servirao za 2 2 kad se povrijedio covjece
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Felixians4
- Kontakt:
Kakve veze ljudi ždrijeb ima..
Pa siguran sam da su svi ovi na Novakovoj strani čovjek bi to laganini riješio..
Sramota da se niko od nove ere tenisera nije izdigao pa da bude konstantan. Najveća prijetnja čovjeku za naslov je Federer s 40 godina. O čemu pričamo?
Pa siguran sam da su svi ovi na Novakovoj strani čovjek bi to laganini riješio..
Sramota da se niko od nove ere tenisera nije izdigao pa da bude konstantan. Najveća prijetnja čovjeku za naslov je Federer s 40 godina. O čemu pričamo?
-
- Kontakt:
Sta da covjek misli o ovom Zverevu.
Ovo je horor
Ovo je horor
brejk ne znaci set. ne znam da li je servirao ili je trebao jos 2 servisa ali je bilo 0-15 u tom servisu. uopste ne znaci da bi dobio set. odservirati za set je teze nego odservirati za obican gejm. znao je rodja gubiti i meceve kada bi servirao za iste i imao 40-15. a jos manje znaci da bi dobio sigurno 5. pa i da je osvojio 4. imao je srece ko niko. visio je u trenutku povrede protivnika i ako ga tad nisu vile pronosale onda stvarno ne znam sta znaci imati srece.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa Agut je jedini mogao od tih koji su u njegovom žrijebu da ga malo namuči ali ok može se i Rublev svrstati u ekipu koja bi mogla neš†o da napraviti. Nije poenta u tome da bi ih Nole dobio već da nema pravog ispita prije finala i doći će u finale bez da će izgubiti puno snage. Zar je toliko teško priznati da ima lagan žrijeb.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:58Pobijaš sam sebe u jednoj recenici, ajmo malo dosljednosti za jednog moderatora sem bezveznih upisa.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:53A vidi i on ispao, bukvalno šetnja do finala, nijedan ozbiljan igrač i to nisu ispali već svi su u drugoj polovini žrijeba. Da je sam sebi birao bilo bi ga stid kako je lagan žrijeb izabrao.![]()
Kazes ispao Agut pa nisu ispali vec su u drugoj polovini.
U Novakoj polovini zdrijeba su bili redom treci, peti i osmi nositelj.Svi su ispali, a Cicibana su mnogi projektovali kao najveceg favorita od Nextgena za igre na travi. Da pisemo apel da se vrate na turnir ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cici je opis ove ere. Finale RG da bi zijanio u prvom kolu WBelmin6 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:19Kakve veze ljudi ždrijeb ima..

Samo da Federer prodje danas Sonega pa da vidimo taj mec njega i Mede odje. Da vidim kako ce ga to Rus oducit od tenisa

Novak je svih svojih dosadasnjih 5 WB osvojio preko:
Nadala, Federera, Federera, Nadala, Federera. 4 finala i 1 polufinale.
Rodjo s druge strane samo 3x imao Nadala ili Djokovića od 8 titula. Čak 2x Čilića dobio u finalu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
O tome pišem. Finale GS i onda ispadneš u prvom kolu.
Thiem kao jak na šljaci, ispadne u prvom kolu.
Zvereva ne komentarisati.
Medvedev kao i ima neku konstantu dok ne dodje do ove trojice. Ne bi me iznenadilo da ga našamara Federer.
Thiem kao jak na šljaci, ispadne u prvom kolu.
Zvereva ne komentarisati.
Medvedev kao i ima neku konstantu dok ne dodje do ove trojice. Ne bi me iznenadilo da ga našamara Federer.
zrijeb mu jeste laksi i obicno bas nole dobija dosta teske zrebove. pisani su naucni radovi da je to statisticki nemoguce. izvlacio je recimo 3 godine za redom, dok je bio br3, feda u svim SF AO-W-USO a rafu u SF RGa sem 2009. ako dodje do finala i dobije zvereva tamo ovaj bi se mogao stegnuti ali ako bude neko drugi onda put do finala a bez da si morao odigrati bar neki extra mec i nije neka prednost. ali vidjet cemo. nije bas tako lako osvojiti slem pa i kada imas lak zrijeb. inace sam ja bio taj koji je uvjek tvrdio da slemovi nisu mjerilo extra velicine nego br1. i to upravo zbog toga sto ti se moze potrefiti 2 sedmice srece, dobre forme, povrede nekog igraca, dobrih mec apova, ispadanja nekih nezgodnih protivnika, protivnici specijalisti za neku drugu podlogu i sta sve vec ne. a da budes br1 treba ti se potrefiti godinu dana konstantnih dobrih igara u svim uslovima i na svim podlogama. i evo sada kada nole igra za izjednacenje rekorda opet isti ti koji pisu da se samo slemovi broje kukaju na zrijeb i ismijavaju noletov put ka finalu!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 05 jul 2021, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Šta hoćete, niko od ove "djece" nije igrao na travi dvije godine. Kad se na šljaci jedva mogu sastaviti, logično da se ovdje nikako neće.
Kakav ce tek meltdown biti kad Sonego posalje Rogera u penziju. Ili Medo. 

Znas li ti uopce sta znaci "statisticki nemoguce"?lucky13 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:36zrijeb mu jeste laksi i obicno bas nole dobija dosta teske zrebove. pisani su naucni radovi da je to statisticki nemoguce. izvlacio je recimo 3 godine za redom, dok je bio br3, feda u svim SF AO-W-USO a rafu u SF RGa sem 2009. ako dodje do finala i dobije zvereva tamo ovaj bi se mogao stegnuti ali ako bude neko drugi onda put do finala a bez da si morao odigrati bar neki extra mec i nije neka prednost. ali vidjet cemo. nije bas tako lako osvojiti slem pa i kada imas lak zrijeb. inace sam ja bio taj koji je uvjek tvrdio da slemovi nisu mjerilo extra velicine nego br1. i to upravo zbog toga sto ti se moze potrefiti 2 sedmice srece, dobre forme, povrede nekog igraca, dobrih mec apova, ispadanja nekih nezgodnih protivnika, protivnici specijalisti za neku drugu podlogu i sta sve vec ne. a da budes br1 treba ti se potrefiti godinu dana konstantnih dobrih igara u svim uslovima i na svim podlogama. i evo sada kada nole igra za izjednacenje rekorda opet isti ti koji pisu da se samo slemovi broje kukaju na zrijeb i ismijavaju noletov put ka finalu!
Tokmače jedan.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
i to je za ljude

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
on ce meni pricati o statistici i matematici!
pa recimo da je nesto za sta je sansa 1 napram 32 milijarde statisticki dokaz da je to u stvari u praxi nemoguce bez nekog vanjskog uticaja iliti muljanja. iliti u najmanju ruku veoma sumnjivo.
pa recimo da je nesto za sta je sansa 1 napram 32 milijarde statisticki dokaz da je to u stvari u praxi nemoguce bez nekog vanjskog uticaja iliti muljanja. iliti u najmanju ruku veoma sumnjivo.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 05 jul 2021, 18:06, ukupno mijenjano 5 puta.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Sta pljujete Tsitsipasa, pa i Federer je od prva cetiri nastupa na W, cak 3x ispadao u prvom kolu.
A covjek je jelte po svim parametrima goat trave. Djokovic u prvih 6 nastupa, tek 2 polufinala, jos mu se i zrijeb otvarao.
Tenis na travi je skoro drugi sport u odnosu na ostale podloge, i jos dodajte da imas W i ako odigras jos jedan manji turnir u sezoni i to je to. Tako da je logicno da ce se mladi tu najvise patiti, jer nemaju iskustva. Jos je Tsitsipas prije dvije sedmice igrao finale RG (makar da se ne lazemo nije da mu igra obecava na travi, ali opet cemu pljuvanje
), odmora skoro da i nije bilo. U svakom slucaju malo respekta prema trenutno drugom najboljem igracu ove sezone. 

Tenis na travi je skoro drugi sport u odnosu na ostale podloge, i jos dodajte da imas W i ako odigras jos jedan manji turnir u sezoni i to je to. Tako da je logicno da ce se mladi tu najvise patiti, jer nemaju iskustva. Jos je Tsitsipas prije dvije sedmice igrao finale RG (makar da se ne lazemo nije da mu igra obecava na travi, ali opet cemu pljuvanje

Kontradiktornost i bahatost na nivou. Ovamo dizu Sonega, Zvereva i ostale a jedina im briga "odmoran" Novak u finalu.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
100% se slazem sa tobom,samo tesko je to svima shvatiti. Jedino je Rafa poceo bukvalno kao tinejdzer osvajati GSJakobsen91 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:50Sta pljujete Tsitsipasa, pa i Federer je od prva cetiri nastupa na W, cak 3x ispadao u prvom kolu.A covjek je jelte po svim parametrima goat trave. Djokovic u prvih 6 nastupa, tek 2 polufinala, jos mu se i zrijeb otvarao.
Tenis na travi je skoro drugi sport u odnosu na ostale podloge, i jos dodajte da imas W i ako odigras jos jedan manji turnir u sezoni i to je to. Tako da je logicno da ce se mladi tu najvise patiti, jer nemaju iskustva. Jos je Tsitsipas prije dvije sedmice igrao finale RG (makar da se ne lazemo nije da mu igra obecava na travi, ali opet cemu pljuvanje), odmora skoro da i nije bilo. U svakom slucaju malo respekta prema trenutno drugom najboljem igracu ove sezone.
![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
100% istina.Jakobsen91 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:50Sta pljujete Tsitsipasa, pa i Federer je od prva cetiri nastupa na W, cak 3x ispadao u prvom kolu.A covjek je jelte po svim parametrima goat trave. Djokovic u prvih 6 nastupa, tek 2 polufinala, jos mu se i zrijeb otvarao.
Tenis na travi je skoro drugi sport u odnosu na ostale podloge, i jos dodajte da imas W i ako odigras jos jedan manji turnir u sezoni i to je to. Tako da je logicno da ce se mladi tu najvise patiti, jer nemaju iskustva. Jos je Tsitsipas prije dvije sedmice igrao finale RG (makar da se ne lazemo nije da mu igra obecava na travi, ali opet cemu pljuvanje), odmora skoro da i nije bilo. U svakom slucaju malo respekta prema trenutno drugom najboljem igracu ove sezone.
![]()
Auh, kakav pad Zvereva...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zverev samo ako se dozove na servisu okrece ovo lagano.
Brat je u prva 2 seta imao 12 duplih gresaka i samo 2 asa,sto je za njega premalo,a previse duplih
Brat je u prva 2 seta imao 12 duplih gresaka i samo 2 asa,sto je za njega premalo,a previse duplih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.