Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Poveži crveno prije 15 godina i crno danas, dobit ćeš odgovor na šizofreniju koja vlada
Poveži naopako okrenute spitke prije 30 godina i marame oko glave zajedno sa šalovima stranih klubova, pa ćeš dobiti odgovor na ovo blamiranje koje iskazuješ.
Prva ljubav zaborava nema
Izgleda da su oni doktori jedini iz Želje koji će dobiti platu ovaj mjesec.Shategabri je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:23Jutros na kafi NO, kad ide Juričić ćelo, hop na bankomat RFB, međutim šipak mu pokaza i nalevo krug...valjda konto jučer Velež na Grbavici, jutros lova.
Ne zayebavam ovo je ozbiljno bilo. Mislim zezamo se za svašta nešto ovdje, al ovo je žalosno.
Znam doktore.
Yebo opremu bolan, pa vi imate egzistencijalnih problema, znaš i sam u kakvom ste qurcu. Istina je da situacija ni kod nas nije bila sjajna, ali evo, povratkom Tana vidi se svjetlo na kraju tunela. A šta je s vama? Ima li rješenja problema? Mislim, sve ok, možemo se zayebavati do kijametskog dana, ali psovati mater, niđe veze buraz.Goosman je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:47Znam doktore.
Godinu dana ste trubili o tome a kao što primjećuješ vi i vaša neoprema ste nebitni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.