FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pitar6785 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 21:43Sramota ako nebudemo sold out u cetvrtak..bar 70 k km da klub zaradi od navijaca da bar tanu mogu platit sobu kurvanje za jednu noc..
Jel ovo presjednik bojca VICIN BRAT AMIDZIC, prezivaju se isto..
Ako se nema para dovest bar dobrog spica i to ce bit dovoljno za 4 mjesto i intertoto kup

Legendo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da nas oštete i unazadePeakyBlinders je napisao/la: ↑09 jul 2021, 22:31Ne znam šta će to kome. Evo prijavljujem se za noćnog čuvara na AFH.
Sad ćemo mi to opet kupiti s parama od ulaznica
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ma zna se koje uzeo sistem koji upravlja i kontroliše čitače karata.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sve si reko. Nismo sigurno ja i ti nego neko ko ima pristup stadionu...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Sumnjivo je sve ovo sutim vec mjesecima, ne zelim da doljevam ulje na vatru , al ovo im je jos jedan minus znaci klub je ostecen za 100k pa bog te mazo nismo kako treba ni preuzeli stadion, a vec imamo problema sa cuvanjem postojece imovine, a da ne spominjem sta ce tek biti ako se krene sa nekim ulaganjima, hoce li nam mozda i stolice nestajati ili mozda materijal za renoviranje, za ovo neko mora odgovarati, a vi pljuvaci ufatite se sala, majice,dresa bordo boje i zaputite se na sveti hram, podrzite klub i pokazite svojim dolaskom na tribinama svoje nezadovoljstvo.
Razocaran sam i ja, nezadovoljan al cu podrzat ove momke i pokazat sta mislim o radu direktorice.
Al jedno svima da je jasno, bio je Muco i prije Muce mnogi drugi,bio je Ibrakovic,Dino, sad je Sabrina, a bice ih i poslije Sabrine, al jedno sigurno ostaje grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima
Razocaran sam i ja, nezadovoljan al cu podrzat ove momke i pokazat sta mislim o radu direktorice.
Al jedno svima da je jasno, bio je Muco i prije Muce mnogi drugi,bio je Ibrakovic,Dino, sad je Sabrina, a bice ih i poslije Sabrine, al jedno sigurno ostaje grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- NisamInSajder
- Kontakt:
I bas sad da nestane sistem sa stadion. Par dana pred prvu utakmicu, europsku, prvu pred navijacima. 
Godinu i po' skoro stadion prazan i bas sad. Smijesno.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Sumnjivo.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 jul 2021, 00:25I bas sad da nestane sistem sa stadion. Par dana pred prvu utakmicu, europsku, prvu pred navijacima.
ORIGINAL 1987
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ziljkić koji ima osvojenu jednu, namještenu titulu, prodao se za milion eura, a Kovacevic koji ima dvije titule, dva kupa i play - off El otišao za 300.000 

Stvarno vjeruješ da je on otišao u Olimpiju za milion eura?Historicar je napisao/la: ↑10 jul 2021, 01:00Ziljkić koji ima osvojenu jednu, namještenu titulu, prodao se za milion eura, a Kovacevic koji ima dvije titule, dva kupa i play - off El otišao za 300.000![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Srami se vise i prestani pljuvati po klubu. Ne mogu da vjerujem kako ste naivni pa mislite da je otisao za milion. Mada niste vi ni naivni nego i vi znate da nije istina al eto vidite priliku u tome da popljujete po klubu.Historicar je napisao/la: ↑10 jul 2021, 01:00Ziljkić koji ima osvojenu jednu, namještenu titulu, prodao se za milion eura, a Kovacevic koji ima dvije titule, dva kupa i play - off El otišao za 300.000![]()
Vjeruj meni kad ti kazem da Olimpija nema tolike pare za jednog Ziljkica i to je to. NEvezano za Borac u Olimpiji nije idealna situacija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Milion eura sa lako ostvarivim bonusima.Ne razumijem zašto bi bila laž, svi naši portali su to prenijeli, i Slovenci su pisali da je u pitanju milion eura.Vlasnik im je milioner Milan Mandarić, cemu nervoza sto sam to napisao.Naravno da je za čuđenje, Ziljkić koji je do prije par godina, maltene otjeran iz Tuzle i sa namještenom titulom, ispade da se bolje prodao od Kovacevica sa četiri trofeja i play - offom, a jos Ziljkicu ugovor isticao 2022, a Vladanu 2024.Fudbalski mag Dejan Lukendić ispade Monci za Hadžiju i SabrinuSaban123 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 01:03Stvarno vjeruješ da je on otišao u Olimpiju za milion eura?Historicar je napisao/la: ↑10 jul 2021, 01:00Ziljkić koji ima osvojenu jednu, namještenu titulu, prodao se za milion eura, a Kovacevic koji ima dvije titule, dva kupa i play - off El otišao za 300.000![]()

O cemu pricas druze? CSR upravlja stadionom, jos uvijek. Al nek se pljuje to je bitno, tu smo glavni.. Zaboli me za Sabrinu, al nepotrebno hajcanjeadem993 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 00:01Sumnjivo je sve ovo sutim vec mjesecima, ne zelim da doljevam ulje na vatru , al ovo im je jos jedan minus znaci klub je ostecen za 100k pa bog te mazo nismo kako treba ni preuzeli stadion, a vec imamo problema sa cuvanjem postojece imovine, a da ne spominjem sta ce tek biti ako se krene sa nekim ulaganjima, hoce li nam mozda i stolice nestajati ili mozda materijal za renoviranje, za ovo neko mora odgovarati, a vi pljuvaci ufatite se sala, majice,dresa bordo boje i zaputite se na sveti hram, podrzite klub i pokazite svojim dolaskom na tribinama svoje nezadovoljstvo.
Sve mi znamo.
1. Kova je otisao za 500k, 2. Ziljkic je ofanzivni igrac, Kova je golman, apsurdno je poredit ta dva igraca, 3. Ziljkic ima jos 7 mjeseci ugovora dakle po cijeni na TM najvise sto ce Borac dobiti za njega je 400k, i to za bonuse cisto supljiranje kao da ce igrat grupne faze sa njima a nmg uzet pisanu titulu u svojoj ligi koja po kvaliteti kao nasa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Do 30. juna 2022 mu je bio ugovor sa Borcem.Aduka87 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 01:461. Kova je otisao za 500k, 2. Ziljkic je ofanzivni igrac, Kova je golman, apsurdno je poredit ta dva igraca, 3. Ziljkic ima jos 7 mjeseci ugovora dakle po cijeni na TM najvise sto ce Borac dobiti za njega je 400k, i to za bonuse cisto supljiranje kao da ce igrat grupne faze sa njima a nmg uzet pisanu titulu u svojoj ligi koja po kvaliteti kao nasa.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Kaunas, Konzerva, MaroonBjelave, PapakIzSa, Pitar6785, riki46, supervizor, VolimBiH96 i 58 gostiju.