zahvaljujuci ovima koji zele martineza u spicu i koji misle da moze to igrati...ostali smo bez napadaca...
jedino ako dovedmo fabiana ili nekoga...al to su vec rizicnije investicije s obzirom na cijenu i godine
ja navijaca
Nek nam vrate Bobu Vierija
@tony
i bonera se spominje kao pojacanje ako vjerujes hahhaah

eto..gdje ces dalje...
@emerson
istina za mirka...povrede ali i los tretman u romi..pa jbt najbolji igrac rome daleko
haj sto zna zabiti..al sto zna i dat loptu,razigravat..jednostavno malo je takvih igraca
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★