Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Moram priznati da me je Shapo pozitivno iznenadio igrom na ovogodisnjem Wimbldonu. Samo jos da smanji duple greske
Pa samo Nolinim navijacima je Rodick ****
Ma nadam se da ce se ovaj opustiti malo u drugom setu,za sad katastroafa djeluje da se kvalitetno ukenjao

Ma nadam se da ce se ovaj opustiti malo u drugom setu,za sad katastroafa djeluje da se kvalitetno ukenjao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
Nisu gledali, al neko rekao da su qarine i hajd....lupaj samo.
Inače svemirski brod i jedan i drugi za ove Fucovicse, Sonege, Hurkaše, Zvereve i koga već ne.
Edit: šta ovo Nole prokocko dvije set lopte...taktika

Koševo Zapad
Noklica ne zna završit set, ništa novo. 

Ali jes elastican svaka mu cast,ko guma majke mi,ja ovako da proklizem slomio bi i nogu i ruku.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
& је то "?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma bilo je delegata koliko hoces,kao i za sve lupanje gluposti ,pusti to

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Fuco ako nastavi samo prebacivati sa Novakom nece ni sat mec trajati,pa probaj agresivnije malo pa sta bude,lik se prebacuje sa Novakom svaki poen i ocekuje nesto 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa cim se Roddick poredi sa Fucsovicsem da bi se uzdigao znas koliko je sati. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako Karen igra danas neuporedivo bolje nego prije 2 dana.
Ne znam stvarno. Ja sam ih pominjao u kontekstu omalovazavanja Novakove konkurencije i poredio sa Fedom, Rafom i Murrayom...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nadam se da ce Shapo dobiti,zasluzio je da odigra 1/2 ovog GS,meni igra bas dobro ovaj turnir,kazem samo da jos smanji duple bio bi jos ubjedljiviji.
Smijesni protivnici za Novaka.
Jbg, da je Rafa stisnuo mooda da igra, mozda bi i on imao lake protivnike...

- OldFashioned
- Kontakt:
Daj bola Nole nekad s durexom stavi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sta ce igrat presmijesan turnir, odgadjanja bilo mali milion, protivnici katastrofa. Ne bi se trebao ovaj WB ni racunati vec nek se broji kao rekreacija neka.
Msm da je pogrijesio. Jedinstvena prilika da dodje barem do finala, kad u svom dvoristu vec nije mogao...
Zato je Noklo uspio da smanji zaostatak na RG na samo 13-2.marconato je napisao/la: ↑07 jul 2021, 17:05Msm da je pogrijesio. Jedinstvena prilika da dodje barem do finala, kad u svom dvoristu vec nije mogao...
Zamislio onda koliko su mu veca mooda kad je i pored takve statistike i mnogo jace konkurencije igrao taj isti RG, a ovaj se nije smio ni pojaviti na WB. Ko veli, kad ne mogu na sljaci nista, sta onda da trazim na travi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.