Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Donnie Darko
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Donnie Darko » 14 jan 2011, 03:51

mozel mi neko reci koji drugi program za snimanje, naravno osim frapsa?

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 14 jan 2011, 09:42

Mozeli mi neko pomoci od danas; evo nesto mi se cudno desava; kada ukljucim caps lock slova mi budu mala umjesto velika; a kada ga iskljucim onda mi budu velika :S ZAREZ ne mogu napisat kada ga pritisnem izbaci mi ovo ; :roll: uzasno me nervira; npr evo sad sam na nekom threadu na forumu i hocu da se vratim npr par stranica unazad ono mi otvara novi prozor :? strelicama nemogu upravljat evo dok ovo kucam pritisnem strelicu lijevo prema tekstu ona strelica ga "zaokruzi" nezz kako bi ono objasnio NE MOGU Uopce da se vracam u nazad tekst ako sam negdje pogrijesio jer su mi se eto tako strelice sjebale; nego moram brisat sav text da se vratim do tog "pogresnog" dijela :? na mišu ne mogu skrolat uopce ne reagira ova kuglica za skrolanje prozora :| stvarno teško je ovo objasnit al nadam se da je neko shvatio i da je zeljan pomoć :cry:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 14 jan 2011, 09:55

robovi88 je napisao/la:Mozeli mi neko pomoci od danas; evo nesto mi se cudno desava; kada ukljucim caps lock slova mi budu mala umjesto velika; a kada ga iskljucim onda mi budu velika :S ZAREZ ne mogu napisat kada ga pritisnem izbaci mi ovo ; :roll: uzasno me nervira; npr evo sad sam na nekom threadu na forumu i hocu da se vratim npr par stranica unazad ono mi otvara novi prozor :? strelicama nemogu upravljat evo dok ovo kucam pritisnem strelicu lijevo prema tekstu ona strelica ga "zaokruzi" nezz kako bi ono objasnio NE MOGU Uopce da se vracam u nazad tekst ako sam negdje pogrijesio jer su mi se eto tako strelice sjebale; nego moram brisat sav text da se vratim do tog "pogresnog" dijela :? na mišu ne mogu skrolat uopce ne reagira ova kuglica za skrolanje prozora :| stvarno teško je ovo objasnit al nadam se da je neko shvatio i da je zeljan pomoć :cry:
Sve navodi na to da ti je tipka shift pritisnuta tj.da je upala u tastaturu.Probaj ga odkočiti (i lijevi i desni shift),a ako ne može kupi novu tastaturu.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 14 jan 2011, 10:59

ra1981 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Mozeli mi neko pomoci od danas; evo nesto mi se cudno desava; kada ukljucim caps lock slova mi budu mala umjesto velika; a kada ga iskljucim onda mi budu velika :S ZAREZ ne mogu napisat kada ga pritisnem izbaci mi ovo ; :roll: uzasno me nervira; npr evo sad sam na nekom threadu na forumu i hocu da se vratim npr par stranica unazad ono mi otvara novi prozor :? strelicama nemogu upravljat evo dok ovo kucam pritisnem strelicu lijevo prema tekstu ona strelica ga "zaokruzi" nezz kako bi ono objasnio NE MOGU Uopce da se vracam u nazad tekst ako sam negdje pogrijesio jer su mi se eto tako strelice sjebale; nego moram brisat sav text da se vratim do tog "pogresnog" dijela :? na mišu ne mogu skrolat uopce ne reagira ova kuglica za skrolanje prozora :| stvarno teško je ovo objasnit al nadam se da je neko shvatio i da je zeljan pomoć :cry:
Sve navodi na to da ti je tipka shift pritisnuta tj.da je upala u tastaturu.Probaj ga odkočiti (i lijevi i desni shift),a ako ne može kupi novu tastaturu.
evo odigro jednu PES-a i kad sam izaso iz igrice sve normala :mrgreen:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 jan 2011, 12:29

robovi88 je napisao/la:
ra1981 je napisao/la:
evo odigro jednu PES-a i kad sam izaso iz igrice sve normala :mrgreen:
ma imeni je to bilo, rr komp i sve mi se popravilo :D

za par dana mi je pao sistem :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 jan 2011, 23:09

moustapha je napisao/la:@brazoo,

Mozda je problem sa VGA interfejsom na monitoru. Gubi kontakt i samim tim nestaje slike.
Kakav ti je monitor? Mozda imas mogucnost da koristis DVI.
ne znam fakat šta mu je, uglavnom izbugili smo strpljenje i buraz i ja tako da je već imam novi monitor pred sobom. U svakom slučaju hvala vam na pomoći ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 jan 2011, 00:35

Raja trebam pomoc: Kada upalim pc, dodje mi ona pocetna strana plavo/zelena Windows Vista. Kad pritsnem Log On, kaze mi Welcome i umjesto da mi otvori pc, napise mi Log Off. Tako ponavlja. Nikako ne mogu da koristim pc. Nista. Ne znam koji mu je qrac :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2011, 21:03

Adinjo je napisao/la:Raja trebam pomoc: Kada upalim pc, dodje mi ona pocetna strana plavo/zelena Windows Vista. Kad pritsnem Log On, kaze mi Welcome i umjesto da mi otvori pc, napise mi Log Off. Tako ponavlja. Nikako ne mogu da koristim pc. Nista. Ne znam koji mu je qrac :?
Da nemas slucajno dva AV sistema u istom momentu.Ili kad si ovaj novi aktivirao,zaboravio drugi deaktivirati.
P.S Ako ne mozes koristiti PC,otkud ti onda ovdje. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 jan 2011, 21:49

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Raja trebam pomoc: Kada upalim pc, dodje mi ona pocetna strana plavo/zelena Windows Vista. Kad pritsnem Log On, kaze mi Welcome i umjesto da mi otvori pc, napise mi Log Off. Tako ponavlja. Nikako ne mogu da koristim pc. Nista. Ne znam koji mu je qrac :?
Da nemas slucajno dva AV sistema u istom momentu.Ili kad si ovaj novi aktivirao,zaboravio drugi deaktivirati.
P.S Ako ne mozes koristiti PC,otkud ti onda ovdje. :lol:
Ma imam ti onaj laptop, pa ti sa njega pisem. Malo pratim i ja modu :lol: A ona "velika kutija" :lol: mi otisla u helac...sto se tice AV, deaktivirao sam prije, i sad ni tamo ni vamo :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 22:56

Da li moze windows 7 podrzati PES i koji moze podrzati? :roll: :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 23:03

DAVID VILLA je napisao/la:Da li moze windows 7 podrzati PES i koji moze podrzati? :roll: :D
Može svaki. Ja nedavno jaranu instalirao na 7-cu PES 11...
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 23:15

Sexmachineboy je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Da li moze windows 7 podrzati PES i koji moze podrzati? :roll: :D
Može svaki. Ja nedavno jaranu instalirao na 7-cu PES 11...
ok hvala...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 26 jan 2011, 22:15

E ovako, kupio sam novi Komputer i u njemu ima ugradjena TV-karta, znaci mogu prikljuciti kablovsku ili neku drugu antenu na njega i da gledam TV preko kompa, e sad me zanima da li neko zna kako da prikljucim satelitsku na komputer i da mogu praviti stream za raju preko interneta, planiram sebi uzeti dreambox i sad sa ovim kompom bi mogao streamati tekme za forumase ali ne znam sta trebam da radim, uspio sam prikljuciti kablovsku i sad mogu gledati ove kanale ali ne znam kako sateltisku, ako neko ima iskustva neka javi da mozmo u buducnosti zajedno gledati zanimljive tekme preko neta.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 jan 2011, 02:52

Kakvo je ovo ba sranje sad pogleda net skinulo mi se 170 giga.Vec sad racun 86 maraka.Imal ko iskustva sa ovim

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 27 jan 2011, 02:55

delija je napisao/la:Kakvo je ovo ba sranje sad pogleda net skinulo mi se 170 giga.Vec sad racun 86 maraka.Imal ko iskustva sa ovim
pa svugde kradu,nema ti tu pomoci

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 jan 2011, 02:58

Ma nije ovo do telekoma.Vjerovatno je virus neki.Znas li slucajno kako da provjerim sta sam sa neta skidao

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 27 jan 2011, 03:06

delija je napisao/la:Ma nije ovo do telekoma.Vjerovatno je virus neki.Znas li slucajno kako da provjerim sta sam sa neta skidao
nemam pojma,pa jel imas antivirus ili tako to

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jan 2011, 03:54

delija je napisao/la:Kakvo je ovo ba sranje sad pogleda net skinulo mi se 170 giga.Vec sad racun 86 maraka.Imal ko iskustva sa ovim
Koji ti je provider?
#divovi

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 27 jan 2011, 04:01

moustapha je napisao/la:
Koji ti je provider?
ma lik otiso da spava,nema ga vec 2 sata da odgovori :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jan 2011, 04:13

Zato si ti tu. 8-)
#divovi

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot] i 7 gostiju.