Copa America 2021
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Copa America 2021
Ovaj trofej daje na vrijednosti i onom Olimpijskom zlatu sa nacionalnim timom, pa čak i izgubljeno finale više vrijedi. Na to i U20 titula. Najbolji strijelac i asistent u historiji Argentina. Pečat na karijeru najboljeg ikad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaki argument protiv najvećeg je nestao. Velik si Lionele

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ovim nestaju i posljednji argumenti za kritikovanje jarca.
Argentinaaaaaaa
Bravo momci bravo Messi.Nakon toliko izgubljenih finala bio je vise i red.Gorit ce Argentina

Bravo momci bravo Messi.Nakon toliko izgubljenih finala bio je vise i red.Gorit ce Argentina

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sreca da se Messia nista nije pitalo u finalu,cestitke navijacima Barce na osvojenoj copi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kontrasviju
- Kontakt:
Def igrac utakmice je messi
dedera lakapo, osvojio je takmičenje koje se zadnjih godina igra skoro svake godine
ali eto, neće se oprostiti bez titule, i to je lijepo
ali eto, neće se oprostiti bez titule, i to je lijepo
A i da nije Elme mi.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jul 2021, 03:53Svaki argument protiv najvećeg je nestao. Velik si Lionele![]()
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ni novi choke Messija nije mogao sprijeciti ove pozrtvovane momke da osvoje titulu 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Lik je umješan u 9 od 12 golova na takmičenju. Dovoljno.
Uživati u nadam se još 2 vrhunske sezone potpuno rasterećenog Messia. Prije nego kaže konačno zbogom.
Uživati u nadam se još 2 vrhunske sezone potpuno rasterećenog Messia. Prije nego kaže konačno zbogom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne obracaj se ba trollu koji sjedi pred ekran do 4 sata u jutru da baca "hejt".Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 03:56Lik je umješan u 9 od 12 golova na takmičenju. Dovoljno.

Velik si, Lionele!!
@igrajlopte 🐦
Najveći ikad.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Drago mi je samo zbog Messija, zaslužio je jedan trofej s Argentinom.
Samo su ove tekme teška seljana. Ovo ko može gledati, svaka mu čast, mazohista je pravi. Nikakvog fudbala, udaranja na sve strane, mesar do mesara. Razumijem naboj, historiju i tradiciju, ali ovo je katastrofa. Isto stoku kad pustiš. O terenu da ne pričam. Lijepa Evropa..
Samo su ove tekme teška seljana. Ovo ko može gledati, svaka mu čast, mazohista je pravi. Nikakvog fudbala, udaranja na sve strane, mesar do mesara. Razumijem naboj, historiju i tradiciju, ali ovo je katastrofa. Isto stoku kad pustiš. O terenu da ne pričam. Lijepa Evropa..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- branimir85
- Kontakt:
Teška tekma za gledat, ali ništa se nije drugo ni očekivalo, samo u kost i dobro je ovo sudac na kraju iskontrolirao.
Nek je i Goat uzeo jedan veliki trofej s Gaučosima
Nek je i Goat uzeo jedan veliki trofej s Gaučosima

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
KONAČNO!!!

Privilegija je zivjeti u eri covjeka koji se igra fudbala i svakim potezom stvara visak. Pravi primjer legende i vodje kluba

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.