Valjda j.bačica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi idemo u Europu a tebi cu samo reci da ti ova tema nista ne valja
Drugačije ćeš pričati kad naletim u Europu
Ja stvarno ne znam, ali ove prijetnje forumasu od Moderatora su stvarno za trajnog bana ...
Njegovi dani su odbrojani
Istamburat ćemo ga zajedno, tebe ću privući sa dvije Moldavke
Slobodno pišaj tebra nece ti niko nista sta ti je.
Kako ba nece, vidis da moderator ljudima prijeti napadima na radnom mjestu...
jos mi edituje postove, hajd sve na stranu al to mu halaliti necu.Vanja8 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 23:45Kako ba nece, vidis da moderator ljudima prijeti napadima na radnom mjestu...
Ma nista od pišanja, valja glavu cuvati...
Jel Valentin navijao za Njemacku ili Sjevernu Makedoniju?
Memara je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:18BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:13Obzriom da je cilj kluba akademija i mladi igrači, volio bi da nam Pantelija to malo pojasni kako se radi, jel se akademija polako vraća onom od prije ili je ova situacija sve u klubu zakočila?
Dolazak Cioffija je sigurno pun pogodak, bez obzira što o istom ništa ne znam.
Vidim da su se organizovali neki turnirčići u Tuzli, u Krajini, na Koševu kod nas.. Mislim da je to gubljenje vremena i resursa. Ali bolje i to nego ništa.
Obezbjedit pare i pokupit najbolju djecu u državi. Kakvi turniri za djecu od 9 godina, kakve škole fudbala Bambi i slično. Evo primjer, sva najbolja djeca sa Tuzlanskog kantona idu u Slobodu jer su najbolji uslovi, jer je Premijer liga, jer su najmanje loši treneri. Poznato je i to da Sloboda izbaci često dobrih igrača. Široki Brijeg takođe dobro radi sa mladim, Zvijezda 09, kod kona često ima finih mladih igrača. Iz tih ekipa treba dovoditi djecu, mlade reprezentatice od 14-15 godina treba dovoditi, obezbjediti im kvalitetne trenere koji će ih nadgledat, kvalitetne uslove u vidu treninga, suplementacije, zatim školovanje, stipendiju.
Tako smo i bili počeli i to nam se isplatilo koliko toliko, imali smo strašno dobrih mladih igrača, sve mlade reprezentacije su bile od naših igrača ali nestručni treneri, nekvalitetan rad i sistem, neadekvatan nadzor i posvećenost toj djeci dovede do toga da ih nismo maximalno iskoristili koliko smo trebali ali opet smo imali dobru korist.
Sve isto prepisat ko na početku ali obezbjedit djeci sve gore navedeno i za 2-3 godine ćemo brat plodove tog. Ovi turniri za djecu od 9-10-11 godina i traženje tu talenata je gubljenje vremena i resursa. Sa tim nek se bakće Berberović i ekipa.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NazorUso, nedimmmm1337, PapakIzSa, Tatamata1946 i 40 gostiju.