Može igrati kako lijevo tako desno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Može igrati kako lijevo tako desno
Nemamo desnog beka, Blaževića kao stranca ne možemo registrovat dok ne platimo dugove. Od slobodnih desnih bekova sa našim papirima ima samo Efendić i Dušan Hodžić, a ne možemo dovesti ni jednog ni drugog. Od ovih za sirotinju slobodnih desnih bekova ima samo Đoko Milović. Jbga znam.
Ima i Kerim Memija.braco je napisao/la: ↑05 jul 2021, 15:05Nemamo desnog beka, Blaževića kao stranca ne možemo registrovat dok ne platimo dugove. Od slobodnih desnih bekova sa našim papirima ima samo Efendić i Dušan Hodžić, a ne možemo dovesti ni jednog ni drugog. Od ovih za sirotinju slobodnih desnih bekova ima samo Đoko Milović. Jbga znam.
Varaždin ne želi da pusti igrače pod ugovorom jer je ambicija kluba da se odmah vrate u HNL. Velež je sad htio Pecu dovest iz Varaždina,ali Varaždinci tražili odštetu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 jul 2021, 15:11Ima i Kerim Memija.braco je napisao/la: ↑05 jul 2021, 15:05Nemamo desnog beka, Blaževića kao stranca ne možemo registrovat dok ne platimo dugove. Od slobodnih desnih bekova sa našim papirima ima samo Efendić i Dušan Hodžić, a ne možemo dovesti ni jednog ni drugog. Od ovih za sirotinju slobodnih desnih bekova ima samo Đoko Milović. Jbga znam.![]()
Blažević bi trebao da ima validnu radnu i boravišnu dozvolu. Mislim da je nekad zimus izvršeno produženje istih. One se izdaju na godinu dana.braco je napisao/la: ↑05 jul 2021, 15:05Nemamo desnog beka, Blaževića kao stranca ne možemo registrovat dok ne platimo dugove. Od slobodnih desnih bekova sa našim papirima ima samo Efendić i Dušan Hodžić, a ne možemo dovesti ni jednog ni drugog. Od ovih za sirotinju slobodnih desnih bekova ima samo Đoko Milović. Jbga znam.
Onda su za Blazevica pogrijesili novinari na Oslobodjenje portalu jer su ga spominjali u tom kontekstu neki dan.mavi je napisao/la: ↑05 jul 2021, 15:23Blažević bi trebao da ima validnu radnu i boravišnu dozvolu. Mislim da je nekad zimus izvršeno produženje istih. One se izdaju na godinu dana.braco je napisao/la: ↑05 jul 2021, 15:05Nemamo desnog beka, Blaževića kao stranca ne možemo registrovat dok ne platimo dugove. Od slobodnih desnih bekova sa našim papirima ima samo Efendić i Dušan Hodžić, a ne možemo dovesti ni jednog ni drugog. Od ovih za sirotinju slobodnih desnih bekova ima samo Đoko Milović. Jbga znam.
By the way, ja bih malog Beću stavio na desnog beka, mislim da bi na toj poziciji mogao odgovoriti zadatku. Koliko - toliko.
Veseli izbacio highlightse i kad je zabio go na 2:03 dere se Osim "ljudi kijamet ide, bježite kući dao je go"
Ma ovo 2021 je u naslov stavio fola radi, ovo je jedno zadnje 4 godina highlightsa
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa i 48 gostiju.