Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nikad vise trolova na forumu nije bilo. Po svim parametrima najbolji u historiji ovog prelijepog sporta.
⚽FK Garaže⚽
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj ironije. Priča o trolanju a nasjeo na priču da smo ja i @Justin ista osoba. VrhLlullSergio je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:08Ti jaruga kolko pises na ovom forumu i to na podforumu La Lige i Barcelone i nisi skontao da odgovaras trollcini s duplim profilima.JoeBleck je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:06De nam zalijepi to misljenje da vidimo razloge zasto to ne bi mogao biti nikad…BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:02Đoković nikad neće biti GOAT a @Gefufna je fino objasnio i zbog čega.
Hvala
Covjek nije jedan post napisao na temi podforumu tenis i ti njemu odgovaras na ocit pokusaj loženja.

@JoeBleck prelistaj malo zadnjih 4-5 stranica ove teme Oktagon velike trojke, fakat mi se na daju vaditi postovi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo vratio jos jednom. Isto fikus da je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:09Vidje li ko kako Nole odje.ba ambasadoricu Srbije, a ona uzela da se gura pored vojvotkinje i jos neke ocigledno bitne gospode.![]()
![]()
Mene stid za nju.![]()
![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mogu li ja da cestitam, ja sam ambasadorica Srbije.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:12Evo vratio jos jednom. Isto fikus da je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:09Vidje li ko kako Nole odje.ba ambasadoricu Srbije, a ona uzela da se gura pored vojvotkinje i jos neke ocigledno bitne gospode.![]()
![]()
Mene stid za nju.![]()
![]()
![]()

Ma ni pogledao je nije, a kamo li rijec progovorio na srpskom sa njom, a stajala je na metar od njega.Nije mogao da je i ne vidi i ne cuje sta govori.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 jul 2021, 19:16, ukupno mijenjano 4 puta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Djokovica jedino j3be sto nije pojava kao Rafa i Roger, nije mu ni prezime "zvucno" kao drugoj dvojici, posebno jer ima "Đ" i "Ć' sto strancima predstavlja problem
mislim da su ovo jedini razlozi zasto ga strana publika manje simpatizira, dok sad po meni vise nema dvojbe ko je najveci ikad, a to je upravo Djokovic
mislim da su ovo jedini razlozi zasto ga strana publika manje simpatizira, dok sad po meni vise nema dvojbe ko je najveci ikad, a to je upravo Djokovic
Don't believe the hype.
Nemoj biti salty,sl put u finalu makar protiv Tomica da odigra.LlullSergio je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:00Braca bruda cestitke za Eurocup titulu prosle godine u onom bubble sranju. Falili su samo BC Lietkabelis i Fortitudo Bologna da upotpune Lebronov put![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A što to, keve ti? Kako mu neko može biti sunarodnik, a nije iz njegove zemlje?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
+ beskonačno
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- alan_kardec
- Kontakt:
Matteo! Matteo! Matteo! Matteo! Matteo! Matteo! Ma...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
GOAT!!!!!!!!!!!!Kristalno i jasno svima. Naklon do poda najvecem.
Znaci da bude jasno,Federer je doktor tenisa kao i Nadal,al Novak je najbolji ikad teniser koji je igrao ovu igru,jednostavno kad on prestane igrati svi moguci rekordi ce biti u njegovom vlasnistvu. Kratko i jasno GOAT.
Svaka njemu cast.

Svaka njemu cast.

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bravo Nole! Čestitke!
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke Novaku. Još jednom pomjera granice, ima šansu da osvoji sve četiri GS turnira u jednoj sezoni, strašno. Berretini je izgubio sve šanse u 4. setu na 3-2 i 30-15 kad je Nole stigao onaj DS na nevjerovatavan način iako nije bio idealan DS ali taj udarac bi protiv 90% igrača u 90% slučajeva bio osvojen poen osim protiv ove tri aždahe (Nole - 10/10, Rafa 9/10 a Federer 8/10) gdje bi to stigli i osvojili poen.
Privilegija što živimo u eri ove trojice, ljudi imaju po 20 GS titula, ljudi su već 20 godina nedoriljivi, brutalno.
Privilegija što živimo u eri ove trojice, ljudi imaju po 20 GS titula, ljudi su već 20 godina nedoriljivi, brutalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Samo 12 od posljednja 72 slama nisu zavrsila kod nekoga od ove trojice. Bolesno! 

41.21.1.
- JohnCleese
- Kontakt:
Mora uzeti OI i US do kraja godine, jednostavno mora.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
nole:
ova godina: 3/3 (100%)
od W2018: 8/12 (67%) (uz onu diskvalifikaciju i otkazan vimbl gdje se dokazalo jos jednom da bi bio ogroman favorit)
od 2011: 19/42 (45%)
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 11 jul 2021, 20:15, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Prvo, za tebe nisam decko, dosta sam stariji, pa pripazi kako izlijeces.Mig_Mig je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:02Decko,lani su mu dva ukradena. 20(2)snowballer je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:5720>= 20?
Sta je sad?
Ko ono matematiku radi 20>19, ona djeca sto misle da se samo GS racuna kad se prica o najboljem igracu.
Znaci Novak ubio Rafu i Fedju u svemu a sad ce i u GSovima.
Sad se Raftardići mali kompleksasi poklopite usima.
Drugo, ne osporavam i slazem se. Samo hocu da ukazem ovim ljubmornima da sad nemaju bitne stavke da pobiju Novaka kao GOATa.
-
- Kontakt:
Nole ih pobio u svim kategorijama. Danas su zajedno plakali.Goretzka je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:09Slazem se. Tesko ce se ikada pojaviti teniseri kao sto su Rafaelo i Roger. Nole ce ostati vjeciti treci sto je svakako veliki uspjeh. Cestitke Nolou na WB treba biti posten.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:02Đoković nikad neće biti GOAT a @Gefufna je fino objasnio i zbog čega.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.