omozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:25Ukratko.
Hvala navijačima što se nije koristila pirotehnika.
Atmosfera 30 min uoči utakmice fenomenalna, evropska.
Red army je nakon toga pokvario atmosferu, nažalost.
Koristile su se nove pjesme, nepoznate, nepjevljive i sl.
Mora se tom pitanju ozbiljnije pristupiti.
Utakmica, zadovoljan sam iako su S.i bili zreli za još koji gol.
Pohvale za Ovčinu, Mehu, Radovca i Isića.
Vrlo loši: Radović i Georgijević.
Generalno, imamo dobru ekipu za Premijer ligu!
Ovo si baš argumentirao, bravo.Mongol81 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:18omozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:25Ukratko.
Ti si vjerovatno neki lik koji u sandalama ide na utakmice i misli da ce se pjevati 90 minuta rođeni rođeni
RA odličan, kop na vrhunskom nivou, a izgleda svak tezi nečemu što ne može imati, sad mi je jasnije to oko tvog nicka. Palamudi na forumu, live utakmice nisu za tebe. I prestani srati po RA, suluda ti je izjava da su "pokvarili" atmosferu.mozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:25Ukratko.
Nisam se ni potrudiomozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:23Ovo si baš argumentirao, bravo.Mongol81 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:18omozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:25Ukratko.
Ti si vjerovatno neki lik koji u sandalama ide na utakmice i misli da ce se pjevati 90 minuta rođeni rođeni
Ne ulazim vise u kop, jer nisam vise za toga, mada bi sigurno vise dao nego pojedinci.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:10Mozak je strašan forumaš ali očito ne konta navijačku priču pa otuda i takvi postovi. Nijedan simpatizer ne navija 90 minuta. U tome je razlika između navijača i simpatizera.
Samo si zaboravio činjenicu da su momci od izlaska iz voza navijali. Onako kažem...mozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:28Ne ulazim vise u kop, jer nisam vise za toga, mada bi sigurno vise dao nego pojedinci.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:10Mozak je strašan forumaš ali očito ne konta navijačku priču pa otuda i takvi postovi. Nijedan simpatizer ne navija 90 minuta. U tome je razlika između navijača i simpatizera.
Sada sam simpatizer koji je glasniji od pola ljudi u kopu.
Znam ja razliku između kopa i simpatizera, ne sekiraj se.
Ispade da sam protiv RA, a samo zelim da kazem da mora bolje.
Fino dodjes u kop i das doprinos da bude bolji. Ustani kad spomenes ove momke koji su isli kad niko nije i grupu doveli na nivo na kojem su sad. Imas tribina, svak za sebe bira gdje ce, ako nesto imas predloziti znas adresu gdje treba da dodjes.mozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:28Ne ulazim vise u kop, jer nisam vise za toga, mada bi sigurno vise dao nego pojedinci.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:10Mozak je strašan forumaš ali očito ne konta navijačku priču pa otuda i takvi postovi. Nijedan simpatizer ne navija 90 minuta. U tome je razlika između navijača i simpatizera.
Mostar samo ja mislim. Ako/Kad dođe do toga, zovni u Klub direktno i pitaj da ti mi ne govorimo.
Nemam ja šta ustajati, njima svaka čast. Išao sam ja u gora vremeena, kada je glava na svakom gostovanju bila u torbi.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 16:02Fino dodjes u kop i das doprinos da bude bolji. Ustani kad spomenes ove momke koji su isli kad niko nije i grupu doveli na nivo na kojem su sad. Imas tribina, svak za sebe bira gdje ce, ako nesto imas predloziti znas adresu gdje treba da dodjes.mozak je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:28Ne ulazim vise u kop, jer nisam vise za toga, mada bi sigurno vise dao nego pojedinci.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:10Mozak je strašan forumaš ali očito ne konta navijačku priču pa otuda i takvi postovi. Nijedan simpatizer ne navija 90 minuta. U tome je razlika između navijača i simpatizera.
Trenutno korisnika/ca: ljevak, rodjeeni1922 i 11 gostiju.