Što bi rekao Sampaolienobarca je napisao/la: ↑06 jul 2021, 23:45Sta si ti gledao, kakve prilike, ljudi nisu smislene akcije napravili.Razumijem ja da vi simpatisete nekoga ali malo realnosti nije na odmet, ovo je ocajna predstava Italije bila i budel ovako u finalu primice 3 komada.forza_juve je napisao/la: ↑06 jul 2021, 23:44Zasluženo nema šta
Španija meljala loptu, Italija imala bolje prilike i budala je onaj koji je mislio da će se Italija nešto nadigravati sa Spancima. Evo vam lopta i meljajte do sutra.
Ići će to lakše u finalu![]()
Jedne sam večeri otišao u bar. Cijelu sam noć razgovarao s jednom ženom, smijali smo se, flertovali, platio sam joj nekoliko pića", započeo je svoju 'srcedrapajuću' priču čileanski izbornik.
"Oko 5 sati ujutro u bar je ušao neki frajer, zgrabio ženu i odveo je u WC. Vodili su ljubav i i ona je otišla s njim. No, to nije važno jer sam ja imao veći posjed tijekom večeri", cinično je zaključio Sampaoli.
Od prve utakmice na euru čitam kako je Italija loša, da će ispast, da neka šta tražiti a evo ih u finalu.
Koje prilike?
Pa u prvom poluvremenu kreten Ćiro i Barella zicer imali pa onda prečka, u drugom poluvremenu Berardi imao situaciju da zakuca zadnji ekser.
Šta je to Španija napravila osim meljanja i kruženja što im je najjače oružje?
Nije ništa vala i sa onim posjedom lopte i kruzenjem trebali su daleko više. Italija pustila loptu Španiji i čekala jer kao što sam rekao budala je onaj koji misli da se Italija može nadigravati sa Španijom po posjedu.
Kažem opet Španija meljala dok je Italija imala bolje prilike i zasluženo ide dalje