Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sretno danas protivnicima Torpeda i Veleža! Samo naprijed.
- feniksptica
- Kontakt:
Mi necemo bit toliko zavidni. Sretno Zelji s kim god danas igrao.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za razliku od vas, ja cu zazeliti zelji svu sreću danas, aBd da prodjete u 2 pretkolo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Oni su u grupnoj fazi, samo turnir u Hrasnici kreće tek 20.
Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sretno danas neregistrovanim protiv registrovanih. Imaju ulogu favorita, 2:1.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sretno jedinim i pravim predstavnicima BiH
Veležu i Saraj'vu 

- 19BordoBijeli46
Sad ce Bajram pa ce bit i bajramskih turnira. Ne daj se kmeljoo.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- svrakino1921
- Kontakt:
Sretno danas nasim komsijama
Sretno Rođeni danas i da Vam LJEPOTICA bude sretna i igrate na njoj sa AEK-om pred 13 000 gledalaca
Sretno nasi Športski prijatelji danas

Sretno Rođeni danas i da Vam LJEPOTICA bude sretna i igrate na njoj sa AEK-om pred 13 000 gledalaca
Sretno nasi Športski prijatelji danas

Pitari vec vidim poceli da kmecu i traze da se utakmica prvog kola protiv TC otkaze jer igraju 48h nakon evropskog meca. Nadati se samo da nece biti isti cirkus ko prosle godine na otvaranju prvenstva prvih par kola.
Majko mila, kreme BH fudbala. Jedina liga u evropi gdje se domace utakmice otkazivaju i prolongiraju zbog evropskih meceva.

Majko mila, kreme BH fudbala. Jedina liga u evropi gdje se domace utakmice otkazivaju i prolongiraju zbog evropskih meceva.

@igrajlopte 🐦
Ni ne ocekujemo da nas shvate navijaci "kluba" koji je u zadnje tri godine "odigrao" jednu evropsku tekmu.ReX je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:25Pitari vec vidim poceli da kmecu i traze da se utakmica prvog kola protiv TC otkaze jer igraju 48h nakon evropskog meca. Nadati se samo da nece biti isti cirkus ko prosle godine na otvaranju prvenstva prvih par kola.
Majko mila, kreme BH fudbala. Jedina liga u evropi gdje se domace utakmice otkazivaju i prolongiraju zbog evropskih meceva.![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Ali dvaput išli na nju moliću lijepoMiljacka je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:30Ni ne ocekujemo da nas shvate navijaci "kluba" koji je u zadnje tri godine "odigrao" jednu evropsku tekmu.ReX je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:25Pitari vec vidim poceli da kmecu i traze da se utakmica prvog kola protiv TC otkaze jer igraju 48h nakon evropskog meca. Nadati se samo da nece biti isti cirkus ko prosle godine na otvaranju prvenstva prvih par kola.
Majko mila, kreme BH fudbala. Jedina liga u evropi gdje se domace utakmice otkazivaju i prolongiraju zbog evropskih meceva.![]()
![]()
![]()

Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Molim navijace Veleza
Da se baziraju na hranu i pice u blizini i okolini LJEPOTICE
A ako bas ih ono nosi miris Bascarsije da se onda iskljucivo baziraju na Bascarsiji na cevabdzinice Zeljo 1,2,3.
Hvala
A ako bas ih ono nosi miris Bascarsije da se onda iskljucivo baziraju na Bascarsiji na cevabdzinice Zeljo 1,2,3.
Hvala
-
- Kontakt:
Ne smiju previše da lutaju, vreba @ritamreda.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 16:25Molim navijace Veleza
Hvala
Iza svakog coska vreba top boy @RitamredaConvicts1988 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 16:30Ne smiju previše da lutaju, vreba @ritamreda.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 16:25Molim navijace Veleza
Hvala
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.