Za vrijeme Tana je titule osvajao Zrinjski. Vi nekako jednu klepili jedva.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:35AmiĐa će pitati Sabrinu koliko koštaju taj Vico i Dodick![]()
Zajedno sa Borcem jel![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Za 3 godine će i kod nas pokucat calciopoli na vrata, pa ce te se vratiti u "treci dom". Trebali bi.

- ElCartel11
- Kontakt:
Da Bog da ispali.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑06 jul 2021, 08:17Java,
Borac Liga šampiona!
Autsajderi jesmo, ali dajte da im zagorčamo to prvo kolo pošteno![]()
Cluj, Cluj, Cluj

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Sad je iskusniji, sad zna kako i šta trebaTristan je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:49Za vrijeme Tana je titule osvajao Zrinjski. Vi nekako jednu klepili jedva.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:35AmiĐa će pitati Sabrinu koliko koštaju taj Vico i Dodick![]()

Koševo Zapad
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Azmir je sklopio finu ekipu, vidjet ćemo dokle će uvaženi gospodin Musemić stići na tabeli. Ali nema izgovora, Evropa se mora izboriti. Tako da ne sumnjam u cijenjenog gospodina da će to i ostvariti. 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Shategabri
- Kontakt:
Borac, Sarajevo, Zrinjski, TC.
Prve 4 iduće sezone.
Znam da bi logičniji bio Velež, ali nema šanse da Zrinjski ove sezone ne završi u 4.
Prve 4 iduće sezone.
Znam da bi logičniji bio Velež, ali nema šanse da Zrinjski ove sezone ne završi u 4.
Koševo Zapad
Jasta i opet ce Sisoje zavrsit na sredini tabele kao i svaki put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovo je tema o premijer ligi,ne o rumunskim klubovima,tako da bih te zamolio da ne iskaces iz teme

Evo vidite,ovo je pravi primjer gdje jaci i veci ima milosti prema manjem i slabijem,dok taj slabiji lezi i rezi.Neka djeco moja,sve je u redu.Mogu razumjeti zavist prema sampionu i najboljem od svih klubova Bosne i Hercegovine

" "!
1926
1926
- ElCartel11
- Kontakt:
Demi je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:53Ovo je tema o premijer ligi,ne o rumunskim klubovima,tako da bih te zamolio da ne iskaces iz teme
Evo vidite,ovo je pravi primjer gdje jaci i veci ima milosti prema manjem i slabijem,dok taj slabiji lezi i rezi.Neka djeco moja,sve je u redu.Mogu razumjeti zavist prema sampionu i najboljem od svih klubova Bosne i Hercegovine

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Stavi pored iDemi je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:53Ovo je tema o premijer ligi,ne o rumunskim klubovima,tako da bih te zamolio da ne iskaces iz teme
![]()

Koševo Zapad
Jos kad bi se Tan htio vratiti.Sta cemo mu mi sa supka Evrope ovakvi,uzece covjek neki klub gdje ima prosperiteta.Bavite se realnim stvarima trenutno,klub vam na prodaju eno po piku se ljudi u pitanjima cjenkaju i pitaju moze li zamjena(znam da nije tako,ali ovo je ironija,oni koji je ne znaju imaju sad priliku da je upoznaju) tako da u naredne tri godine ne znam kake smetnje mozemo imati sto rece onaj majstor.Za tri tek mozemo ocekivati kad se konsolidujete i to ako vam konsolidovanje bude teklo kao po loju.Do tad...Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:54Sad je iskusniji, sad zna kako i šta trebaTristan je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:49Za vrijeme Tana je titule osvajao Zrinjski. Vi nekako jednu klepili jedva.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 13:35
AmiĐa će pitati Sabrinu koliko koštaju taj Vico i Dodick![]()
![]()
Smij se ti al tako je kako je.Zelis ovamo srecu kluzu,stavljate avatare njihove,sta reci nego svi nam zavidite i slinite za nama.Nema problema djeco dragaElCartel11 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:56Demi je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:53Ovo je tema o premijer ligi,ne o rumunskim klubovima,tako da bih te zamolio da ne iskaces iz teme
Evo vidite,ovo je pravi primjer gdje jaci i veci ima milosti prema manjem i slabijem,dok taj slabiji lezi i rezi.Neka djeco moja,sve je u redu.Mogu razumjeti zavist prema sampionu i najboljem od svih klubova Bosne i Hercegovine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

" "!
1926
1926
- Shategabri
- Kontakt:
Pa realno to je trebalo pitati kad je tek ulazio u sve ovo sa FKS.Demi je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:59Jos kad bi se Tan htio vratiti.Sta cemo mu mi sa supka Evrope ovakvi,uzece covjek neki klub gdje ima prosperiteta.Bavite se realnim stvarima trenutno,klub vam na prodaju eno po piku se ljudi u pitanjima cjenkaju i pitaju moze li zamjena(znam da nije tako,ali ovo je ironija,oni koji je ne znaju imaju sad priliku da je upoznaju) tako da u naredne tri godine ne znam kake smetnje mozemo imati sto rece onaj majstor.Za tri tek mozemo ocekivati kad se konsolidujete i to ako vam konsolidovanje bude teklo kao po loju.Do tad...
Sad i ima nekog razloga da nekako naplati uloženo.
Koliko god ti bio u pravu da smo mi (ne)interesantni ulagačima.
A tako smo i mi razmišljali, pa gledaj, bum na nos.
Koševo Zapad
Bez nekih ozbiljnijih ulagaca ne znam kako bi povratio potrazivanja odnosno kako bi Sarajevo vratilo dug.Nisam ekonomski strucnjak,ali ako vas ne uzme ponovo neko ko ima repasa i da on vjetnamcu vraca dug Sarajeva (onaj dio koji se ne bude mogao isplatiti od karata,sponzorstva i ostalog) bice tesko.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 15:01Pa realno to je trebalo pitati kad je tek ulazio u sve ovo sa FKS.Demi je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:59Jos kad bi se Tan htio vratiti.Sta cemo mu mi sa supka Evrope ovakvi,uzece covjek neki klub gdje ima prosperiteta.Bavite se realnim stvarima trenutno,klub vam na prodaju eno po piku se ljudi u pitanjima cjenkaju i pitaju moze li zamjena(znam da nije tako,ali ovo je ironija,oni koji je ne znaju imaju sad priliku da je upoznaju) tako da u naredne tri godine ne znam kake smetnje mozemo imati sto rece onaj majstor.Za tri tek mozemo ocekivati kad se konsolidujete i to ako vam konsolidovanje bude teklo kao po loju.Do tad...
Sad i ima nekog razloga da nekako naplati uloženo.
Koliko god ti bio u pravu da smo mi (ne)interesantni ulagačima.
A tako smo i mi razmišljali, pa gledaj, bum na nos.
" "!
1926
1926
Upravo je tan se javio poslat ce pomoc, par lopti i 2 para kopacki
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj tebra vise stomak me evo zaboli od smijanja.
@Demi normalno, da cemo svi pozeljeti srecu Cluju jer svi dobro znamo na kakav ste način dosli do titule. Da Bog da ispali i da vas sudije ostete kao sto ste vi radili u PL.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zadnjih 16 postova na ovoj temi o FK Sarajevu...Golem poremecaj. Pogotovo kada znamo vasu situaciju. Keep goin'!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Javil se iko na onom javnom oglasu sta vec hahahha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Po kojim prognozama vi sebe stavljate u top 4, kada ste znatno slabiji nego drugi dio prosle sezone, a svi znamo kako ste losi bili. Nemate osnove da sebe svrstavate u top 4, a nekoga otpisujete.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:09Borac, Sarajevo, Zrinjski, TC.
Prve 4 iduće sezone.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Shategabri
- Kontakt:
Nacionalni ključnekoIzMostara je napisao/la: ↑06 jul 2021, 15:37Po kojim prognozama vi sebe stavljate u top 4, kada ste znatno slabiji nego drugi dio prosle sezone, a svi znamo kako ste losi bili. Nemate osnove da sebe svrstavate u top 4, a nekoga otpisujete.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2021, 14:09Borac, Sarajevo, Zrinjski, TC.
Prve 4 iduće sezone.

Misliš da će oba Sa kluba biti van evropskih takmičenja?
Ne otpisujem nikog, ali nisam nešto siguran da ćete ponoviti uspjeh od prošle godine.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
mi sa Klužom, Kluž je s nama
Bojac nam je pod nogama...
Bojac nam je pod nogama...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.