KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: KK Partizan
Vujošević dobio poziv iz Texasa i to od vlasnika San Antonia da provede mjesec dana sa ekipom(ovo sam danas pročit'o, ne znam da li ste vi pisali nešto o ovome ranije).
A, što se tiče Vujanića, također sam pročit'o da mu je danas ponuđen novi ugovor, odmah nakon operacije mu je došao većinski vlasnik Panioniosa i ponudi produženje ugovora(lijep gest, ako mene pitate). Sad, šta će se desiti, ne znam.
A, što se tiče Vujanića, također sam pročit'o da mu je danas ponuđen novi ugovor, odmah nakon operacije mu je došao većinski vlasnik Panioniosa i ponudi produženje ugovora(lijep gest, ako mene pitate). Sad, šta će se desiti, ne znam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da, obje informacije su tacne...Monolog je napisao/la:Vujošević dobio poziv iz Texasa i to od vlasnika San Antonia da provede mjesec dana sa ekipom(ovo sam danas pročit'o, ne znam da li ste vi pisali nešto o ovome ranije).
Kao danasnja izjava doktora koji ga je operisao da bi oporavak mogao da manje traje nego sto je prvobitno bilo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ofanziva23
- Kontakt:
Večeras kom obojci kom opanci! Nadam se pre svega kvalitetnoj košarkaškoj predstavi,mislim da Partizan uprkos svemu (lošoj tradiciji protiv kraljevića,povredi Vujanića,neiskustvu u ovakvim mečevima Jovanovića,nekonstantnosti) nije bez šansi. Jednostavno ako Partizan bude sveo greške u napadu na minimum,odigrao odbranu svih 40 minuta na visokom nivou,te kontrolisao skok,uspeh nije daleko,u svakom slučaju nije ni poraz bauk,al bi trebala se obratit pažnja da ne bude puno visok,jer možda baš na kraju koš razlika odluči.
Ako Real ode na 7-8 razlike krajem prve cetvrtine prijeti ponavljanje Makabija/Caje/Khimkija (cijenim da ne mogu toliko losi biti
)

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Poraz od 20 razlike 78:58.Jbg previse ih je kostala ocajna 2/4 kada ih je Real ubio.Jednostavno Vlada ponovo pokazao da nije trener za velika dela,on ne cini nista narocito da bi digao ekipu nakon lose serije.Takodje problem je bio i sut jednostavno nista nije islo sa poludistance i za 3.
Takodje jedna mi stvar ne ide u glavu,mozda ja nisam detaljno gledao tekmu,ali jbt oni su toliko lopti dali u reket Jawai i Real opet nije izasao iz bonusa niti u jednoj cetvrtini,bar koliko se sada mogu setiti.
Potez tekme nekada pocetkom drugog dela kada je Jawai bio pa fakticki sam ispod kosa i umesto da vrati loptu Gistu lagano,salje je pod noge na klupu Reala.
Tesko ce Partizan sa ovakvom igrom dalje,tesko pravo,ja sam rekao nakon izvalcenja parova da je 1-2 pobede relanost i da ce sve preko biti premija.
Takodje jedna mi stvar ne ide u glavu,mozda ja nisam detaljno gledao tekmu,ali jbt oni su toliko lopti dali u reket Jawai i Real opet nije izasao iz bonusa niti u jednoj cetvrtini,bar koliko se sada mogu setiti.
Potez tekme nekada pocetkom drugog dela kada je Jawai bio pa fakticki sam ispod kosa i umesto da vrati loptu Gistu lagano,salje je pod noge na klupu Reala.

Tesko ce Partizan sa ovakvom igrom dalje,tesko pravo,ja sam rekao nakon izvalcenja parova da je 1-2 pobede relanost i da ce sve preko biti premija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije mi jasno triput više poena u reketu i 3 puta više ofanzivnih skokova i izgube 20 razlike

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cisto informativno

Sve ispod 10, 15 razlike je premija...
Partizan pazi sad NEMA klasicnog playa, Jerells je igrac koji je priuceni play, odnosno igrac koji je samo zadnju godinu igrao playa, i bez minute ozbiljne kosarke (ovo sto igra je po prvi put to)...
Nemaju trenera da iskontrolise ekipu kada treba /Jovanovic to jos nije, da li ce postati vdijet cemo...
Centri Partizana odnosno odbrana od picka maltene ni ne postoji, naravno za ozbiljnu kosarku, kakva ce sutra da se igra...
Zato ce Mesina sutra u startu da napadne sa pickom, sa Prigonijem i Rodrigezom duboko...
Real je jak u reketu kao crna zemlja, vani imaju problem...
Ali Real ima nedostatak klasicnog centra, nisu to ni Reyes, nisu to ni Fischer, Tomic...
Meni licno ce interesantno sutra biti vidjeti na djelu malog Mirotica, u posljednje vrijeme igra fenomenalno...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako si pogledao utakmicu sve bi trebalo da ti bude jasno...LBJ MVP je napisao/la:Nije mi jasno triput više poena u reketu i 3 puta više ofanzivnih skokova i izgube 20 razlike![]()
![]()
Ako nisi onda to sto taksativno brojis stavke ne vrijedi nista...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma gledao sam i na kraju bezveze podatak piše points in the paint 38:12 za Partizan kao i skokovi u napadu 13:3 nisam mogao da vjerujemneno#4 je napisao/la:Ako si pogledao utakmicu sve bi trebalo da ti bude jasno...LBJ MVP je napisao/la:Nije mi jasno triput više poena u reketu i 3 puta više ofanzivnih skokova i izgube 20 razlike![]()
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zato je Real sa trice, poludistance i distance zabio 40 poena, a Partizan 10. Real opucao 40 bacanja a Partizan 15, jbg ti uprati sve dijelove statistike kad si se vec ufatio za njuLBJ MVP je napisao/la:Ma gledao sam i na kraju bezveze podatak piše points in the paint 38:12 za Partizan kao i skokovi u napadu 13:3 nisam mogao da vjerujemneno#4 je napisao/la:Ako si pogledao utakmicu sve bi trebalo da ti bude jasno...LBJ MVP je napisao/la:Nije mi jasno triput više poena u reketu i 3 puta više ofanzivnih skokova i izgube 20 razlike![]()
![]()

Ali ovo su često i glavni statistički podaci imaš 20 razlike u poenima u reketu i izgubiš tekmu to je umijećeThe Game je napisao/la:Zato je Real sa trice, poludistance i distance zabio 40 poena, a Partizan 10. Real opucao 40 bacanja a Partizan 15, jbg ti uprati sve dijelove statistike kad si se vec ufatio za njuLBJ MVP je napisao/la:Ma gledao sam i na kraju bezveze podatak piše points in the paint 38:12 za Partizan kao i skokovi u napadu 13:3 nisam mogao da vjerujemneno#4 je napisao/la: Ako si pogledao utakmicu sve bi trebalo da ti bude jasno...

Real ovakvom igrom nema prolaz dalje a Partizan očajno u broju izgubljenih lopti i odigranih kontra napada
"Zato ce Mesina sutra u startu da napadne sa pickom, sa Prigonijem i Rodrigezom duboko...
Real je jak u reketu kao crna zemlja, vani imaju problem..."
ja nisam primjetio taj pik da je prolazio u reket dole i ne vidjeh Real u problemima izvana (pa svasta napises ko ce sve da popamti i onda na kraju i pogodiš)
A što se tiče Partizana ove i prošle godine pa i Dule bi se mučio sa ovima od sinoć a kamoli Vlada . to je dan kada ne ide nista a Mesina je pokazao svoju glupost koliko ne dozvoljava Novici da igra samo što su mu "srbi" nabili kompleks, za sva krila trenutno koja igraju u Realu "ubica" je za njih Dražen Petrović.
uh što ne volim ove španske ekipe pa ona trojica sa pištaljkama zar moraju da pomažu i da onoliko pune penalima dok je na suprotnoj strani u reketu bilo otkidanja ( mali klub samo se sjetimo Taukeramike, CSKA, i ostalih)
"Zato ce Mesina sutra u startu da napadne sa pickom, sa Prigonijem i Rodrigezom duboko...
ja nisam primjetio taj pik da je prolazio u reket dole i ne vidjeh Real u problemima izvana (pa svasta napises ko ce sve da popamti i onda na kraju i pogodiš)
A što se tiče Partizana ove i prošle godine pa i Dule bi se mučio sa ovima od sinoć a kamoli Vlada . to je dan kada ne ide nista a Mesina je pokazao svoju glupost koliko ne dozvoljava Novici da igra samo što su mu "srbi" nabili kompleks, za sva krila trenutno koja igraju u Realu "ubica" je za njih Dražen Petrović.
uh što ne volim ove španske ekipe pa ona trojica sa pištaljkama zar moraju da pomažu i da onoliko pune penalima dok je na suprotnoj strani u reketu bilo otkidanja ( mali klub samo se sjetimo Taukeramike, CSKA, i ostalih)
Prijatelju ti se nalupa za medalju....ŽeljkoB je napisao/la:Real ovakvom igrom nema prolaz dalje a Partizan očajno u broju izgubljenih lopti i odigranih kontra napada
Hajde pusti sad CSKA molim te, ugazili bi ih svejedno, 3 - 0 ili 3 - 1 sasvim svejedno..
Cuj nije prolazio pick unutra, a iz cega su dosli otvoreni sutevi u napadu, to mi reci...
Sigurno iz toga sto je Prigoni sve probio 1 na 1

Ili mozda sto je Tomic vracao pas iz reketa

Prolazili su na taj nacin sto je Prigoni vrtio pick citavo vrijeme, i to sto su igrali strpljivo, mada je Ljulja i Takera sinoc islo...
Partizan nema sut spolja, Kecman vise ne moze, i dan - danas ima onaj slalom kroz odbranu ali nema snage da zavrsi kao prosle godine, trica je postala dalja, za njega vrlo bitna stvar, ne postoji odbrana centara..
A najveci problem je sto je pola tima koji imaju potencijal da igraju brzu i kosarku sa naglaskom na tranziciju (Veseli, Gist), dok pola tima kontrolisanu kosarku (Milosavljevic, Kecman)..
Sudjenje sasvim korektno, nista posebno tendenciozno kako ti napisa...
Zbog cega su Srbi nabili kompleks Mesini, prosvjetli me

Velickovic je bio Mesinina zelja, i zato ga je Real doveo, ako to ne znas, jer bi ga Mesina doveo u CSKA da je ostao gore...
Velickovic ne moze bacanja da spoji kako treba..
Sta je sinoc uradio u napadu, osim skokova koje je imao...
Real prolazi dalje bez ikakvih problema, i to ces da vidis na kraju TOP 16..
Real ima zestokih problema izvana, pitat cu te ja kad Taker pocne da sutira za tri 2/6 ili Ljulj to uradi...Vidjet ces onda problema, imaju suvise unutrasnjih igraca a premalo vanjskih..
I da ti jos nesto kazem, Dule bi sinoc Jerelsa otjer'o prvim avionom za Teksas da je sutirao trojku u kontri u trecoj sekundi napada, ili Gista koji se ne vraca u odbranu i lagano kulira...To bi Dule sinoc uradio...
A Vlada to ne smije(jos)..
A sinoc na 20 - 17 za Partizan vadi Jerelsa, koji je do tada igrao sasvim korektno i racionalno i uvodi Bozica...Od tada pocinje horor za Partizan gdje Real pravi veliku seriju...
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 20 jan 2011, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zbog cega su Srbi nabili kompleks Mesini, prosvjetli me
pitaj Obradovića zbog čega
a gledajući sinoć utakmicu Efesa i Montepaskija sa ovom igrom od sinoć Real nema šanse za prolaz ali sreća za njih je što su Španci.
a sto se tiče Novicinog učinka u napada pa vidilo se da slobodna bacanja, "baca" a ne šutira a jedini je u odbrani parirao igračima Partizana, a ne vidjeh odbranu Rejesa, Suareza, Garbahose, Mirotica i Tomića... (bez Fišera uvijek dobar u odbrani)

a gledajući sinoć utakmicu Efesa i Montepaskija sa ovom igrom od sinoć Real nema šanse za prolaz ali sreća za njih je što su Španci.
a sto se tiče Novicinog učinka u napada pa vidilo se da slobodna bacanja, "baca" a ne šutira a jedini je u odbrani parirao igračima Partizana, a ne vidjeh odbranu Rejesa, Suareza, Garbahose, Mirotica i Tomića... (bez Fišera uvijek dobar u odbrani)
Mesina je vrlo sujetan trener, ali pusti mi se te price, molim te...ŽeljkoB je napisao/la:Zbog cega su Srbi nabili kompleks Mesini, prosvjetli me![]()
![]()
![]()
On namjerno da unistava igraca, pa nije Real provincijski klub tipa Napretka iz Krusevca, ili Metalca iz Valjeva...
Ako je jedini u odbrani parirao, kako onda da je Real dobio 20 razlike

A ja sinoc vidjeh da je Real odmah u startu tj. Tomicu svirana dva penala, i Reyesu dva, to si presutio...
Da li ce Real da prodje i kako to cemo da vidimo....
Suvise potcjenjujes Real (sinoc im je bila 14 pobjeda nad Partizanom, uz samo jedan trijumf Partizana)...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a zar nisu bile licne greske obojiceneno#4 je napisao/la:Mesina je vrlo sujetan trener, ali pusti mi se te price, molim te...ŽeljkoB je napisao/la:Zbog cega su Srbi nabili kompleks Mesini, prosvjetli me![]()
![]()
![]()
On namjerno da unistava igraca, pa nije Real provincijski klub tipa Napretka iz Krusevca, ili Metalca iz Valjeva...
Ako je jedini u odbrani parirao, kako onda da je Real dobio 20 razlike![]()
![]()
A ja sinoc vidjeh da je Real odmah u startu tj. Tomicu svirana dva penala, i Reyesu dva, to si presutio...
Suvise potcjenjujes Real (sinoc im je bila 14 pobjeda nad Partizanom, uz samo jedan trijumf Partizana)...
ja ne umanjujem pobjedu Reala, igrali protiv očajnog Partizana ako nastave ovako ne mogu protiv ovih ostalih neće doći do prolaza(sem uz pomoć lige) a nešto ne znam da i Mesina u zadnjih koliko godina je uradio nešto sa mladim igračima ne vidim napredak Tomića i Suareza mnogo bolje je Suarez igrao predhodne sezone.
Zar nisu bile licne greske i Kecmana za 2+1 kad je Tomic sutirao i Milosavljevica i ostalih...ŽeljkoB je napisao/la:a zar nisu bile licne greske obojiceneno#4 je napisao/la:Mesina je vrlo sujetan trener, ali pusti mi se te price, molim te...ŽeljkoB je napisao/la:Zbog cega su Srbi nabili kompleks Mesini, prosvjetli me![]()
![]()
![]()
Ako je jedini u odbrani parirao, kako onda da je Real dobio 20 razlike![]()
![]()
ja ne umanjujem pobjedu Reala, igrali protiv očajnog Partizana ako nastave ovako ne mogu protiv ovih ostalih neće doći do prolaza(sem uz pomoć lige) a nešto ne znam da i Mesina u zadnjih koliko godina je uradio nešto sa mladim igračima ne vidim napredak Tomića i Suareza mnogo bolje je Suarez igrao predhodne sezone.
Sudije su sudile sasvim korektno sinoc, opravdanje za poraz uopste nije sudijski kriterij, problem je sto vecina Partizanovih igraca u nedostatku kvaliteta igre u odbrani pokusava da rukama zaustavi protivnika, to se mozda ne svira u NLB, ali u EL sigurno..
Suarez igra prvu sezonu u Realu, ima u prosjeku 10 - 11 poena u ACB (nisam siguran), u EL jedno 6 - 7, nisam siguran tacno....
Prva godina mu je u EL..
Tomic igra losije ove godine, vuce povredu i dalje...Ali i dalje je to sasvim korektno..
Pa Real je ekipa koja nema nijedan poraz kuci ove godine, eto kako igraju lose

I da za igru vani, unutra gdje se odnijela prevaga, evo sta kaze Jovanovic kojeg ti branis...
Kao sto sam i rekao kontrolisano i sa puno pick igre...
Real je imao svoj ritam. Neće previše da trče i rizikuju kontre, igraju duge napade i tako su uveli utakmicu u svoj ritam. Nismo uspeli da nametnemo svoj ritam, niti svoju igru, da spušatmo loptu u reket, ili da to valorizujemo kroz poene iz penala.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zasto ti nebi bio trener?
Kakve veze sad imam ja sa tim sto je Jovanovic losŽeljkoB je napisao/la:Zasto ti nebi bio trener?

Ja sam veliki ljubitelj kosarke, uzivam kad gledam kosarku, znam nekoliko stvari vezano za ovu plemenitu igru, ali sam odabrao drugaciji zivotni put, i to je to...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
najjednostavnije pitanje zašto nebi, jer koliko Vi znate košarci zašto nebi obukli patike i trenerku i pokazali kako se to radi?neno#4 je napisao/la:Kakve veze sad imam ja sa tim sto je Jovanovic losŽeljkoB je napisao/la:Zasto ti nebi bio trener?![]()
![]()
![]()
Ja sam veliki ljubitelj kosarke, uzivam kad gledam kosarku, znam nekoliko stvari vezano za ovu plemenitu igru, ali sam odabrao drugaciji zivotni put, i to je to...