Sport i TV
Re: Sport i TV
Ko ima prava prenosa za OI?
- osvajaci551
- Kontakt:
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Super, znaci OI u HD-u

- osvajaci551
- Kontakt:
Ma imaju prava za sve pa vidjet ćemo ko će šta forsirati.
BHRT će sigurno opet imati različit program na BHT1 i na BHT HD kanalu kako bi pokrili što više sadržaja. Mislim da će im prioritet biti košarka, rukomet, vodeni, atletika, tenis pretkraj i ostalo ovisi od termina.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Valjda će prenosit i ove naše.osvajaci551 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 20:54Ma imaju prava za sve pa vidjet ćemo ko će šta forsirati.
BHRT će sigurno opet imati različit program na BHT1 i na BHT HD kanalu kako bi pokrili što više sadržaja. Mislim da će im prioritet biti košarka, rukomet, vodeni, atletika, tenis pretkraj i ostalo ovisi od termina.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- osvajaci551
- Kontakt:
NaravnoNirton je napisao/la: ↑05 jul 2021, 21:06Valjda će prenosit i ove naše.osvajaci551 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 20:54Ma imaju prava za sve pa vidjet ćemo ko će šta forsirati.
BHRT će sigurno opet imati različit program na BHT1 i na BHT HD kanalu kako bi pokrili što više sadržaja. Mislim da će im prioritet biti košarka, rukomet, vodeni, atletika, tenis pretkraj i ostalo ovisi od termina.![]()
Je li u osnovnom paketu ili naplacuju?akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 20:57znaci mozda OI u 4K posto su uveli Eurosport 4K na Telemachu
- osvajaci551
- Kontakt:
U osnovnom i dostupan je preko obje platforme, a ne kao njihov SK 4K kojeg nema većina korisnikaHare1902 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 21:22Je li u osnovnom paketu ili naplacuju?akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 20:57znaci mozda OI u 4K posto su uveli Eurosport 4K na Telemachu

- osvajaci551
- Kontakt:
Polako se objavljuju emiteri EPL, mi ćemo još malo sačekati.
Kako stvari stoje, Arena uzima
Kako stvari stoje, Arena uzima

Direktor Telekoma Srbine Lučić bio kod Marića, koji razgovor završava rečima: sledeći put kada dođeš saopštićeš koju ste ligu dobili, to će biti senzacija.
- osvajaci551
- Kontakt:
Da. Francuzi, Talijani i Španci počinju tek od ove, a NBA imaju još 4 sezone.
Hoce l' to biti sigurno kao i ostanak Arena HD besplatno u Telecomu?osvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:05Da. Francuzi, Talijani i Španci počinju tek od ove, a NBA imaju još 4 sezone.

- osvajaci551
- Kontakt:
Ja iznosim činjenice koje možeš provjeriti sa Nebojšom Žugićem ako hoćeš. Jedno je dužina ugovora TV prava, a drugo su neke akcije u sklopu jednog operatera. Baš glupo pitanje, moram reći.Federer17 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:14Hoce l' to biti sigurno kao i ostanak Arena HD besplatno u Telecomu?osvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:05Da. Francuzi, Talijani i Španci počinju tek od ove, a NBA imaju još 4 sezone.![]()
Zadnja izmjena: osvajaci551, dana/u 09 jul 2021, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Srbi ne varaju za razliku od bisnjacki uhljeba u telecomu.Federer17 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:14Hoce l' to biti sigurno kao i ostanak Arena HD besplatno u Telecomu?osvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:05Da. Francuzi, Talijani i Španci počinju tek od ove, a NBA imaju još 4 sezone.![]()
Max Allegri
Informacija je informacija, nevezano o cemu se radi(lo). Moze biti istinita, ili ne.osvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:16Ja iznosim činjenice koje možeš provjeriti sa Nebojšom Žugićem ako hoćeš. Jedno je dužina ugovora TV prava, a drugo su neke akcije u sklopu jednog operatera. Baš glupo pitanje, moram reći.
I, nigdje nisam rekao da to u vezi EPL i AS nije istina, samo sam upitao hoce li biti tacno kao i tvoja informacija u vezi HD Arena. Znaci, upitnik, a ne tacka ili uzvicnik/usklicnik.
Zezam se malo s tobom, ne moras (ne)kulturu prvom prilikom pokazivati.

Pa šta će ostati na SK? 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- osvajaci551
- Kontakt:
Ti si reagirao na moj post koliko koje lige ostaju tu, pogledaj šta je u pitanju pa kontriraj. Zezaj se s nekim drugimFederer17 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:32Informacija je informacija, nevezano o cemu se radi(lo). Moze biti istinita, ili ne.osvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:16Ja iznosim činjenice koje možeš provjeriti sa Nebojšom Žugićem ako hoćeš. Jedno je dužina ugovora TV prava, a drugo su neke akcije u sklopu jednog operatera. Baš glupo pitanje, moram reći.
I, nigdje nisam rekao da to u vezi EPL i AS nije istina, samo sam upitao hoce li biti tacno kao i tvoja informacija u vezi HD Arena. Znaci, upitnik, a ne tacka ili uzvicnik/usklicnik.
Zezam se malo s tobom, ne moras (ne)kulturu prvom prilikom pokazivati.![]()

Počet će preuzimati vijesti sa N1, a možda ubace i Ivanovića/Kesića

Ako imas problema sa shvatanjem mojih postova, nije problem da se potrudim nacrtati - iako mi to bas slabo ide...osvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:46Ti si reagirao na moj post koliko koje lige ostaju tu, pogledaj šta je u pitanju pa kontriraj. Zezaj se s nekim drugim![]()
Nema veze, shvatam to tvoje 'paljenje' na svaku. Sa nekih 13-14 sam bio isti takav...
Btw, pripazi se malo da ti i taj acc. ne ode na smetljiste historije...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.