Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sta hocete,ni Iniesta ne silazi sa fejsa pa se nebi reklo da ga to sputava 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
BABEL ode u Hoffenheim, NE MOGU DA VJERUJEM ! 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Babel zadnji put na Twitteru bio 10. januarareds_forever je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Tjeraju me ljudi u laz.![]()
Sto prije prihvatite da je otisao, prije cete zaboraviti.![]()
Steta je samo sto nije dobio pravu sansu, jer bi je sigurno iskoristio.
http://www.kicker.de/
http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... -7-million
Povjerljivi ti izvori nema staNije da te u laz utjerujemo, samo sto, kad je u pitanju Liverpool, puno je tih navodnih izjava nasih igraca koje brzo nakon toga budu demantirane (Agger je zadnji primjer), tako da vise ne mozes ni u to vjerovati. Dok Babel na Twitteru ne objavi da ide i dok to ne bude pisalo na stranici kluba, ja vjerujem da ostaje
![]()
Ako ima ko da je na twitteru, pratite Babela

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bogami Babel ode, danas Babel odlazi sutra stiže Suarez.
Neka mu je sa srećom.
Platili smo ga 16 miliona aura, odlazi za 7. Divno
Želim mu svu sreću ovog svijeta, ali bih ga volio nekad sresti na ulici i upitati ga zašto nije dobijao priliku ni kod Beniteza, ni Hogdsona ni Kennyija.
Neka mu je sa srećom.
Platili smo ga 16 miliona aura, odlazi za 7. Divno

Želim mu svu sreću ovog svijeta, ali bih ga volio nekad sresti na ulici i upitati ga zašto nije dobijao priliku ni kod Beniteza, ni Hogdsona ni Kennyija.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- TheScouser
- Kontakt:
Liverpool FC this afternoon announced they had accepted a bid from TSG 1899 Hoffenheim for the transfer of Dutch international Ryan Babel.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... babel-deal
Ovo znaci da neko novi dolazi ili ce Kenny napokon dati priliku Pachecu i ostalim nadolazecim zvijezdama...
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... babel-deal
Ovo znaci da neko novi dolazi ili ce Kenny napokon dati priliku Pachecu i ostalim nadolazecim zvijezdama...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prije bih rekao da neko novi dolazi.
@Omere, ipak si bio u pravu.
Svaka cast.
@Omere, ipak si bio u pravu.
Svaka cast.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Boze Boze Boze prodase jedino sto je valjalo glupsoni

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Više je proveo vremena na twitteru i pisajući rep pjesme i snimajući spotove, nego na terenu.Sasha L.F.C. je napisao/la:Boze Boze Boze prodase jedino sto je valjalo glupsoni![]()
Pamtiću ga po golu protiv Liona i 4 golu protiv Arsenala u LP.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Babel da je valj'o, igr'o bi. Nemoguće je da kod 3 trenera nije dobio dovoljno prostora, ako je sve u redu. Moje mišljenje je da je Babel veliki neradnik, te da misli igrati na osnovu svog talenta kojeg posjeduje u izobilju. No, fudbal odavno ne igraju samo talentovani momci, već radnici koji će ostaviti srce i dušu na terenu(Kuyt, Gattuso, Jeremies...). Svota novca koju ste dobili za njega je više nego dobra.
Dakle, konačno se nešto počelo dešavati u Liverpoolu. Nema smisla držati igrača u klubu, a kad i ptice na grani znaju da neće igrati važnu ulogu u nastavku sezone. Bolje je na vrijeme ga prodati, negoli upropastiti i klub(recimo, dobiti mnogo manje novca) i igrača njegovim ostankom. Iskreno se nadam da će Babel u Hoffenheimu pokazati svu raskoš svog talenta, te da će tamo biti uspješan k'o Voronin u Herthi.
Eh, da li ovo znači dovođenje Suareza ili nekog drugog? Navijam za njegovo dovođenje, al' sve se bojim da se ne desi Eljero Elia slučaj, kada je svako na sva zvona govorio o njegovom dolasku, a lik i dalje igra u HSV-u.
Dakle, konačno se nešto počelo dešavati u Liverpoolu. Nema smisla držati igrača u klubu, a kad i ptice na grani znaju da neće igrati važnu ulogu u nastavku sezone. Bolje je na vrijeme ga prodati, negoli upropastiti i klub(recimo, dobiti mnogo manje novca) i igrača njegovim ostankom. Iskreno se nadam da će Babel u Hoffenheimu pokazati svu raskoš svog talenta, te da će tamo biti uspješan k'o Voronin u Herthi.

Eh, da li ovo znači dovođenje Suareza ili nekog drugog? Navijam za njegovo dovođenje, al' sve se bojim da se ne desi Eljero Elia slučaj, kada je svako na sva zvona govorio o njegovom dolasku, a lik i dalje igra u HSV-u.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Od toliko debila deda sto se nalaze u nasem timu oni prodase Babela al su glupi glupi su za trojicu, vidim ja tu njihovu politiku prodaj mlade i ono sto valja a ostavi dede i babe da igraju uff al su glupi Boze neznam sta da kazem, zelim svu srecu Babelu i neka pokaze tamo ovima glupsonima da je IGRACINA za sve ove sto su u lpoolu, i voleo bih da njegova stanica sledeca bude Barca,Chelsea,Man Utd da im pokaze sta su izgubili.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Babel je kloc tipa R.Drenthe u vecom klubu, mozda uspije u manjoj sredini..ovaj 2 cak vazio za veceg talenat od njega 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Elia je trebao da predje i sve je bilo dogovoreno sa njegovim agentom medjutim u zadnjem trenutku HSV je zatrazio 2-3 miliona vise na sto liverpool nije pristao.
Sretno babelu drag mi je isto kao i kuyt ali sad je pravi trenutak da ih prodamo dok jos vrjede i dok se za njih ist moze uzeti. Da nam se oslobodit jos par igraca poput poulsena, koncheskog, jovanovica, maxija, pa et nez i j. colea jer je previse placen a ne pruza ono sto se ocekivalo.
Sretno babelu drag mi je isto kao i kuyt ali sad je pravi trenutak da ih prodamo dok jos vrjede i dok se za njih ist moze uzeti. Da nam se oslobodit jos par igraca poput poulsena, koncheskog, jovanovica, maxija, pa et nez i j. colea jer je previse placen a ne pruza ono sto se ocekivalo.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Neka su. Nije ništa vele dokazao. Istina, nije imao puno prilika al' i ono malo što je imao nije znao iskoristiti kako treba. Nek' mu je sa srećom, meni nije žao. Jbg, nije on ostavio veliki trag kao npr. Xabi pa da sad plačem za njim.Sasha L.F.C. je napisao/la:Boze Boze Boze prodase jedino sto je valjalo glupsoni![]()

Bolji je jer nije klub iz Španije. Bolji je jer je najtrofejeniji klub u Engleskoj. Bolji je jer ima najbolje navijače na svijetu i najpoznatiju himnu. Itd.. da ne nabrajam vise. A i zato što imamo ukusalegenda reala je napisao/la:što je taj Liverpol bolji od ostalih pa ove cure navijaju za njega![]()
![]()
![]()
![]()

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Sjano pojacanje ce vam ti Suarez, sjajan igrac, bice i Torresu sad puno lakse.
Jos da vam je sad naci nekog kvalitetnog u veznom redu, bili bi vrlo respektabilni
Za babelom nemate sta zaliti
Jos da vam je sad naci nekog kvalitetnog u veznom redu, bili bi vrlo respektabilni
Za babelom nemate sta zaliti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Bolji je jer jedini ima navijačice na ovom forumuLily je napisao/la:Bolji je jer nije klub iz Španije. Bolji je jer je najtrofejeniji klub u Engleskoj. Bolji je jer ima najbolje navijače na svijetu i najpoznatiju himnu. Itd.. da ne nabrajam vise. A i zato što imamo ukusalegenda reala je napisao/la:što je taj Liverpol bolji od ostalih pa ove cure navijaju za njega![]()
![]()
![]()
![]()

kolko ti godina navijaš za njih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znaš ono kad se rodiš i daju ti ime onakvo kakvo se roditeljima sviđa, kažu ti da si te i te vjere jer su ti i roditelji te, kažu ti koja ti je nacionalnost jer živiš u toj i toj državi. E, moj tata navija za liverpool skoro 30 godina. Veliki je navijač, i prvo što je uradio i mene je usmjerio u tom pravcu. Šta ja znam kol'ko navijam, stvarno ne znam tačno. Jer. moglo bi se reći od momenta kada mi je tata pričao o sjajnom klubu iz Engleske i o tome kako se on osjećao kada se igralo finale LP-a 84' i kako su ga svi zajebavali na poluvremenu jer je ličio na Pruzza, koji je bio izjednačio.legenda reala je napisao/la:
Bolji je jer jedini ima navijačice na ovom forumu![]()
![]()
![]()
![]()
kolko ti godina navijaš za njih
Znači od kada znam za sebe volim taj klub. Al' vjerujem da me nešto nije dirnulo kad sam prvi put vidjela Anfield i cula YNWA, ne bih sad bila navijačica Liverpoola kao moj tata. Odo ja daleko.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
- Kontakt:
eh da hoce doci suarez,mada ja nisam bas ubjedjen da ce doci ali vidjet cemo
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
kad bi ugrabili suareza siguran sam da bi dobili world class napadaca za male pare, ako recimo damo 15-20 m za njega 900% ce opravdati svaki ulozeni dinar.
U ovoj situaciji ne trebaju nam stidljivi i fini momci koji glume fer plej nego nam treba prgav i divlji covjek koji ima hrabrosti i odlucnosti i ucinit ce sve da dodje do pobjede.
U ovoj situaciji ne trebaju nam stidljivi i fini momci koji glume fer plej nego nam treba prgav i divlji covjek koji ima hrabrosti i odlucnosti i ucinit ce sve da dodje do pobjede.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
ma nista od suareza sad nam ga holandžani nece dati jer smo ih zeznuli za babela
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.