Haha, ma to ga je htio uzet na fintuu
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Finale, kao i cijeli turnir, u znaku GOAT-a. Još će puno Temze proteći da se pojavi neko da mu je blizu.
56-57 prvog servisa nije dovoljno, premalo. Morat će od trećeg seta dići procente na barem 65 da se ima čemu nadati. Novak će igrati sve bolje kako meč bude odmicao. Fali mu samopouzdanja da koristi više slajs koji daje rezultat, mora usporiti poene, više miksati i natjerati Novaka da diže i napada mrtve loptice s kojim je vazda imao probleme.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prvi put da na mrezi Berettini ne odigra direkt Djokovicu na reket haha
Nek neko javi ovom liku da prenosi finale najprestiznijeg Grand Slama. Progovori dvije rijeci svaki treci poen, kao oni mecevi na sk 10 bez komentatora. Pustite nam banjca, makar nesto prica.
Tako je godinama. Covjek kratkocom pokusava odrzati objektivnost. Imas njegov yt kanal plus emisije prije i poslije meceva,sve je receno.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 11 jul 2021, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Visko je meni uvijek bio ok komentator.
ovaj berettini fakat cudan teniser. 2 gamea kontas ima kuveta od njega, pa 3 da nema. U Noli znamo da ima, al i on oscilira danas haos. Brejkaju se ko da na sljaci igraju
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Vracaju se stvari u normalan tok.
Steta za prvi set koji je Novak morao uzeti pislije 5:2.
Steta za prvi set koji je Novak morao uzeti pislije 5:2.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Joj protivnika jel realno ovo. Nikad slabiji tenis nije bio. Nema nista bez Rafaela i pravog Rogera dzaba sve.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nole bas djeluje malokrvno kao da nema volje da živi. Nikakve emocije nista. Kao da nestaje gladi i zelje
Jedan set je Italijan. Drugi put možda osvoji dva.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- LlullSergio
- Kontakt:
Dal' je u 3 seta iko ikad imao vise propustenih SET lopti.
Kakve su ovo porođajne muke da se dodje do poena.
Kakve su ovo porođajne muke da se dodje do poena.
Ovi britanski kozojebi nikako da shvate što više navijali kontra budale manje su šanse protivniku. Šta kaže, ne čujem vas 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.