FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Salčin ce ponovo biti rezervna opcija na lijevom beku.Jel zna neko sta je sa malim Dinom Islamovićem, kako ide njegov oporavak ?
Danas raskinuo ugovor

- NisamInSajder
- Kontakt:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ništa to, režemo troškove. Samoodrživost folovi golovi.
Al' bi sjeo ko budali šamar.

Al' bi sjeo ko budali šamar.

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Prvo Crnkića ne bih vratio ni kad bi igrali bez krilnog napadača. Gadi mi se lik, gadi mi se i Tatar od kad je dres podero, ali prije bi' njega nego ovo govance.BegizSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:50Pristojan sastav. Sa 9kom (Bagaric) i Crnkićem komotno se za titulu potući.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:39Trenutno naša najjaca postava po mom skromnom mišljenju:
Sevelj - Kurdic - Dupovac - Pidro
Susic - Djokanovic
Fanimo - Varesanovic - Salcin
Ahmetovic / Cmiljara
Ali zasto svaki ebeni trener gura Hebiba i Velkoskog u prvih 11 mi nikad nece biti jasno. Nesto ima tu, neka visa sila. Bacaju momci carke trenerima.
Ševelj mlad i još nije ništa pokazao, hoće li podleći pritisku ostaje da vidimo.
Kurdić, Prije bih Lazića stavio radi iskustva i neke sigurnosti.
Dupovac, nit smrdi nit miriše. Ako nam je on sigurnost onda jadna nam majka.
Pidro, sa mojom rajom na terminu ne može igrat.
Šušić, zna sa loptom sve. Ubi ga ljenost i nafuranost.
Đokanović, velika radilica i sigurnost nazad.
Fanimo, najbolje što imamo, ali sklon povredama, svako jutro se Sablić i mi budimo i mislimo jel kihno Fani.
Varešanović, potencijal i velika očekivanja imam od njega.
Salčin, isto velika očekivanja imam od njega.
Ahmo, brat, godine, povreda, 20 minuta maximum po tekmi
Cmilja, ne poznajem ga.
Krle, brat, ali može kafa.
Hebib, za šamara odavno.
Golmani koji god bude branio, ima podršku maksimalnu, zavaljeni momci sa omčom oko vrata.
Za Sarajeva su trenutno: Ševelj, Lazić, Dupovac, Fanimo, Varešaović, Đokanović, Salčin.
Ostalo bi sve našu djecu gurno.
ORIGINAL 1987
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ovoga su povezivali sa nama i prošle sezone.
Ono što sam vidio na yt je vrh, da, dragi, Bog da pa da potpiše za nas. Bilo bi extra...
Ono što sam vidio na yt je vrh, da, dragi, Bog da pa da potpiše za nas. Bilo bi extra...
Evo i oni tebe selame!
Ako je Mafaka rekao, ima šanse 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jel stvarno Jukić tužio klub, pa ga nema nigdje, zna li neko nešto o tome ? Zanimljivo, njega zastupa isti čovjek kao i Miličevića, Josip Kupreškić iz Viteza, tj. njegova agencija.
- feniksptica
- Kontakt:
Jukic je toliko koristan biod a sam vise volio gledat Hebiba i Velkoskog na krilu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E bas tako... Ova zamisao je najbolji opis cjelokupnog ucinka Ivana Jukica u dresu FK Sarajeva.feniksptica je napisao/la: ↑10 jul 2021, 22:10Jukic je toliko koristan bio da sam vise volio gledat Hebiba i Velkoskog na krilu
P.s. Mirzad Mehanovic je neko ko bi nam mogao dosta toga donijeti prema naprijed. Spominjao sam ga prethodnih mjeseci i obavezno pokusati dovesti ga.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ma dobro, ne može se reci ni da je dobio šansu u kontinuitetu, al hajd.Recimo kad je tek došao, u proljece 2020, odigrao je dosta dobro one tri utakmice prije prekida (Tuzla, Borac, Mladost).
Sumnjam da se i priča sa Merzadom.vedinjo98 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 22:28E bas tako... Ova zamisao je najbolji opis cjelokupnog ucinka Ivana Jukica u dresu FK Sarajeva.feniksptica je napisao/la: ↑10 jul 2021, 22:10Jukic je toliko koristan bio da sam vise volio gledat Hebiba i Velkoskog na krilu
P.s. Mirzad Mehanovic je neko ko bi nam mogao dosta toga donijeti prema naprijed. Spominjao sam ga prethodnih mjeseci i obavezno pokusati dovesti ga.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ne prica sto posto provjereno
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dadox, Homelander, Hrasno15, Lobudaraczapamcenje, Proximic, Tatamata1946 i 69 gostiju.