Vec si se sabahile nadojio brlje ?!Demi je napisao/la: ↑06 jul 2021, 15:05Bez nekih ozbiljnijih ulagaca ne znam kako bi povratio potrazivanja odnosno kako bi Sarajevo vratilo dug.Nisam ekonomski strucnjak,ali ako vas ne uzme ponovo neko ko ima repasa i da on vjetnamcu vraca dug Sarajeva (onaj dio koji se ne bude mogao isplatiti od karata,sponzorstva i ostalog) bice tesko.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 15:01Pa realno to je trebalo pitati kad je tek ulazio u sve ovo sa FKS.Demi je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:59
Jos kad bi se Tan htio vratiti.Sta cemo mu mi sa supka Evrope ovakvi,uzece covjek neki klub gdje ima prosperiteta.Bavite se realnim stvarima trenutno,klub vam na prodaju eno po piku se ljudi u pitanjima cjenkaju i pitaju moze li zamjena(znam da nije tako,ali ovo je ironija,oni koji je ne znaju imaju sad priliku da je upoznaju) tako da u naredne tri godine ne znam kake smetnje mozemo imati sto rece onaj majstor.Za tri tek mozemo ocekivati kad se konsolidujete i to ako vam konsolidovanje bude teklo kao po loju.Do tad...
Sad i ima nekog razloga da nekako naplati uloženo.
Koliko god ti bio u pravu da smo mi (ne)interesantni ulagačima.
A tako smo i mi razmišljali, pa gledaj, bum na nos.

Ne postoji nikakav dug Sarajeva prema Vijetnamcu. Gospodin Nam je ponosni vlasnik 60 % upravljackih prava. Koje je platio cca 20 milIiona $. Moze da ih proda i da uzme pare. Dace mu Tan hladno ,odmah u cashu 2-3 miliona $ !!

Sarajevo moze i bez stranih ulagaca imati najveci budzet u BH,imalo je i prije privatizacije. Zato se ti nemoj sekirati za nas,nego gledaj da se ne ide puno ginekologu,da ne bi opet druga liga,kuc,kuc na vrata !!