VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
Kada je Magath rekao da će Bayern biti prvak, htio je da svoje igrače dodatno motiviše. Po jučerašnjoj igri čini mi se da to nije uspio. Mislim da će Bayern uzeti ovo na iskustvo, a Wolfsima je dosta i LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
1-0 djeko, ponisten go grafiteu...dobro je pocelo
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
19TM87 je napisao/la:1-0 djeko, ponisten go grafiteu...dobro je pocelo
I gol Dzeke i ponisteni gol Grafitea su bili na granici offside-a tako da je ovako realno...bilo je jos par sumnjivih situacija u oba sesnaesterca...
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj Wolfsburg sa Misketom je 100 puta *bolja ekipa nego kada Miske nije tu. Dijamant opet zabija.
ma majstoreeeeeeeeeee asistencija za djekuuuuu
aaaaaa aofsajda nidje veze fuj
- lolo d pitar
- Kontakt:
djekooooooooooo
DŽeko majstor opet presudio...Iako sam navijac BvB-a drago mi je zbog ove pobjede-bolje oni nego Bayern ili Hertha...
svaka cst kralju,,,,,, vjerujem da ce dortmund biti kao nekada.......... ne daj boze a jedna herta osvoji npr... ali i pored ovog poraza ubijeden sam da ce dortmund sa 61 bodom biti 5adnan24 je napisao/la:DŽeko majstor opet presudio...Iako sam navijac BvB-a drago mi je zbog ove pobjede-bolje oni nego Bayern ili Hertha...
- el-fighter
- Kontakt:
Odlična igra Wolfsa. Nošeni na krilima Džeke i Grafitea došli su do još jedne pobjede. Trka za titulu se nastavlja, jer je i Bayer pobijedio. Čestitke momčadi Wolfsburga.
vjerujem da wolfsburg moze do titule..... veceras se vidio timski duh,,, skoro pa sam ubijeden ako odu u lp da niko od igraca nece otici i da ce biti jaci nego sto sada jesu..... hasebe se vratio i pokazao koliko vrijedi,,,,, jos 2 ili tri pojacanja i wolfs ponovo ide po titulu
- Komunikacija
- Kontakt:
Stvarno kvalitetna ekipa,pogotovo napad,Dzeko je igrac za malo veci klub al opet kao sto je vec navedeno uz par pojacanja mogli bi biti senzacija mada mislim da ce zavrsiti kao i svi ostali njemacki klubovi koji odigraju jednu sezonu fantasticno a onda blijedi prosjek,sjetimo se schalkea pa cak i dortmunda koji je i osvajao ligu prvaka a kasniju u njemackoj prosjecna ekipa...a i magat odlazi,dzeko sumnjam da ce ostat,miske na meti bayerna...
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Edin Dzeko je igracina,sigurno je medju 3-4 najbolja napadaca u Evropi!
Nadam se da ce naredne sezone igrati u Bayernu,Milanu,Realu,Barceloni ,Arsenalu ili Mancesteru!
Nadam se da ce naredne sezone igrati u Bayernu,Milanu,Realu,Barceloni ,Arsenalu ili Mancesteru!
imaju vrlo slozenu ekipu koja sa dobrim treneom moze harati,a ako dode neki los trener moze se desiti katastrofa,, trebaju autoritet prije svega od svih koji su pomenuti najvise bih volio rajkarda.. da malo ubrza igru i da igracima potrebno samopouzdanje........ na trenutke izgledaju jako mocno a onda najednom im padne igra,, vjerovatno nemaju snage.... po meni bi misimovic malo vise morao graditi igru .. vise se nuditi i imati vise kontakta s loptomKomunikacija je napisao/la:Stvarno kvalitetna ekipa,pogotovo napad,Dzeko je igrac za malo veci klub al opet kao sto je vec navedeno uz par pojacanja mogli bi biti senzacija mada mislim da ce zavrsiti kao i svi ostali njemacki klubovi koji odigraju jednu sezonu fantasticno a onda blijedi prosjek,sjetimo se schalkea pa cak i dortmunda koji je i osvajao ligu prvaka a kasniju u njemackoj prosjecna ekipa...a i magat odlazi,dzeko sumnjam da ce ostat,miske na meti bayerna...
- lolo d pitar
- Kontakt:
dzeko i eto su trenutno dva najbolja napadaca u svijetubosnas_ je napisao/la:Edin Dzeko je igracina,sigurno je medju 3-4 najbolja napadaca u Evropi!
cuj eto... moze enololo je napisao/la:dzeko i eto su trenutno dva najbolja napadaca u svijetubosnas_ je napisao/la:Edin Dzeko je igracina,sigurno je medju 3-4 najbolja napadaca u Evropi!
Komunikacija je napisao/la:Stvarno kvalitetna ekipa,pogotovo napad,Dzeko je igrac za malo veci klub al opet kao sto je vec navedeno uz par pojacanja mogli bi biti senzacija mada mislim da ce zavrsiti kao i svi ostali njemacki klubovi koji odigraju jednu sezonu fantasticno a onda blijedi prosjek,sjetimo se schalkea pa cak i dortmunda koji je i osvajao ligu prvaka a kasniju u njemackoj prosjecna ekipa...a i magat odlazi,dzeko sumnjam da ce ostat,miske na meti bayerna...
Ako je ijedna ekipa pored Bayerna bila konstantna u njemackoj u zadnjih 15-20 godina to je Borussia Dortmund sve dok ih nije zahvatila financijska kriza ali stvari polako dolaze na svoje...
- NoName
- Kontakt:
Pozdravite nove šampione: Džeko i kompanija! ALEEEAAALEEEAAAALEEE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE..............
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
e volio bih znati kako se sada magath osjeca,, pa frajer stvarno nije normalan sta je napustio.. ja mislim da ce wolf ponoviti ono sto je uradio stutgart , raspad sistema ako ne dode neki trener koji mora biti cak i bolji od magathaNoName je napisao/la:Pozdravite nove šampione: Džeko i kompanija! ALEEEAAALEEEAAAALEEE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE..............
- NoName
- Kontakt:
Pa kako ovo mislite da trebaju pobjedu??? Da to slučajno neće Bayern da pobijedi Štutgarta sa 7 ili 8:0??? Digitron u ruke i ne brukajte se!SportSport je napisao/la:Edin Džeko, Zvjezdan Misimović, Grafite i Wolfsburg i dalje haraju Bundesligom. Bundesligaš iz vučijeg grada zgazio je danas u gostima Hannover rezultatom 5:0 i tako zadržao prvu poziciju na tabeli sa realnim šansama da osvoji naslov prvaka Njemačke. Wolfsburgu za naslov nedostaje još pobjeda u posljednjem kolu na domaćem terenu protiv Werdera.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.