Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne bi se reklo da nije, cijene karata ko da je grupna faza LP 

Koševo Zapad
Ono kad posegneš za "argumentom" kompleks, odmah znaš da se radi ili o osobi koja nema ama baš nikakvih drugih argumenata ili o ne baš najbistrijoj osobi.
- Shategabri
- Kontakt:
Jer će neko uzeti pomoćni, na njemu napraviti tržni centar, hotel, šta li već...pa će preorati stadion i posijati krompir.Beduin je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:21Ako mislis na Zelju, cini mi se da su njihovi navijaci ujedonjeni protiv prodaje i privatizacije. Ne znam zasto, da li i sami direktno imaju neku korist ili je pitanje nekakve casti, historije il' ko ce ti ga znati.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 09:42Fakat brez podyebavnja ne vjerujem, da ih niko nece da uzme. Vjerovatno imaju glupe pregovarace ili jos realnije, da gledaju samo svoju korist i sa tim odbijaju potencialne ulagace.
Kakva čast, giganti evropskog fudbala se prodaju za arapske, ruske, američke pare, al ne i Željo koji je posljednji na crti modernom fudbalu.
Ta politika ih je i dovela tu gdje su danas.
Koševo Zapad
Eno im Forto cacka nozdrve na parkingu. Najveca politicka prostitutka se ponovno prodala.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zanimljivije su vam nase majice
Ok.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Shategabri
- Kontakt:
S kim Zrinjski igra danas?
I oni ko i Željo u 4. rangu evropskih takmičenja?
Koševo Zapad
Koji se azijat danas sa Sarajevom igra? Televisa presentaShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:29S kim Zrinjski igra danas?
- Beduin
- Kontakt:
Upravo tako, ulaganje ino para je neminovno svugdje u svijetu i u svakoj bransi. Zato mi njihova prica i nema smisla.Shategabri je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:24Jer će neko uzeti pomoćni, na njemu napraviti tržni centar, hotel, šta li već...pa će preorati stadion i posijati krompir.Beduin je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:21Ako mislis na Zelju, cini mi se da su njihovi navijaci ujedonjeni protiv prodaje i privatizacije. Ne znam zasto, da li i sami direktno imaju neku korist ili je pitanje nekakve casti, historije il' ko ce ti ga znati.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 09:42Fakat brez podyebavnja ne vjerujem, da ih niko nece da uzme. Vjerovatno imaju glupe pregovarace ili jos realnije, da gledaju samo svoju korist i sa tim odbijaju potencialne ulagace.
Kakva čast, giganti evropskog fudbala se prodaju za arapske, ruske, američke pare, al ne i Željo koji je posljednji na crti modernom fudbalu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Shategabri
- Kontakt:
Jbg kad nemamo podršku režima ko vi.Rigoletto je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:31Koji se azijat danas sa Sarajevom igra? Televisa presentaShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:29S kim Zrinjski igra danas?
Al priznaj guzice bi dali da ima kakav Azijat da ubaci koji milion u klub

Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Oni su tipične Bosnje koje tapkaju u mjestu i boje se promjena. U svemu vide neke teorije zavjera.Beduin je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:32Upravo tako, ulaganje ino para je neminovno svugdje u svijetu i u svakoj bransi. Zato mi njihova prica i nema smisla.Shategabri je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:24Jer će neko uzeti pomoćni, na njemu napraviti tržni centar, hotel, šta li već...pa će preorati stadion i posijati krompir.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
BozemeoprostiShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:34Jbg kad nemamo podršku režima ko vi.Rigoletto je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:31Koji se azijat danas sa Sarajevom igra? Televisa presentaShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:29S kim Zrinjski igra danas?
Al priznaj guzice bi dali da ima kakav Azijat da ubaci koji milion u klub![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Figurativno, Hercegovac, figurativno...ti mislio zaprave guze davati 

Koševo Zapad
@baader ti vodi forumsku bitku dok smo mi na utakmici 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ako im se javim na forum u toku dana ili večeri, implodiraće sve. Intelektualci su to, genijalci nadasve.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ma neee, gdje bi tooBeduin je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:21Ako mislis na Zelju, cini mi se da su njihovi navijaci ujedonjeni protiv prodaje i privatizacije. Ne znam zasto, da li i sami direktno imaju neku korist ili je pitanje nekakve casti, historije il' ko ce ti ga znati.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 09:42Fakat brez podyebavnja ne vjerujem, da ih niko nece da uzme. Vjerovatno imaju glupe pregovarace ili jos realnije, da gledaju samo svoju korist i sa tim odbijaju potencialne ulagace.

Plava 'rava, svak' je kara!
Srecno danas Sarajevu Sirokom i Coleraine-u
Cluj je ionako prošao već . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.