@guzobran javi seeee
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Sreca hajrovo je onaj stan na prevaru, pa moze izdavat sad dok nema primanja. Dvije glave lagano jos Bihac pun migranata sigurno se traze stanovi.
Dzenis legenda. Poslao mi dres od Netsa sa potpisima svih igraca jer sam mu uvijek branio brata ovdje.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- jozospricalo
- Kontakt:
Studentski Centar bi za Musu bio idealan..vise nije parola: Musa dere jarca..nego Jarac dere Musu..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Rodions Kurucs u Partizanu.
Bivsi kolega takodje u misiji spasavanja karijere.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pametan potez uprave da dovedu Musinog prijatelja i time ga pokusaju ubijediti da dodje u Partizan

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kurucs se evidentno nije oporavio od onog skandala, a u houstonu i milwaukeeju i nije dobio priliku da pokaze koliko moze
on je iskoristio priliku koju je dobio u brooklyn-u, za razliku od muse i da nije bilo tih problema, vjerujem da bi ostao i igrao u nba
on je iskoristio priliku koju je dobio u brooklyn-u, za razliku od muse i da nije bilo tih problema, vjerujem da bi ostao i igrao u nba
nema ni kurucs niti ijedan drugi bijelac sa drvenom rukom sta traziti u nba. igra trojku- cetvorku, a nema sut. takvim igracima je odavno zapecacena sudbina preko bare. jedino je veliki andrej kirilienko mogao opstati bez suta. jer je bio krakata zvijer u odbrani, i punio sve pozitivne statistike.
bila je prica da misko i zoc nisu u dobrim odnosima...pa mozda da prekrizimo i partizan sa liste. iako bi ja volio da zavrsi tamo makar igrao 20 min.
bila je prica da misko i zoc nisu u dobrim odnosima...pa mozda da prekrizimo i partizan sa liste. iako bi ja volio da zavrsi tamo makar igrao 20 min.
juče je potpisao Aleksa Avramović koji je igrač BeoBasketa. Žoc i Miško se ne mirišu, ali kada je u pitanju zajednički interes, preko svega se pređe.
Mada je ne znam zašto bi Partizan tražio Musu, on je u ovom trenutku i dalje projekat, neka vrsta upitnika, a Partizan je u win now modu
Mada je ne znam zašto bi Partizan tražio Musu, on je u ovom trenutku i dalje projekat, neka vrsta upitnika, a Partizan je u win now modu
-
- Kontakt:
Hah, Musi bi i dvije min popravile prosjek ...RoninX je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:27nema ni kurucs niti ijedan drugi bijelac sa drvenom rukom sta traziti u nba. igra trojku- cetvorku, a nema sut. takvim igracima je odavno zapecacena sudbina preko bare. jedino je veliki andrej kirilienko mogao opstati bez suta. jer je bio krakata zvijer u odbrani, i punio sve pozitivne statistike.