Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Jedino što je još uvijek na njegovoj strani su godine. Nadam se da će biti mudrosti da spasi karijeru i ipak napravi nešto.
Restart, sezona u nekom skromnijem klubu, gdje bi igrao, vratio samopouzdanje, bio daleko od medija, to bi mu čini mi se najbolje došlo.
Ne bi bio prvi primjer jednog takvog igrača, koji bi do 25-26 godine napravio restart i korektnu karijeru. Nije da nema vremena.
Fkt dečku od srca želim mudrosti, sabura, pravih odluka.
Restart, sezona u nekom skromnijem klubu, gdje bi igrao, vratio samopouzdanje, bio daleko od medija, to bi mu čini mi se najbolje došlo.
Ne bi bio prvi primjer jednog takvog igrača, koji bi do 25-26 godine napravio restart i korektnu karijeru. Nije da nema vremena.
Fkt dečku od srca želim mudrosti, sabura, pravih odluka.
To je daleko od istine da može da bira klub koji hoće. Musa je odavno sišao sa balkona iznad vječne vatre, ali kod samog sebe nije i kod nekih vatrenih pobornika. Otrežnjenje je gorka ali spasonosna stvar.lumani je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:39Moze u Turskoj da bira ekipu,nije on jos dotakao dno da igra za Krku.Steta sto je Nenad napustio Antep.Ethel je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:42Cibona, Split, Zadar, Krka... ne vidim nikakav problem u tim klubovima, opet ga se gura i u ABA ligi odmah u klubove sa vecim ambicijama.
Partizan dovodi Puntera, Avramovica, Kurucsa, Delaneya, LeDaya i neko tu vidi sansu da oni pomisle da postoji Musa kao kosarkas![]()
Neke se stvari i zasluže, mada mislim da njega zaboli neka stvar šta mi ovdje komentarišemo. Ali i to je pokazatelj njegove oholosti.JHam je napisao/la: ↑08 jul 2021, 23:21Mislim da ga niko ne bi pljuvao da se nije pravio pametan, najavljivao cuda, previse se eksponirao.. Jbg, ljudi kod nas vole da se nasladjujuUnofficialpage je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:56Kod nas nema sredine ili je najbolji ili najgori. Podrške nigdje, kad treba popljuvati nekog našeg igrača tu smo majstori i onda se čudimo što bježe igrači od naše države. Pravio je neke glupe poteze u svojoj karijeri ali još uvijek nije gotovo i ima šansu da vrati karijeru na pravi put. Do njega je, nekad se treba spustiit 2 stepenice da bi se kasnije za pet popeo. ABA liga je za njega trenutno najbolji izbor da tu 1-2 sezone odradi ali da igra i bude glavni igrač i vrlo brzo bi mogao do nekog EL kluba.![]()
Pa da ovi uspjesni citaju komentare o sebi na youtube ili forumima bukvalno ne bi napravili nikakav uspijeh
Govorim za ove nase. A ti mrtav ozbiljan spominjes Top 15 igraca svih vremena.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa kad, po tvom mišljenju, top15 to radi, mozes misliti sta ovi naši rade?
Pa Juka je ovdje bio prijavljen...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Meni je drago kada vidim da se večina ovdje korisnika otrijeznila u vezi Muse i njegovw igralkih sposobnosti i karijere. Neki i dalje spominju da je tek počeo i da ima još dosta vremena da nešto učini od karijere, ali lično mislim da je neki ozbijan košarkaški angažman u seniroskoj košraci za njega gotov već sada.
I kako se zvao?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑09 jul 2021, 04:45Pa kad, po tvom mišljenju, top15 to radi, mozes misliti sta ovi naši rade?
Pa Juka je ovdje bio prijavljen...

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
BosnianChoban27Nirton je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:39I kako se zvao?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑09 jul 2021, 04:45Pa kad, po tvom mišljenju, top15 to radi, mozes misliti sta ovi naši rade?
Pa Juka je ovdje bio prijavljen...![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Olympiacos pokazuje interes. Za njih je bio skoro potpisao kad se ipak odlučio za Cedevitu, čak je tad išao u Grčku i upoznao se sa ljudima iz kluba. Musa nema ništa protiv tog da ovaj put i potpiše za Olympiacos.
Pricao sa Jaranom ,koji ide na svaku tekmu Oly.......kaze,njima treba 3,ali nije niko spominjao Musu.
Edit,ovaj moj pravo zapeo..Musa je ponuden Oly,postoji mogucnost,spreman je igrati i za manje love,ako ne dovedu tog nekog Amera sve je moguce..
Edit,ovaj moj pravo zapeo..Musa je ponuden Oly,postoji mogucnost,spreman je igrati i za manje love,ako ne dovedu tog nekog Amera sve je moguce..
Znači nema još otrežnjenja na vidiku kod mladog Muse. Neka, ima još vremena...
slusam sad podcast i matt sullivan prica o brooklyn-u, kd-u, kyrie-u i koliku moc imaju tamo i kaze da kyrie nije volio musu i odjednom je musa trejdovan... okej, musa nije iskoristio svoju priliku, no, pitam se dal ga zbog toga kyrie nije volio il zbog njegovog personalitija
Kyriev personaliti je x puta gori od Musinog,jes se i naso ko ce mu sta zamjeritiChinaglia je napisao/la: ↑12 jul 2021, 16:09slusam sad podcast i matt sullivan prica o brooklyn-u, kd-u, kyrie-u i koliku moc imaju tamo i kaze da kyrie nije volio musu i odjednom je musa trejdovan... okej, musa nije iskoristio svoju priliku, no, pitam se dal ga zbog toga kyrie nije volio il zbog njegovog personalitija

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dalo se pretpostaviti.Chinaglia je napisao/la: ↑12 jul 2021, 16:09slusam sad podcast i matt sullivan prica o brooklyn-u, kd-u, kyrie-u i koliku moc imaju tamo i kaze da kyrie nije volio musu i odjednom je musa trejdovan... okej, musa nije iskoristio svoju priliku, no, pitam se dal ga zbog toga kyrie nije volio il zbog njegovog personalitija
Kyrie je rasista. Plus sto je Musa na pocetku imao crnog trenera u Brooklynu, a poznato je koliko oni ne vole bijelce. Pogotovo one iz Evrope.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vise bih se zabrinuo da ga Kyrie gotivi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.