Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Put,smjestaj i karte za exit u NS u povratku da budemo precizni
- Beduin
- Kontakt:
Da ih sudije ostete ko na Kosevu protiv Sarajeva?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 15:25Nemoj tebra vise stomak me evo zaboli od smijanja.
@Demi normalno, da cemo svi pozeljeti srecu Cluju jer svi dobro znamo na kakav ste način dosli do titule. Da Bog da ispali i da vas sudije ostete kao sto ste vi radili u PL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Po tome što godinama dobro igraju i uvijek su u vrhu(prosla sezona iznimka)..otisli mlatimudani, dosli drugi zeljni dokazivanja.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:52Po kojem osnovu zrinjski moze biti konkurent za titulu? Takodjer po kojem osnovu moze biti npr sedmi ili osmi? Prodali 15 igraca, doveli 10, vecina nepoznanica i sad prognozirat za njih da ce biti konkurenti za titulu![]()
Borac solidan i mozda prvi favorit, Sarajevo losije nego prosle sezone, Zeljo uzas, Velez doveo jednog ipo igraca ne znam ni jel ih mozemo zvat pojacanja, tako da kandidat za titulu sigurno nisu...ne znam evo koga mozes onda svrstat u konkurente za titulu..sve u 5 deka
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj ni ti Beduine vise evo opet me stomak zaboli od vaših sala.Beduin je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:04Da ih sudije ostete ko na Kosevu protiv Sarajeva?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 15:25Nemoj tebra vise stomak me evo zaboli od smijanja.
@Demi normalno, da cemo svi pozeljeti srecu Cluju jer svi dobro znamo na kakav ste način dosli do titule. Da Bog da ispali i da vas sudije ostete kao sto ste vi radili u PL.![]()
Napisao sam "kao sto ste vi radili u PL". Sa tim mislim na cjelokupnu sezonu 20/21 i ne na jednu tekmu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Beduin
- Kontakt:
De ba ne zaj3baji, bas je lijepo vidjeti najavu trkme sa "predstavnik Bosne i Hercegovine", niko ne spominje "srpski sampion" i te gluposti.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:11Nemoj ni ti Beduine vise evo opet me stomak zaboli od vaših sala.Beduin je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:04Da ih sudije ostete ko na Kosevu protiv Sarajeva?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 15:25
Nemoj tebra vise stomak me evo zaboli od smijanja.
@Demi normalno, da cemo svi pozeljeti srecu Cluju jer svi dobro znamo na kakav ste način dosli do titule. Da Bog da ispali i da vas sudije ostete kao sto ste vi radili u PL.![]()
Napisao sam "kao sto ste vi radili u PL". Sa tim mislim na cjelokupnu sezonu 20/21 i ne na jednu tekmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Slazem se za borac, al ste godinama igrali u vrhu zahvaljujuci dobrim igracima uz masne plate i evropa svake godine, a sada ocekivati od nekih malenkusica, skrijelja, krstovskih napad na titulu.. ne znam, moze svega biti. cemo da vidimotutankamon1905 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:06Po tome što godinama dobro igraju i uvijek su u vrhu(prosla sezona iznimka)..otisli mlatimudani, dosli drugi zeljni dokazivanja.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:52Po kojem osnovu zrinjski moze biti konkurent za titulu? Takodjer po kojem osnovu moze biti npr sedmi ili osmi? Prodali 15 igraca, doveli 10, vecina nepoznanica i sad prognozirat za njih da ce biti konkurenti za titulu![]()
Borac solidan i mozda prvi favorit, Sarajevo losije nego prosle sezone, Zeljo uzas, Velez doveo jednog ipo igraca ne znam ni jel ih mozemo zvat pojacanja, tako da kandidat za titulu sigurno nisu...ne znam evo koga mozes onda svrstat u konkurente za titulu..sve u 5 deka

- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozda im dođe dobro jedna sezona i bez europe..ionako zadnjih nekolko godina idu pun gas u europi i onda u ligi prvih par kola ne mogu nista pa onda probaj stić ove sto su ti pobjegli kad ispadnes. Troskovi smanjeni, tu je par interesantnih imena i mlađih igrača. Bit ce interesantno. Osobno, ne ocekujem titulu, ali sami vrh da..pogotovo sto ni ostali nista puno ne odskačuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:16Slazem se za borac, al ste godinama igrali u vrhu zahvaljujuci dobrim igracima uz masne plate i evropa svake godine, a sada ocekivati od nekih malenkusica, skrijelja, krstovskih napad na titulu.. ne znam, moze svega biti. cemo da vidimotutankamon1905 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:06Po tome što godinama dobro igraju i uvijek su u vrhu(prosla sezona iznimka)..otisli mlatimudani, dosli drugi zeljni dokazivanja.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:52Po kojem osnovu zrinjski moze biti konkurent za titulu? Takodjer po kojem osnovu moze biti npr sedmi ili osmi? Prodali 15 igraca, doveli 10, vecina nepoznanica i sad prognozirat za njih da ce biti konkurenti za titulu![]()
Borac solidan i mozda prvi favorit, Sarajevo losije nego prosle sezone, Zeljo uzas, Velez doveo jednog ipo igraca ne znam ni jel ih mozemo zvat pojacanja, tako da kandidat za titulu sigurno nisu...ne znam evo koga mozes onda svrstat u konkurente za titulu..sve u 5 deka![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka ispadnu sa nekim nepostojecim penalom ili golom iz ofsajda. I slag na tortu neka im kartonira glavne igrace kad se prebace u ono drugo takmicenje.Beduin je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:15De ba ne zaj3baji, bas je lijepo vidjeti najavu trkme sa "predstavnik Bosne i Hercegovine", niko ne spominje "srpski sampion" i te gluposti.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:11Nemoj ni ti Beduine vise evo opet me stomak zaboli od vaših sala.
Napisao sam "kao sto ste vi radili u PL". Sa tim mislim na cjelokupnu sezonu 20/21 i ne na jednu tekmu.![]()
Vidjecemo tog predstavnika BiH kad budu u BL igrali. Vidjecemo opet njihovo orgijanje, marsove i slicne ispade.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Haha nisu im rekli da nesudi Gigovic.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 06 jul 2021, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zrinjskom je najveca prednost Sergej Jakirovic, dali su mu odrijesene ruke i ovi igraci sto su dovedeni imaju kvalitet sigurno. Pogotvo igraci kao Malekinusic, Kamenar, a i ovaj Krstovski nije za potcjeniti, uz igrace koji su vec tu zaista solidna ekipa, dobar spoj iskustva i mladosti, cak sta vise iskustva ima na najbitnijim pozicijama. Borba za Europu je minimum.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dobro je startala Laktašenkova izdrkotina.
Dje Grbic i Gigovic, kakva je ovo nepravda
Neka padne igrač Borca u šesnaestercu, možda svira penal.
Ovdje se vidi sav jad Borca,bez penala i Vice ne mogu nista
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- osvajaci551
- Kontakt:
Kakav nas show čeka s Kazlagićem 
Benjamin Deljković apsolutno zasluženo, a ni Martinović nije loš iako je, po meni, bolji Deni Ćatibović (ali onda bi bilo previše Sarajlija).
Inače, odličan sudija je i Ernis Džemidžić iz Goražda, bio je 4. na nekoj utakmici zadnjeg kola.

Benjamin Deljković apsolutno zasluženo, a ni Martinović nije loš iako je, po meni, bolji Deni Ćatibović (ali onda bi bilo previše Sarajlija).
Inače, odličan sudija je i Ernis Džemidžić iz Goražda, bio je 4. na nekoj utakmici zadnjeg kola.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Ovo je komedija postala, ja lige u qurca eto. Reset velikj pod hitno, ova sezona je bila puna skandala, sta ce tek biti sa sljedecom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Znam tko nece osvojit.NisamInSajder je napisao/la: ↑06 jul 2021, 19:15Zrinjskom je najveca prednost Sergej Jakirovic, dali su mu odrijesene ruke i ovi igraci sto su dovedeni imaju kvalitet sigurno. Pogotvo igraci kao Malekinusic, Kamenar, a i ovaj Krstovski nije za potcjeniti, uz igrace koji su vec tu zaista solidna ekipa, dobar spoj iskustva i mladosti, cak sta vise iskustva ima na najbitnijim pozicijama. Borba za Europu je minimum.
Kamenar je igrac za klasu bolji od Enina.
Melekinusic je najbolji asistent 2.hnl koja je u rangu sa nasom prvom ligom.
Krstovski od Masica nije gori.
Plus ostali Bilbija,Jakovljevic,Corluka,Basic,Juranovic,Ticinovic ljudi ce se prosetat ligom pod Sergejom upamtite moje predvidjanje
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.