Brate ti si zaluto ovde, na ruke se najvise daje u nasoj ligi a pogotovo u Želji Sarajevu Borcu, da ne govorim kako Azmir to radi ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prvo, te nazive "pitaru" i ostalo kad ne dijelite misljenje sa nekim zaobidjite pogotovo @Cunami koji to i najcesce koristi.
Drugo, prestanite namjenski provocirati jedni druge. Svako ima svoje misljenje o nekoj osobi i vrlo dobro se vise zna ko sta misli o nekom. Sampanjac, Prasko i slicno, takodjer, zaobilazite ako zelite normalnu temu da imate i citate. Ako ne zelite onda nastavite, ali se nemojte ni zaliti na sve i svasta.
I trece, ne prozivajte me u bilo kakvom kontekstu "ciscenja" forumasa kad znate da mogu samo brisati postove. Imam puno obaveza u zivotu pogotovo u zadnje vrijeme tako da ne mogu sve u istom momentu vidjeti. Prijavite, ne citirajte i gotovo.
Drugo, prestanite namjenski provocirati jedni druge. Svako ima svoje misljenje o nekoj osobi i vrlo dobro se vise zna ko sta misli o nekom. Sampanjac, Prasko i slicno, takodjer, zaobilazite ako zelite normalnu temu da imate i citate. Ako ne zelite onda nastavite, ali se nemojte ni zaliti na sve i svasta.
I trece, ne prozivajte me u bilo kakvom kontekstu "ciscenja" forumasa kad znate da mogu samo brisati postove. Imam puno obaveza u zivotu pogotovo u zadnje vrijeme tako da ne mogu sve u istom momentu vidjeti. Prijavite, ne citirajte i gotovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- jointunija
- Kontakt:
50% klubova u Evropi pred stečajem zbog pandemije,i ti našao pričati o grobarima u najneuređenijoj državi u Evropi,gdje se za sport odvaja 2% budžeta.drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 jul 2021, 00:49Volim kad se ukljuce ovi što lafo vole Želju, a brane grobare
Nije bolest sve što boli.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ovo nije zbog ovog duga, jer su ostale selekcije igrale u tom periodu i poslije. Ovo je zbog drugih klubskih stvari i pitanja imena kluba i igranjem sa njim od strane saveza. Kao roditelj mogu potvrditi to.
Željovci, uskoro izlaze sezonske, a i karte za utakmicu sa borcem kupimo, i dajmo podršku ovoj ekipi, e tu se pokažimo i dokazujmo.
-
- Kontakt:
jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2021, 01:2250% klubova u Evropi pred stečajem zbog pandemije,i ti našao pričati o grobarima u najneuređenijoj državi u Evropi,gdje se za sport odvaja 2% budžeta.drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 jul 2021, 00:49Volim kad se ukljuce ovi što lafo vole Želju, a brane grobare
Mi kasnili 4 plate kad pandemije nije bilo na mapi pasa moj.
Činjenica je da ne znamo s kakvom ekipom ćemo uopšte ući u sezonu, šta očekivati, kako realno postaviti ciljeve(jer neki cilj se mora imati). Međutim siguran sam u jedno. Kada vidimo da ekipa, ma kakva bila, daje maksimum trke, angažovanja, zalaganja, fokusa, discipline, i da ih je trener i struka kvalitetno spremio i "našpanovao" za utakmicu, nemam sumnje da će navijači i publika na stadionu stati iza toga, ma kakav rezultat bio.
Znači iza ekipe se mora stati, bez obzira na rezultat. To je po meni ključno. Bez obzira na sve, previše crnjačimo i previše smo pesimistični. Znam da su razlozi za takvo ponašanje itekako vidljivi i prisutni, ali mormo pronaći tu snagu i energiju da pokušamo krenuti naprijed, pa makar i najmanjim koracima.
Znači iza ekipe se mora stati, bez obzira na rezultat. To je po meni ključno. Bez obzira na sve, previše crnjačimo i previše smo pesimistični. Znam da su razlozi za takvo ponašanje itekako vidljivi i prisutni, ali mormo pronaći tu snagu i energiju da pokušamo krenuti naprijed, pa makar i najmanjim koracima.
- PointBlank
- Kontakt:
Ovo je postalo smijesnoLjoZee je napisao/la: ↑07 jul 2021, 01:08Prvo, te nazive "pitaru" i ostalo kad ne dijelite misljenje sa nekim zaobidjite pogotovo @Cunami koji to i najcesce koristi.

- jointunija
- Kontakt:
2 plate,oči moje lijepe.elevenblues je napisao/la: ↑07 jul 2021, 07:40jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2021, 01:2250% klubova u Evropi pred stečajem zbog pandemije,i ti našao pričati o grobarima u najneuređenijoj državi u Evropi,gdje se za sport odvaja 2% budžeta.drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 jul 2021, 00:49Volim kad se ukljuce ovi što lafo vole Želju, a brane grobare
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nema kuknjave, samo rad, borba.. Bilo šta je bilo, interne greške, externe situacije, savez... može se 5 dana pričati. vrijeme se ne može vratiti. Potrebna je puna podrška ovim dječacima, stručnom štabu, ljudima koji budu imenovani u skupštinu, NO, UO... administraciji. Ko može pomoći nek pomogne, ko ne može barem nek ne odmaže. Vjerujem da ćemo moći na stadione, kao i da će se ako ništa boriti ova dječurlija. Vjerujem da ćemo izgurati barem jednog Memiju, ako ne Hadžiahmetoviće ili Bajića. Očekujem borbu i da budemo tvrd orah režimskim i privatnim klubovima.
Sad u subotu igramo generalku sa Rudar Prijedorom na Grbavici. Oni maloprije objavili tu informaciju na svojoj zvanicnoj stranici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Često u izjavama ljudi iz Želje čujem da smo na nekoj prekretnici. Mi smo na prekretnici bili prošle godine kada je korona prekinula prvenstvo i kada je bilo jasno da ćemo u novu sezonu ući sa mnogo problema. Ništa se nije uradilo, problemi su se gurali pod tepih i zato smo sada u situaciji kakvoj jesmo. Potrebno je mnogo rada, novih ljudi, ideja, planova i konkretnih radnji da bi opet došli na prekretnicu i tu krenuli u pravom pravcu. Ekipu moramo podržati maksimalno. Koliko god nas puste na stadion da ih nosimo, navijamo, bez zvižduka, psovki. To su većinom mladi momci kojim podrška treba.
Protivnik po mjeri. Da vidimo gdje smo u odnosu na ove na papiru slabije ekipe u ligi, s kojim ćemo se vjerovatno boriti za pozicije u donjem dijelu tabele.
Prerano generalka jer pola igraca nije registrovano i upitno je hoce li uopste biti. Hajte Nurko i ostali pozuriti sa ostavkama, nema smisla. Veze sa zivotom nemate i zamolite nekog ko zna da vam pomogne
-
- Kontakt:
4jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2021, 09:022 plate,oči moje lijepe.elevenblues je napisao/la: ↑07 jul 2021, 07:40jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2021, 01:22
50% klubova u Evropi pred stečajem zbog pandemije,i ti našao pričati o grobarima u najneuređenijoj državi u Evropi,gdje se za sport odvaja 2% budžeta.
Mozes suplju negdje drugo prosipat.
Sjeća li se ko ove marisane u Prijedoru, na kraju i Pekića security cuvao da ne bije Kantara i jos crveni Svraka i Pekic dobiju

Pocinje na 3:30
Ili kad Kokot u Prijedoru navodi kera da izadje s terena

Bio sam kad smo im 5 zaždili,Adilović 4 dao.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ovo je bila baš slatka pobjeda, Zajko u 90. minuti za pobjedu iz slobodnog, bez publike se igraloUBIPITAR je napisao/la: ↑07 jul 2021, 12:29Bio sam kad smo im 5 zaždili,Adilović 4 dao.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, NeSamSafetee, Tarapi i 56 gostiju.