Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vratio se Tan ide opet kupovanje utakmica u Vitezu...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Drug moj sve što je lijepo kratko traje....uživaj dok traje.Rodjeni81 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:59Cuj igrali bi na Bilinom Polju da nije BosnalijekaPeakyBlinders je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:00Ni jedan klub u svijetu ne može napredovati bez ulagača. Prežvakana tema.
Bosnalijek ti dao 50 000 i ti ih proslijedio Željezničaru. Eto i vi ste sada investitor. Pitajte željovce dokle bi dobacili da nije vas kao investitora, opet vi bi igrali na Bilinom da nije Bosnalijeka, a možda bi još u Federalnoj bili. Zato sliku Uzuna iznad kreveta, ko mi Tanovu i Leševi Vicinu. Pa ko koga zaj...Bosnalijek nam je generalni sponzor i logicno da ce davati lovu. Da nije Bosnalijek, bio bi mozda Hercegovinalijek, HP Investing ili neki drugi gigant. Velez je dolaskom Šemsudina Hasica okupio sve moguce privrednike u Mostaru kojima je Velež u srcu. Bosnalijek je neko ko se moze sutra zamjeniti sa nekim drugim i ne bi ni osjetili jer su u upravnom odboru ljudi sa prejakim svojim firmama. Covjece za jednu veceru privrednici u Mostaru skupe 200 hiljada KM Veležu, za 20 dana navijaci kupe 20.000 donatorskih karata za utakmice i klub inkasira 100.000 KM, ali da nije Bosnalijeka igrali bi u Zenici i ne bi mogli platiti 30.000 Zelji hahahha (nismo ni toliko platili ali eto nek bude da jesmo
)
Ovo stanje u Velezu nije doslo preko noći, uvijek smo imali jake ljude koji vole Velež ali u klubu je bio javasluk pa ljudi nisu htijeli bacati lovu u bunar i davati je lopovima. Hasic je samo poslozio kockice, uveo red i vratio povjerenje ljudi u Velež, rezultati su tu.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Joj Pitara. Argumentacija na religijskom, pardon plemenskom nivou.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako smo smanjili troškove, ne znaci da hocemo da se borimo za 5 mjesto. Pa covjece mi bez bar 2 nova ofanzivca mozemo vrlo lako bez europe ostatikillafrommanilla je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:19Antikloc ako se iko bahatio i ovdje najavljivao pishanja i bh. Dinamo, to ste bili vi. Mi bas realno pricamo i pricamo onako kako jeste, ne razbacujemo se milionima kamionima nego radimo sve u okviru mogucnosti.
Vi ste ti koji se zavaravate da ce vas Tan odvesti ka stabilizaciji, a zapravo vam je uprava puna parazita koji traze iskljucivo svoju korist. Kad se tog hamelja rijesite, i poslozite kockice unutar kluba gdje nece biti talova i taldzija ala Hadzija, Jahic i slicni, e onda mozete da ocekujete nesto.
Sad ide opet Crnkicu i Bagaricu astronomske plate (jer ne igraju ta dvojica za 3.000E) i opet ide mane plate, bojkot priprema i u krug
Nece ni jedan ni drugi prevelike plate imati, + svi koji su ostali kod nas su im plate smanjenje za 50%
A riješili smo se skupih polovnjaka( ne računajući Milicevica )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Odigra se neki play offić, osvoji titulica, proda igrač za milionski iznos. Nije loše.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:19Antikloc ako se iko bahatio i ovdje najavljivao pishanja i bh. Dinamo, to ste bili vi. Mi bas realno pricamo i pricamo onako kako jeste, ne razbacujemo se milionima kamionima nego radimo sve u okviru mogucnosti.
Vi ste ti koji se zavaravate da ce vas Tan odvesti ka stabilizaciji, a zapravo vam je uprava puna parazita koji traze iskljucivo svoju korist. Kad se tog hamelja rijesite, i poslozite kockice unutar kluba gdje nece biti talova i taldzija ala Hadzija, Jahic i slicni, e onda mozete da ocekujete nesto.
Sad ide opet Crnkicu i Bagaricu astronomske plate (jer ne igraju ta dvojica za 3.000E) i opet ide mane plate, bojkot priprema i u krug

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Gdje je ona debilčina Duljevinho, zna l' se dokle je kombi, sta kažu?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čemu takav rječnik?
Imaš veliki kompleks od mene.

Traži me još
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kontam srusice im se avion zato sto "sta zelis drugome,to ti se vrati"
" "!
1926
1926
ubrzo ce te rak poceti izjedatiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jul 2021, 13:27Skupili za aviona, covjek se sa njima zeza i pise hipoteticki da mogu ici busem, a ono na silu hoce da nekom sukne. Da barem hoce kako treba da se nasale.
Steta sto ih mnogi smatraju najprimitivnijim forumasima jer vecina njih se i ne upusta u primitivizam, prosjek kvare ova djeca.
Najskuplji igrac vrijedi kao naš najmanje placen u prvih 11 i kaze ni dana ne kasniAntikloc je napisao/la: ↑07 jul 2021, 16:37killafrommanilla je napisao/la: ↑07 jul 2021, 16:31Ljudi misle da je ovo sto Velez radi uzrokovano nekom "jacinom hercegovackog lobija" ili sta vec, jer nisu navikli da se u ovoj drzavi radi sistemski i s jasnim planom.
A u Velezu, iako je najstabilniji klub u BiH, gdje plata ne kasni ni dana, i iako imamo para da sad dovedemo 4-5 kvazizvijezda, i dalje se radi po planu i ne odstupa se od istog. Na red je dosla reorganizacija OP recimo, a da je cisto upumpavanje para dosli bi i Ubiparip i Stilic.
Problem je isto sto biste svi radije Mamica u klub nego nekog postenog, a utjecajnog covjeka na celo kluba, i sto biste pustili da curi iz kluba na sve strane zarad kratke srece umjesto da pruzite podrsku covjeku koji bi zastitio klub. A nije da nema takvih u Sarajevu.![]()
![]()
![]()
A kako ce i kasniti ,kad sve plate kad saberes,iznose kao plate u malo vecem granapu !!![]()
![]()
Hajte ,malo realnosti. Vrijednost prvog tima vam je goli qurac.
I da se razumijemo,pisem kao simpatizer Veleza .
Kakav riječnik? Kad budeš gospodin tako ću te i zvati, ali nisam optimista u vezi toga, nisi ti taj kalibar.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 00:17Čemu takav rječnik?
Traži me još
Naravno da nemam kompleks, zašto bih im'o, ko si ti meni, ko sam ja tebi da bi ja i ti imali komplekse jedan od drugog? Je l' se to ne smije uletiti u raspravu sa Vašim Visočanstvom, odmah su kompleksi u pitanju?
Samo pitam dokle je kombi koji si ti sam prvi spominjao? Brinem se za momke, to je sve, a ti barataš tim informacijama.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sta ce tifusar citam unazad nekoliko dana i stranice on se javlja nekoliko puta s uvijek istim debilnim humorom gdje kompleksi baš udaraju sa svih strana vratio se tan odjednom ti piše šta sam ti uradio?Miljacka je napisao/la: ↑08 jul 2021, 00:51Kakav riječnik? Kad budeš gospodin tako ću te i zvati, ali nisam optimista u vezi toga, nisi ti taj kalibar.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 00:17Čemu takav rječnik?
Traži me još
Naravno da nemam kompleks, zašto bih im'o, ko si ti meni, ko sam ja tebi da bi ja i ti imali komplekse jedan od drugog? Je l' se to ne smije uletiti u raspravu sa Vašim Visočanstvom, odmah su kompleksi u pitanju?
Samo pitam dokle je kombi koji si ti sam prvi spominjao? Brinem se za momke, to je sve, a ti barataš tim informacijama.
Dobio rak izjeda ga a i ne zna da ga izjeda.
-
- Kontakt:
šta radi taj Keydura na ovom forumu? ja nikako ne vjerujem da je to taj pjevač Sejo Keydura
Jesu ovo Velezovi trofeji u vitrini iza? Ako nisu trebali ste je nekim čaršafom prekrit
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima Velež trofeja, samo su ih tvoji fašisti pobacali kad su mu oteli stadion.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 11 jul 2021, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Deponirali*mujoisuljo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 08:15Ima Velež trofeja, samo su ih tvoji fašisti pobacali kad su mu oteli stadion.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.