Nisi shvatio poentu
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
A šta je poenta?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Al Nolo 31 winner u mecu koji je trajao 3.5h i 4 seta
Moze poobarat sve rekorde i objektivno cu ga morat zvat goatom, al te stvari mi nikad nece lec xd
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 11 jul 2021, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedan Nole, ostali su teniseri... 
Zna s.rati, ali ovdje je objasnio neke stvari.
Zasto ga vec ne zoves goatom?! Sta jos mora da obori/stigne?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zato sto natjera protivnika na gresku,jednostavno niko nikad nije imao defanzivu kao on,pa cak ni Nadal na sljaci nije ovakav defanzivac. I sa tim jednostavno ubija psihu protivnika,pa pola ovih poena danas bi Mateo osvojio protiv bilo koga drugog da je bio sa druge strane mreze,al zato i jeste No1 i najveci svih vremena. I to kazem kao veliki navijac Rogera,jer jednostavno brojke ne lazu,vrlo jasno.
- OldFashioned
- Kontakt:
Dokazani si fasist prema tome s tobom pricati o nekom uspjesnom Balkancu, nebosnjaku je besmisleno u startu.Mancini je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:19Nemoj tako, uvrijedit ćeš im ljubimca.Goretzka je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:20Usute se pojedinci kad je lagan zrijeb biljojedu, kada je Rafi ili Fedu onda kukaju na sav glas. Najgora sorta ljudi.Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:14
Ma ko ATP 500 turnire treba ali eto pošto su GS turniri neka bude ko Mastersi.![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pa ko je po tebi onda goat momentalno i sta taj ima sto preteze na njegovu stranu u odnosu na Novaka?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nije on meni bio na svom nivou čitav turnir ali i kao takav je skoro pa rutinski ovo odradio. Možda i griješim ali..
Servis je bio najslabije oružje a znamo sta servis znaci na travi
Servis je bio najslabije oružje a znamo sta servis znaci na travi
ZZ
Da, fašista sam što ne volim one što dolaze iz države koja je vršila agresiju na BiH. Baš si smiješan.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jul 2021, 22:01Dokazani si fasist prema tome s tobom pricati o nekom uspjesnom Balkancu, nebosnjaku je besmisleno u startu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ima druze ustanova koje lijece takve kao ti.
Patoloska mrznja prema cijelom jednom narodu je dijagnoza. I uostalom, sta uopste trazis na jednoj ovakvoj temi na ovom forumu?
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Nadal na šljaci(iz peaka dok je mogao trčati, ne ovaj trenutni) je defanzivno savršenstvo, od toga boljeg nema. Nećemo pretjerivati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Jakobsen91
- Kontakt:
Djokoviceva igra je cista disertacija na temu all round tenis. Na Rg ga je fh mnogo bolje slusao, pa je danas trazio druga oruzja, cak 34 pts je uzeo na mrezi. Servis takodjer skromno danas. Takticki je savrseno i potkovan i odgovoran, nema tu izleta i odstupanja od taktike. Samo tako i moze biti ovdje gdje jest, iako bi mozda atraktivnije za oko bilo da 10tak puta po mecu potegne onu bh paralelu itd. Ali kod njega rizika nema i svaki udarac ima svoju svrhu. S obzirom da je Beretini servirao brutalno na citavom turniru prije samog meca mislio sam da mozda i ima neke sanse, ali vec u drugom gemu prvog seta vidjelo se da Djokovic izlazi na kraj s tim razornim servisom. 15 bp i 6 brejkova je nesto sto samo on moze na travi protiv ovakvog servera.
Goat trenutno jeste, ali oprezno do kraja, ova dvojica jos vrebaju.
Goat trenutno jeste, ali oprezno do kraja, ova dvojica jos vrebaju.
Ma sve znam brate,al ovaj to radi na svim podlogama,frajer ima sad isto GS titula,ima sve masterse po dva puta(jedini) i najvise masters titula,ima najvise sedmica,i na kraju godine ce imati i najvise YNo1,a vrlo moguce da ce sa 35 godina osvojiti kalendarski GS i onda definitivno potvrditi GOAT status
ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑11 jul 2021, 22:52Ima druze ustanova koje lijece takve kao ti.
Patoloska mrznja prema cijelom jednom narodu je dijagnoza. I uostalom, sta uopste trazis na jednoj ovakvoj temi na ovom forumu?
Uglavnom, ništa dobro iz Srbije nije dolazilo u BiH.
I kakva bi ustanova trebala biti napravljena za vas?
To što si nabrojao znači da je najbolji teniser, a ne defanzivac.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 23:12Ma sve znam brate,al ovaj to radi na svim podlogama,frajer ima sad isto GS titula,ima sve masterse po dva puta(jedini) i najvise masters titula,ima najvise sedmica,i na kraju godine ce imati i najvise YNo1,a vrlo moguce da ce sa 35 godina osvojiti kalendarski GS i onda definitivno potvrditi GOAT status
Kad si već kod defanzive, meni je iza Nadala na šljaci Endijeva defanziva sa tvrde podloge iz druge polovine 2016. godine. Isto baš brutalan nivo, nema šta nije stizao i vraćao, morao si crtat da dobiješ poen. Onda mi je Novak iz većeg dijela 2011. sezone na trećem mjestu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
on vec sada ima najvise YE#1, do duse koliko i sampras. fed i rafa zaostaju po 1. veliki je favorit da na kraju godine ode na +2 i bude usamljeni rekorder i po sampionskim sezonama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.