Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 12:28

Ponos Torina je napisao/la:M´willa or Mousa Sissoko :mrgreen: 8-)
Definitivni Mvilla jer se Mousa Sissoko jednostavno izgubio, nigdje više tog igrače nema. Ovdje ga niko ne spominje. Ja se nadam da ću supjeti snimiti Mvillu svih 90 minuta i postaviti ovdje da ga i vi vidite.
Sissoko je utonuo u sivilo svoje ekipe.
Inače su jučer predstavljeni novi dresovi francuske reprezentacije i Mvilla je bio jedan od četvorice igrača na predstavljanju. To dovoljno govori o činjenici koliko ga Blan cijeni i koliko je važan za reprezentaciju.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jan 2011, 12:36

fera je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:
fera je napisao/la:ma kod nas jedan dan potpisuju i suarez i downing i young i warnock i svi kazu sutra ce biti sluzbeno i onda opet 15 dana niko nece spominjati te igrace u vezi sa liverpoolom.
Smijesno...
Prije 3-4 dana, kad sam usao na forum vidio sam kako mnogi pisu Suarez sutra na medicinskom, Suarez danas potpisuje....a na kraju, jedno veliko NISTA.
ma ja sam znao da nema nista od toga bar ne jos ali smijesno mi je kako se kod nas digne euforija odma
vec sam rekao da ocekujem ove sedmice pojacanje, a sve vise i vise sam uvjeren da ce to biti suarez, jer sve vise i vise se prica o tome da ce doci do zamjene Babel + nekoliko miliona( oko 15) za suareza...ja ne bih volio da on dođe u Liverpool ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 12:47

Gerrard: I'd love Kenny to stay

Steven Gerrard is determined to do all he can to help Kenny Dalglish earn the Liverpool manager's job full-time.

The King is in charge of first-team matters until the end of the season and while he is yet to enjoy his first win as temporary boss, Gerrard believes Dalglish's presence is having a positive effect.

The skipper will miss the Wolves game at the weekend as he completes a three-match suspension, but when he returns to the first team, he plans to do everything he can to help earn Dalglish the manager's job on a permanent basis.

"I want to do everything in my power to ensure that he stays here for a long time, beyond the initial six months," said Gerrard in an exclusive interview in this week's LFC Weekly.

"I'd love nothing better when the end of the season comes than for us to be on the back of a good run of results that ensures he gets the job full-time. That's my short-term plan, to give everything I've got and all my energy to try to make that happen.

"I won't lie. When Kenny rang to say he was coming back it was a big lift. I love Kenny as a person and I've certainly enjoyed the first few days we've had working with him. I can see a positive future for Kenny at the club.

"I think he's the perfect person to get everyone moving in the right direction again. He's the talisman at this club. His nickname, the King, says it all really. He's the perfect manager and also person to bring it all together. It's time to re-group and for us all to be pulling in the right direction because this season certainly hasn't been good enough."

For exclusive interviews with Steven Gerrard, Kenny Dalglish and Martin Kelly get this week's LFC Weekly.
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2011, 12:50

J. Cole bi mogao na posudbu West Ham na 6 mjeseci, kazu da su poslali ponudu. :o
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 12:55

YNWA je napisao/la: vec sam rekao da ocekujem ove sedmice pojacanje, a sve vise i vise sam uvjeren da ce to biti suarez, jer sve vise i vise se prica o tome da ce doci do zamjene Babel + nekoliko miliona( oko 15) za suareza...ja ne bih volio da on dođe u Liverpool ;)
spominje se posudba babela u holandiju sa opcijom otkupa ugovora... to bi mozda bilo najbolje i za klub i za babela jer kod nas ne igra a nama bi povecalo sanse da se bar malo pojacamo. ja sam vjerovatno od svih forumasa ovdje najveci babelov fan al jednostavno decko nikad nece dobiti sansu kod nas i bolje mu je da ide....

Torres Da Killa.!. je napisao/la:J. Cole bi mogao na posudbu West Ham na 6 mjeseci, kazu da su poslali ponudu. :o
ako ode to znaci da se nece ni vracati :D
You are someone else I am still right here

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 18 jan 2011, 12:59

ILoveLFC je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Pa bolje da dodje Van Bommel, onda nebi Poulsena nikad gledali....samo na nekim pozicijama su nam potrebniji igraci...
Coek ima 33 godine, sta ce nam on ? ne trebaju nam djedovi u ekipi :roll:
Pa kazem, bolje da on dodje nego da gledamo Poulsena...3x je bolji od njega.
Ali sve zavisi koliko ce Bayern traziti za njega, ako budu trazili oko 25 mill, nebi ga ni doveo.
Oko 10-15 miliona kad bi trazili.... :roll:

HAHA cuj za Van Bommela bi dao 10-15 mil. jesi dobar

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 13:13

Nisam. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 18 jan 2011, 13:15

Stivi_Dzi je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Pa bolje da dodje Van Bommel, onda nebi Poulsena nikad gledali....samo na nekim pozicijama su nam potrebniji igraci...
Coek ima 33 godine, sta ce nam on ? ne trebaju nam djedovi u ekipi :roll:
Ma kakav Van Bomnel, jedan od najprgavijih igraca, netreba nam on u ekipi, da je dobar ostao bi u Bayernu :D inace Milan je takodjer pokazao interesovanje za njega, pa neki ide u Milan, tamo mu je njegova generacija
walk on with HOPE in your heart

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 13:24

Ryan Babel is keen on a loan move back to Ajax - and believes the deal could form part of Luis Suarez's potential transfer to Liverpool. "The transfer of Suarez to Liverpool opens the door for me to go to Ajax," he said.

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 13:32

Babel kažnjen sa 10.000 funti zbog one šale. :lol:
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 18 jan 2011, 13:34

ILoveLFC je napisao/la:
fera je napisao/la:ma kod nas jedan dan potpisuju i suarez i downing i young i warnock i svi kazu sutra ce biti sluzbeno i onda opet 15 dana niko nece spominjati te igrace u vezi sa liverpoolom.
Smijesno...
Prije 3-4 dana, kad sam usao na forum vidio sam kako mnogi pisu Suarez sutra na medicinskom, Suarez danas potpisuje....a na kraju, jedno veliko NISTA.
pa nemozes verovati da su to 100% tacne informacije, ljudi pisu ono sto cuju ili procitaju negde, nije se to culo od Dalglisha sigurno :D niko nezna sta oni tamo planiraju, mozda dovedemo Suareza a mozda nikog i nekupimo.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 jan 2011, 13:42

Š'a bi sa onim,Suarez danas potpisuje za Liverpool ? :lol: Vas desetero zadnjih pet dana ga non-stop kod nas prebacuje :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 13:46

da nam Zec hoce doci ja bi bio zadovoljan :mrgreen:

Suarez izgleda ima krnjav zub tu je zapelo,valjda ga okrnjao kad je ujeo onog :cry: :roll: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 14:03

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 jan 2011, 15:21

Ponos Torina je napisao/la:da nam Zec hoce doci ja bi bio zadovoljan :mrgreen:

Suarez izgleda ima krnjav zub tu je zapelo,valjda ga okrnjao kad je ujeo onog :cry: :roll: :lol:
**** ih zub to je lako popraviti izgubicemo sjajnog igraca bezveze :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 15:24

Evo sad je na stranici LFC-a izaslo da smo poslali ponudu za Suareza.
Vi ste ga vec potpisali...ali eto, bitno je da dodje, a kad ce to biti, to je manje bitno. :mrgreen:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 15:39

ILoveLFC je napisao/la:Evo sad je na stranici LFC-a izaslo da smo poslali ponudu za Suareza.
Vi ste ga vec potpisali...ali eto, bitno je da dodje, a kad ce to biti, to je manje bitno. :mrgreen:
Suarez je na medicinskom pregledu sa Comollijem u Londonu, a Tottenham je već priznao poraz pa se okrenuo dovođenju Fabiana ;-)
Treba sutra očekivati i zvaničnu objavu realizacije tranfera ;-)
Sinoć je sastanak King i ovih 14 članova iz grupacije NEVS, trajao sve do ponoći u restoranu San Francisko u Liverpoolu.
Eto sve informacije su na mjestu :-D

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 jan 2011, 15:44

Rizah je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Evo sad je na stranici LFC-a izaslo da smo poslali ponudu za Suareza.
Suarez je na medicinskom pregledu sa Comollijem u Londonu, a Tottenham je već priznao poraz pa se okrenuo dovođenju Fabiana ;-)
Treba sutra očekivati i zvaničnu objavu realizacije tranfera ;-)
Sinoć je sastanak King i ovih 14 članova iz grupacije NEVS, trajao sve do ponoći u restoranu San Francisko u Liverpoolu.
Eto sve informacije su na mjestu :-D
ma neka potpise do utakmice sa wolverhamptonom da gledamo Torresa i njega zajedno :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 15:45

To nećeš gledati,jer je Torres suspendovan na 1 utakmicu zbog žutih katona.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 jan 2011, 15:49

Rizah je napisao/la:To nećeš gledati,jer je Torres suspendovan na 1 utakmicu zbog žutih katona.
ma bice prilike da ih gledamo zajedno a valjda potpise pa da ne gledam Ngoga :D
LIVERPOOL YNWA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.