Dosta me je RAje pitalo da se mijenjamo, sva bi RAja na istok

OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:40Dosta me je RAje pitalo da se mijenjamo, sva bi RAja na istokNe bi kartu dao nema ti para
![]()
Većina RAje može li takoRodjeni81 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:43OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:40Dosta me je RAje pitalo da se mijenjamo, sva bi RAja na istokNe bi kartu dao nema ti para
![]()
![]()
Hvala, i mi se nadamo.
Ti se malo skoncentriši brateOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:16Gore nije besplatno ali ima kod Grbavice da se uradi, a može se i u MostaruMostarac1974 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 12:40Dali neko zna gdje se može brzi test antigen ili PCR u SARAJEVU uraditi.Mislim na dan utakmice.Pitam radi raje koja hoće gore to da rade a neplaćaju.Makar je tako rečeno.JA SAM VAKCINISAN.![]()
Mongol81 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:04Ti se malo skoncentriši brateOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:16Gore nije besplatno ali ima kod Grbavice da se uradi, a može se i u MostaruMostarac1974 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 12:40Dali neko zna gdje se može brzi test antigen ili PCR u SARAJEVU uraditi.Mislim na dan utakmice.Pitam radi raje koja hoće gore to da rade a neplaćaju.Makar je tako rečeno.JA SAM VAKCINISAN.![]()
Test je besplatan
Velež je objavio
Ne znam ko tebi informacije daje
Pisalo je 30KM akcija u Velelab prije nego što je Forto izbacio ovaj džabaluk u Sarajevu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:24Tad je pisalo 30 km ali sad su sredili u klubu dzaba da bude
Što se tiče auta, na samoj Grbavici teško da će biti parkinga za sve, pogledajte malo parking kod Jumba, ili u garaži Merkatora Ložionička, poprilično je blizu a mogli bi zaobići gužvumozak je napisao/la: ↑07 jul 2021, 16:09Takođe apeliram kontra pirotehnike.
Baklje i petarde su zabranjene!
Pjesmom pokažimo zašto se Velež voli.
Ako neko ima detaljniji plan oko kretanja vozila prema parkingu na Vrbanji, a zatim prema stadionu, volio bih da ga podjeli, jer dosta RAje ovo čita.
Vidim da će se naša vozila usmjeravati, da će neke ulice biti zatvorene pa me zanima ako neko ima više inform.
Hvala na savjetima.alacious je napisao/la: ↑07 jul 2021, 16:16Što se tiče auta, na samoj Grbavici teško da će biti parkinga za sve, pogledajte malo parking kod Jumba, ili u garaži Merkatora Ložionička, poprilično je blizu a mogli bi zaobići gužvumozak je napisao/la: ↑07 jul 2021, 16:09Takođe apeliram kontra pirotehnike.
Baklje i petarde su zabranjene!
Pjesmom pokažimo zašto se Velež voli.
Ako neko ima detaljniji plan oko kretanja vozila prema parkingu na Vrbanji, a zatim prema stadionu, volio bih da ga podjeli, jer dosta RAje ovo čita.
Vidim da će se naša vozila usmjeravati, da će neke ulice biti zatvorene pa me zanima ako neko ima više inform.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.