Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2011, 16:03

Yoy jedva cekam ako Suarez potpise ima da ga istetoviram na plecki, u ovako teskom momentu dolazi a moze igrati gdje hoce. Jos Elia ili Young i neki veznjak, posaljemo ove parazite sto nista ne rade samo nam pare trose na posudbe i et ga lakse se dise.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2011, 16:06

Et ode vam Babbel.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 jan 2011, 16:10

Omerbavarac je napisao/la:Et ode vam Babbel.
ma nema veze dolazi Suarez :D a i bolje mu je da ide jer covjek ne igra a sigurno je bolji od pola prve postave Liverpoola samo nez sto ga treneri ne koriste :D :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 jan 2011, 16:12

Ryan Babel is not going to be part of the Luis Suarez "Deal" according to Bild
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 16:13

?? :D

Nadam se da je istina da Suarez potpisuje. Imam osjecaj da ce on i Torres da haraju ligom. Treba nam
takav igrac. Meni je zao sto smo se tako lahko odrekli Keana ali jednostavno je Benitez preferirao igru
sa 2 krilna igraca.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2011, 16:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Jel' mi ne vjerujes? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 16:17

Omerbavarac je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Jel' mi ne vjerujes? :?
Nista ja ne vjerujem dok se zvanicno, na stranici Liverpoola ne objavi. :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2011, 16:22

1899 Hoffenheim ist auf dem Transfermarkt ein echter Coup gelungen. Wie die „Bild“ berichtet, wechselt Ryan Babel vom englischen Rekordmeister FC Liverpool zu den Kraichgauern. Demnach habe der 24-jährige Angreifer bereits den Medizin-Check absolviert, die Ablösesumme soll rund 7 Millionen Euro betragen. „Durch den Abgang von Ba und die Verletzung von Obasi waren wir in einer Notsituation. Babel war einer der Wunschkandidaten, von denen unser Manager Ernst Tanner am meisten überzeugt war“, bestätigte Hoffenheim-Mäzen Dietmar Hopp den Transfer gegenüber der Tageszeitung. Babel hatte beim Liverpool noch einen gültigen Vertrag bis 2012, aus dem er nun herausgekauft wurde. Der Marktwert des niederländischen Nationalspielers wird auf 6,5 Millionen Euro beziffert.
Zao mi je onda ako cu te razocarati. :(
Vec je uvrsten u roster Hoffenheima.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 jan 2011, 16:27

A vidi sta Babel ovdje kaze :

"The transfer of Suarez to Liverpool opens the door for me to go to Ajax," Babel told De Telegraaf .

"If Liverpool and Ajax, whether in combination with Luis, can reach an agreement over me I will surely come to the club.

"For the chance to play I am willing to settle for far less pay. For a player my age it is important to be playing week in week out."
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 16:28

To sam mogao i ja napisati. :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2011, 16:40

the scouser je napisao/la:A vidi sta Babel ovdje kaze :

"The transfer of Suarez to Liverpool opens the door for me to go to Ajax," Babel told De Telegraaf .

"If Liverpool and Ajax, whether in combination with Luis, can reach an agreement over me I will surely come to the club.

"For the chance to play I am willing to settle for far less pay. For a player my age it is important to be playing week in week out."
Cisto sumnjam da je ovo Babel izjavio :roll: Jedino ukoliko je napisao sta na twitteru :lol: Zao bi mi bilo da ode, ali isto tako i da ostane a da ne dobije sansu. Ovakva izjava mi ne lici na njega uopste, osim toga, ne vjerujem da on ima dopustenje da prica o Suarezovom transferu prije nego sto klub objavi da je igrac doveden.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2011, 16:46

Tjeraju me ljudi u laz. :?
Sto prije prihvatite da je otisao, prije cete zaboraviti. :D
Steta je samo sto nije dobio pravu sansu, jer bi je sigurno iskoristio.

http://www.kicker.de/
http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... -7-million

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 18 jan 2011, 16:48

Je li ima sta zvanicno za tog Suareza, potvrda interesa ili tako nesto, ili su to cista nagadjanja ?
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2011, 16:52

Omerbavarac je napisao/la:Tjeraju me ljudi u laz. :?
Sto prije prihvatite da je otisao, prije cete zaboraviti. :D
Steta je samo sto nije dobio pravu sansu, jer bi je sigurno iskoristio.

http://www.kicker.de/
http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... -7-million

Povjerljivi ti izvori nema sta :lol: Nije da te u laz utjerujemo, samo sto, kad je u pitanju Liverpool, puno je tih navodnih izjava nasih igraca koje brzo nakon toga budu demantirane (Agger je zadnji primjer), tako da vise ne mozes ni u to vjerovati. Dok Babel na Twitteru ne objavi da ide i dok to ne bude pisalo na stranici kluba, ja vjerujem da ostaje :D

Ako ima ko da je na twitteru, pratite Babela :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2011, 16:56

Ja kickeru mnogo vjerujem, ali eto, necemo se ubjedjivati. :D
Cekacemo da vidimo sta ce biti, vjerujem da ce se za nekoliko sati znati cijela istina. 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jan 2011, 16:56

što je taj Liverpol bolji od ostalih pa ove cure navijaju za njega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 18 jan 2011, 16:57

anfield je napisao/la:Ryan Babel is not going to be part of the Luis Suarez "Deal" according to Bild
Nadam se da je ovo istina, meni je Babel jako dobar igrac i zao mi je sto neigra.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jan 2011, 17:00

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la: vec sam rekao da ocekujem ove sedmice pojacanje, a sve vise i vise sam uvjeren da ce to biti suarez, jer sve vise i vise se prica o tome da ce doci do zamjene Babel + nekoliko miliona( oko 15) za suareza...ja ne bih volio da on dođe u Liverpool ;)
spominje se posudba babela u holandiju sa opcijom otkupa ugovora... to bi mozda bilo najbolje i za klub i za babela jer kod nas ne igra a nama bi povecalo sanse da se bar malo pojacamo. ja sam vjerovatno od svih forumasa ovdje najveci babelov fan al jednostavno decko nikad nece dobiti sansu kod nas i bolje mu je da ide....

Torres Da Killa.!. je napisao/la:J. Cole bi mogao na posudbu West Ham na 6 mjeseci, kazu da su poslali ponudu. :o
ako ode to znaci da se nece ni vracati :D
ja sam nekoliko puta mijenjao misljenje o Babelu, i sad mislim da on ima predispozicije da bude među 10 najboljih igraca na svijetu, ali on nema "mozga" da to iskoristi, i jos uvijek smatram da je babel unistio svoju karijeru onda kad je otisao na OI, jer ono nije bilo fer od njega prema klubu i zbog toga mu rafa nije dao igrati, i sigurno ga je i to psihicki unistilo, a kasnije je vise visio na Twitteru nego na treningu, i taj Twitter ce ga otjerati iz Liverpoola, i zao mi je zbog toga, mnogo sam puta pisao protiv njega, ali on mi je jedan od drazih igraca, i sigurno je najbolje i za njega i za klub da ide iz Liverpoola
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

chelsea-fan
Kontakt:

Post Postao/la chelsea-fan » 18 jan 2011, 17:02

Liverpool se pridružio utrci za dovođenje kapitena Bayern Munchena, Marka van Bommela, potvrdio je menadžer Holanđanina, Mino Raiola.

Van Bommelu ugovor sa Bayernom ističe na ljeto i do sada je povezivan sa mnogim klubovima poput Wolfsburga, Milana i Tottenhama.

Veznjak Spursa, Rafael van der Vaart je veliki obožavatelj svog saigrača iz reprezentacije, tako da je već pozvao svoj klub da osiguraju njegove usluge.

Posljednji u nizu klubova koji su pokazali interesovanje za 33-godišnjeg Holanđanina je Liverpool, to je potvrdio i igračev menadžer Mino Raiola, rekavši:

"Da, znam za interes Liverpoola, ali postoje i druge zanimljive ponude u ovom trenutku".

Još uvijek sam ponosa što sam kapiten ovog kluba, ali nikad se ne zna što budućnost nosi. Ja sam u potpunosti skoncentrisan na Bayern, sve ostalo je na mom menadžeru", rekao je Van Bommel.

necete vi ni njega dovesti,ali sretno u tome
1.Chelsea 2.Krajina Cazin

100% Krajišnik

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2011, 17:12

YNWA je napisao/la:
ja sam nekoliko puta mijenjao misljenje o Babelu, i sad mislim da on ima predispozicije da bude među 10 najboljih igraca na svijetu, ali on nema "mozga" da to iskoristi, i jos uvijek smatram da je babel unistio svoju karijeru onda kad je otisao na OI, jer ono nije bilo fer od njega prema klubu i zbog toga mu rafa nije dao igrati, i sigurno ga je i to psihicki unistilo, a kasnije je vise visio na Twitteru nego na treningu, i taj Twitter ce ga otjerati iz Liverpoola, i zao mi je zbog toga, mnogo sam puta pisao protiv njega, ali on mi je jedan od drazih igraca, i sigurno je najbolje i za njega i za klub da ide iz Liverpoola
Recimo da to od njega nije bilo fer, al zasto je uopste to toliko bitno :?: Ako igrac ima dosta potencijala, ako je skupo placen i ako mislis da je potreban timu, za kojeg djavola je ta olimpijada morala biti tolika prepreka :?: Znaci, tu se kaznjavala njegova, da tako kazem, "drskost" i to je bilo ispred onoga sto je mogao dati klubu ( da napomenem da mu je plata 1000% bila redovna) :roll: I ja mislim da je tu klub vise izgubio nego sam Babel :roll:

A za twitter, Lucas i Johnson takodjer vise na tome i ko zna koliko jos nasih igraca :roll: :evil:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, Fuerza, fukara87, HariTz, JayCatwright, StevieG8, Venom i 37 gostiju.