Evo čitao SS i izbaci mi forum i ovu temu , pa rekoh da vidim u čemu je problem . Ako ja smetam odoh ja …
P.s. Pomirljivo ?
Evo čitao SS i izbaci mi forum i ovu temu , pa rekoh da vidim u čemu je problem . Ako ja smetam odoh ja …
Ja jucer odradio PCR test za 8.7Truba1905burazeru je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:51Komšije sta se mislite koliko je test i te gluposti , nije valjda da mislite plaćati testove ?
Lijepo sutra zovite obiteljsku doktoricu i prijavite da se ne osjećate dobro , Poslat će vas na testiranje i riješili ste test besplatno .Srdačan pozdrav i sretno od simpatizera kluba s lentom .
Na Sjeveru je RAOnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 18:20Ko je još tribina istok Gang? Zna li se gdje će Red Army biti?
Svi na Grbavicu!
Istina, nema vise istoka, prvo sva RAja htjela na jug a onda vidjeli da će svi na istok pa promjeniliManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jul 2021, 23:49Istok se rasprodao danas, nema vise nijedne karte, izgleda ostalo samo za sjever i jug
Koliko je prodano danas Jel 2k?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jul 2021, 23:49Istok se rasprodao danas, nema vise nijedne karte, izgleda ostalo samo za sjever i jug
Ne znam tacan broj ali na istoku ce biti oko 2k - 2.5k ja mislim, sjever 1.5k mozda i tako nesto jug otprilike.Tracy1 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 00:12Koliko je prodano danas Jel 2k?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jul 2021, 23:49Istok se rasprodao danas, nema vise nijedne karte, izgleda ostalo samo za sjever i jug
Veceras mi drug krenuo da kupi kartu i nije bila nijedna za istok, samo sjever i jug.
Brate odziv je slab, pogotovo jug i sjever a i istoka je ostalo dosta provjerena informacija iz više izvora u klubu. Tako da ko hoće da nabavi kartu, slobodno nek ide kupiti kartu, karata ima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 jul 2021, 01:15Veceras mi drug krenuo da kupi kartu i nije bila nijedna za istok, samo sjever i jug.
Gore nije besplatno ali ima kod Grbavice da se uradi, a može se i u MostaruMostarac1974 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 12:40Dali neko zna gdje se može brzi test antigen ili PCR u SARAJEVU uraditi.Mislim na dan utakmice.Pitam radi raje koja hoće gore to da rade a neplaćaju.Makar je tako rečeno.JA SAM VAKCINISAN.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.