Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Hajp ili ne, pravedno zbog domaceg terena ili ne - al englezi ce uzeti ovaj Euro jer su najbolja ekipa trenutno 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Daleko su od najbolje. Čak i ovo polufinale je overachievement za njih. Bili prvi u grupi ali neuvjerljivi, gol razlika 2:0. Traljava igra u sve tri utakmice. Sve nešto na silu. Kasnije ih pomazio žrijeb pa su preko raspale Njemačke došli do Ukrajine koja je realno zalutala u 1/4. Podsjećaju me na Hrvate iz 2018 što se nafake tiče samo što su Hrvati bili dosta bolji to prvenstvo nego što su Englezi na ovom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Idemo Danska. Za spas fudbala. Kad vec nema najuspjesnije nacije u fudbalu ikad, onda barem da simpaticni Danci osvoje. Englezi su svakako prgave uslje, nije im se moglo vise nastimati. 

Zanimljivo, ovo da će Wembley biti domaćin završnice znalo se odavno i niko se nije bunio. Ko biva, yebo Engleze, neće proći ni grupu. Sad kako se malo zakuhalo, odjednom žalopojke Englezima se štima. 

Pa opet nece osvojiti. Luzerska ekipa, nemaju ljudi EP o cemu mi pricamo. Jedno SP uzeto na prevaru prije 50 godina niko ga se i ne sjeca treba ga ponistit. Najprecjenjenija nacija u svakom sportu.
-
- Kontakt:
nadam se da neće oni osvojiti i zbog još jednog razloga, a to je da navijači Hajduka ne odu na aparate zbog toga
edit: dosta im je godina patnji, a sad da ih Englezi, koji su realno veći luzeri od njih, dohakaju
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 07 jul 2021, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ako je vec sve tako sigurno, sta te briga onda sto su domacini i sto im je nastimano? S obzirom da su luzeri jel, cak i sto im je nastimano nece igrati ulogu po tome.
Briga me jer nije posteno prema drugim reprezentacijama. Uzimajuci u obzir koliko su drugi proputovali naravno da treba svakog da bude briga. Treba sve da bude jednako i da niko ne bude zakinut. Ovo sto su sad napravili je previse ofirno, ljudi svaku igraju kuci, ko da se u Engleskoj EURO igra.
Danska danas mora pasti. Zamisli onaj kloc kristijansen da igra finale, a da ne igra recimo sterling???!!!
CPOJ
-
- Kontakt:
idemo sad: visoke peći potpaljujem ja, dva reda koksa, četri Engleza, Englez se dere: aaaaaaaa, biće pečenja radujem se jaaaaa 

Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:24
Briga me jer nije posteno prema drugim reprezentacijama. Uzimajuci u obzir koliko su drugi proputovali naravno da treba svakog da bude briga. Treba sve da bude jednako i da niko ne bude zakinut. Ovo sto su sad napravili je previse ofirno, ljudi svaku igraju kuci, ko da se u Engleskoj EURO igra.
Ali ako sigurno neće osvojiti i ako su luzerska ekipa i prevara kao što kažeš, šta briga jednu Dansku što će putovati više, oni sigurno prolaze dalje igrali kod sebe ili na Wembleyu. Ipak igraju protiv luzera koji sigurno neće osvojiti?
-
- Kontakt:
Naprijed Danska
Ne mogu navijati za ekipu koja 6 utakmica kuci igra, da bi osvojili Euro

Ne mogu navijati za ekipu koja 6 utakmica kuci igra, da bi osvojili Euro

-
- Moderator
- Kontakt:
- osvajaci551
- Kontakt:
Nisam.pratio niti me zanimalo ali je li moguce da bi ovo moglo biti Englezima prvo finale na EP?
Cim su ovo sa sk uz dansku, posebno vlada jos obukao danski dres, pisite danci kuci po odijelo. Gotovi sze unaprijed, ubice vas englezi iz prekida, 3-0 na prvom poluvremenu.
CPOJ
Evo Keme evo ludila
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sretno Dancima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.