Copa America 2021
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2021
Covjece nisam rekao da su losi nego da su na zalasku karijere,Suarez je u prethodne dvije sezone igrac iskljucivo za male utakmice.Gomezova sezona u Valenciji nije bila ni priblizni tako dobra kao prosla.
Vecino je daleko od nekog kvalitetnog igraca,Toreira klupiran i u Arsenalu i u Atelticu.
Pa spanjolska nema superstarova kao nekad,to se slazem ali imaju ozbiljnu sirinu i dalje,istina da su neki igraci rezerve,ali rezerva Citya evo ovj Ferran je dao 12,13 golova sa poprilicno limitiranom minutazom,u spanjolskoj na klupi imas minimalno 5 igraca koji bi bez problema u Urugvaju bili u prvih 11.
Opet ponavljam Englezi,Njemci su neuporedive jace reprezentacije,Danska je tu negdje,Svedska ispod.
Ne podcjenjujem ih uopste,govorim realno stanje,ovaj Urugvaj je treca najkvalitetnija reprezentacija j amerike i to jeste problem.
@felixians-govorim trenutno,ne o Urugvaju prije 10,15 godina.
Slobodno nabroji 20 igraca van evrope koji su medju top 50,naravno da ih nema ni blizu toliko,zapravo ih jedva ima 7,8.
Vecino je daleko od nekog kvalitetnog igraca,Toreira klupiran i u Arsenalu i u Atelticu.
Pa spanjolska nema superstarova kao nekad,to se slazem ali imaju ozbiljnu sirinu i dalje,istina da su neki igraci rezerve,ali rezerva Citya evo ovj Ferran je dao 12,13 golova sa poprilicno limitiranom minutazom,u spanjolskoj na klupi imas minimalno 5 igraca koji bi bez problema u Urugvaju bili u prvih 11.
Opet ponavljam Englezi,Njemci su neuporedive jace reprezentacije,Danska je tu negdje,Svedska ispod.
Ne podcjenjujem ih uopste,govorim realno stanje,ovaj Urugvaj je treca najkvalitetnija reprezentacija j amerike i to jeste problem.
@felixians-govorim trenutno,ne o Urugvaju prije 10,15 godina.
Slobodno nabroji 20 igraca van evrope koji su medju top 50,naravno da ih nema ni blizu toliko,zapravo ih jedva ima 7,8.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
Klub koji ce svoju ofanzivu da temelji na dvojici 35.-godisnjaka je klub sa upitnom politikom, a kamoli reprezentacija.
- Felixians4
- Kontakt:
Trenutno? Dobar Urugvaj. Ispao na penale od Kolumbije, drže 4.mjesto iako s ne pregršt bodova u kvalama za Mundijal.
Samo vratara ako ubacimo 5-6 na popis top50,nekolicina ih je van Europe... A što da ti sad nabrajam kad ih nećeš priznati,takav si tip. I da stavim osoban odabir i kopiram s nekih relevantnih lista,ne bi uvažio.
Samo vratara ako ubacimo 5-6 na popis top50,nekolicina ih je van Europe... A što da ti sad nabrajam kad ih nećeš priznati,takav si tip. I da stavim osoban odabir i kopiram s nekih relevantnih lista,ne bi uvažio.
Nisam takav tip,uvazavam to za golmane,Brazilci imaju dva top golmana,kamerunac Onana koji je u Chelseau pokazao vrhunski kvalitet,iskreno malo sam golmane smetnuo s umaFelixians4 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:41Trenutno? Dobar Urugvaj. Ispao na penale od Kolumbije, drže 4.mjesto iako s ne pregršt bodova u kvalama za Mundijal.

Dovoljno je sto si rekao da je Urugvay i Danska bara bara.Iskreno , Danska je igracki slabija i od Kolumbije, Urugvaj je ipak ispred.
Ja u Danskoj osim finog sistema vidim hrpu prosjek igraca sa par finih pojedinaca poput Schmeihela i talenta poput onog desnog krila.
Ja ne vidim bukvalno poziciju na kojoj oni mogu igracki biti jaci od Urugvaja.Pogledas defanzivce , vezne igrace i same napadace , ne vidim kvalitet.Sistem je nesto drugo vec ranije sam rekao da je Tabares unazadio ovu ekipu jer jr prestar.
Svedska je buranija , nivo Paragvaja.
Ja u Danskoj osim finog sistema vidim hrpu prosjek igraca sa par finih pojedinaca poput Schmeihela i talenta poput onog desnog krila.
Ja ne vidim bukvalno poziciju na kojoj oni mogu igracki biti jaci od Urugvaja.Pogledas defanzivce , vezne igrace i same napadace , ne vidim kvalitet.Sistem je nesto drugo vec ranije sam rekao da je Tabares unazadio ovu ekipu jer jr prestar.
Svedska je buranija , nivo Paragvaja.
Ako gledas samo imena Urugvaj ima jaca,ako gledas sirinu Danci imaju vise,blizu 20 imena na ovom spisku su clanovi lige petica,Kolumbija je spala na par poznatih imena,ni blizu ekipi iz 2014 ni igracki ni sistemski.Danci igraju ljepsi fudbal od obje ekipe i to poprilicno,a realno samo su iznenadjenje ovog prvenstva kao i Wales svojevremeno.
Svedska bar ima Forsberga,Isaka,Kulusevskog,Lindelofa...a koga ima Paragvaj?nikog!,a nekad su znali imati finu reprezentaciju.
Svedska bar ima Forsberga,Isaka,Kulusevskog,Lindelofa...a koga ima Paragvaj?nikog!,a nekad su znali imati finu reprezentaciju.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Favorizirani Brazil. Ključna je odbrana Brazila koja čitava igra u Evropi, za razliku od dosadašnjih poluekipica koje je Messi punio.
- branimir85
- Kontakt:
Kako kultna Marakana otužno izgleda ovako skoro prazna na najvećoj tekmi između repki.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- ASD
- Kontakt:
Komentator počeo tušiti odmah na početku.
Kako je loš ovaj Fred igrač

Ja sam našao ovaj neki strani. Ako imaš kakav bolji šalji

https://www.extremotvplay.com/1007/link-2.php
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Prvih deset minuta komentator imao monolog o izjavama i statistici.
Od prijenosa utakmice, imao je "evo Mesija s loptom", "evo faula". To je otprilike na 10 minuta bilo 10 sekundi.
Od prijenosa utakmice, imao je "evo Mesija s loptom", "evo faula". To je otprilike na 10 minuta bilo 10 sekundi.
Velika prednost za favorizirani Brazil je i to što je Alisson na klupi. Jednostavno prosječan golman od kojeg ništa ne očekuješ, nemaš ga za šta ufatit kad pogriješi i najbitnije nema karizmu za velike utakmice.
Prvih 15 minuta kao da igra Haiti - Bermuda.
Travnjak katastrofa jbt.
Dobar stream za FS1 ako vam se ne svidja Arena.
http://allsportsmedia.live/novo/footy/copa-finale/

Travnjak katastrofa jbt.
Dobar stream za FS1 ako vam se ne svidja Arena.
http://allsportsmedia.live/novo/footy/copa-finale/
@igrajlopte 🐦
- JohnCleese
- Kontakt:
U prvi 15 minuta viđeno vise otvorenih đonova, poderanih stucni/dresova nego na citavom EURU
Samo ostro
Samo ostro

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kakvi su mesari argetinci, najmanje 3 zuta su trebali imati.
Zašto Neymar ne zamijeni šorc već jednom, lik igra pocijepan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.