FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledao sam Krupu par puta protekle sezone, Palić je sasvim solidan igrac za nasu ligu, nista losiji nece biti od Adukora i Pejovica koji su sigurno imali pet puta vecu platu.. sretno momku, vjerujem da ce biti pozitivno iznenadjenje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav god da je neće biti lošiji od Pejovića, znači pojačanje.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
O kvalitetu igrača iz naše akdemije govore rezultati a kako tek da se dokažu na većem nivou,jednostavno nema kvaliteta i nemaš koga forsirati,navedi primjer koga forsirati a da mu ne yebemo majku i oca nakon dva kola?Kros je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:26Aninimus iz Sr,Hr,BiH...isti ****.
Kunu su u akademiju šuplje bacaju pojačavaju nas zadnjim veznim iz ekipe koja je trebala ispasti,a fol kao Evrooa je cilj.
Tako su i oni doveli pola Čelika koji je ispao iz lige,pisali šatro potencijal,mlad,neka da vidimo pa evo kako su završili.
Ista sudbina nas čeka.
-
- Kontakt:
Palicu kao i svima do sada naravno dati podrsku
Gori od Pejovica ne moze nikako biti
Gori od Pejovica ne moze nikako biti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma odmah kupiti dva dresa, Velkoski i Ahmetović! 

Ja širim negativu?Širi je ona koja nas je dovela u ovu situaciju.
Znam zato što gledam ovu ligu.Ako nam Oremuš nije valjalo kao vezni,a činjenica je da nije,e Palić je duplo gori.
Vala Palic moze biti samo upgrade za razliku od pjevaca i Adukora
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Slažem se da nema.Ja sam to već ranije pisao,da pravimo ispodprosječne igrače.Da omladinski pogoni u klubovima tipa Sloboda,Čelik,Zrinjski prave bolje igrače od nas.Anex je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:37O kvalitetu igrača iz naše akdemije govore rezultati a kako tek da se dokažu na većem nivou,jednostavno nema kvaliteta i nemaš koga forsirati,navedi primjer koga forsirati a da mu ne yebemo majku i oca nakon dva kola?Kros je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:26Aninimus iz Sr,Hr,BiH...isti ****.
Kunu su u akademiju šuplje bacaju pojačavaju nas zadnjim veznim iz ekipe koja je trebala ispasti,a fol kao Evrooa je cilj.
Tako su i oni doveli pola Čelika koji je ispao iz lige,pisali šatro potencijal,mlad,neka da vidimo pa evo kako su završili.
Ista sudbina nas čeka.
Ali ako predsjednik i direktor kluba izađu javno i kažu okrećemo se akademiji i onda dovedu Palića i Vicu,ja im samo mogu poželiti sve najgore,a nikako se radovati ovim kvazi pojačanjima.
Imas 10 forumasa, barem, boljih od Pejovica zadnje polusezone.

- FKS -
Pejović nije ni jedne plate primio otkako je bio u Sarajevu.Sad možete sami skontati zašto odjednom onakav pad u igri drugu polusezonu.
-
- Kontakt:
I neka nije
Greska bi se da su mu dali
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne mora značiti da će biti gori,ako ništa mlađi je ,jeftiniji i domaći je igrač a to se u ovakvim vremenima mora uzeti u obzir,jer očito je da para nema i fali ih svugdje a ne samo kod nas
Mozda u ovoj godini. Prije je primao sigurno. Ne treba sada pretjerivati. Najveca greska sto je onda igrao, kada je igrao preko kurCa.
- FKS -
-
- Kontakt:
Teska prevara od igracaHajdeee je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:52Mozda u ovoj godini. Prije je primao sigurno. Ne treba sada pretjerivati. Najveca greska sto je onda igrao, kada je igrao preko kurCa.
Ja goreg zadnjeg veznog nisam vidio zadnjih 10 godina
Ako ima neko gori slobodno napisite,ali ja koliko se sjecam nema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da će ovaj Kerim i Ševelj biti pravo osvježenje, potencijalni ljubimci koševske publike.
Ako ostane Fanimo, i eventualmo potpiše Bagarić nije to loša ekipa nimalo.
Po čemu su recimo Velež/Borac/Tuzla bolji (mislim isključivo na igrački kadar + trener), koji bi trebali biti najozbiljnije ekipe predstojeće sezone?
Naravno, to ne treba skrenuti fokus sa lošeg rada uprave.
Po čemu su recimo Velež/Borac/Tuzla bolji (mislim isključivo na igrački kadar + trener), koji bi trebali biti najozbiljnije ekipe predstojeće sezone?
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovoj ekipi fali napadac i jedno dobro lijevo krilo, da budemo sasvim konkurentni za titulu.
Ne znam za vas ali bi ja na lijevog beka pokusao mozda sa Jukicem. Ne bi bio prvi igrač koji se sa krila vracen na beka. Mozda bi mu to vise godilo.
Ne znam za vas ali bi ja na lijevog beka pokusao mozda sa Jukicem. Ne bi bio prvi igrač koji se sa krila vracen na beka. Mozda bi mu to vise godilo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
E pa ja ti kažem kako jeste,a ne kako lijepo zvuči.
On izdržava porodicu u Srbiji,niko ne radi....
Vinka je molio da ga ne stavlja u prvih 11 jer nije psihički dobar da se ne može skoncentrisati na igru.
I neka je otišao,ali ovi što dolaze su gori igrači 100%
Pa gledali ste tog Pejovića kad je tek došao,podigao je ekipu odma nakon što se nismo mogli sastaviti sa loptom na početku sezone.
Nije mogao od jednom zaboraviti igrati.
Prvo je bilo kvartalno plačanje.On taj kvartal prvi nije dobio kad ostali.E onda niko ni od ostalih više nije dobijao plate jer je pipa zavrnuta.
Jednu platu su dobili u januaru i to je to.
Zadnja izmjena: Kros, dana/u 06 jul 2021, 18:21, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Bojim se da ce Borac biti barem pola koraka ispred ostalih, dok god im se ne razbije trojac ZVZ.BegizSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2021, 18:11Imam neki osjećaj da će ovaj Kerim i Ševelj biti pravo osvježenje, potencijalni ljubimci koševske publike.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, rimljanin90, sassari i 32 gosta.