Je li stvarno to istina?drH je napisao/la: Ne, ima klauzula u ugovoru da ga United uvijek moze kupiti nazad za 10 miliona funti
Ja nisam znao, ako jeste to ce SAF sigurno iskoristiti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Je li stvarno to istina?drH je napisao/la: Ne, ima klauzula u ugovoru da ga United uvijek moze kupiti nazad za 10 miliona funti
Da je istina iskoristilo bi se to kad smo ga htjeli vratiti..........Mozda je bilo u ugovoru tek kad smo ga prodali do sad je on vec potpisao neki novi bez te klauzuleThunderstruck je napisao/la:Je li stvarno to istina?drH je napisao/la: Ne, ima klauzula u ugovoru da ga United uvijek moze kupiti nazad za 10 miliona funti
Ako je bilo u ugovoru to se ne moze maknuti novim ugovorom sa istim klubom.Slatinash_7 je napisao/la:Da je istina iskoristilo bi se to kad smo ga htjeli vratiti..........Mozda je bilo u ugovoru tek kad smo ga prodali do sad je on vec potpisao neki novi bez te klauzuleThunderstruck je napisao/la:Je li stvarno to istina?drH je napisao/la: Ne, ima klauzula u ugovoru da ga United uvijek moze kupiti nazad za 10 miliona funti
Ja sumnjam u to.Thunderstruck je napisao/la:Je li stvarno to istina?drH je napisao/la: Ne, ima klauzula u ugovoru da ga United uvijek moze kupiti nazad za 10 miliona funti
Nikad u zivotu.........pa mi imamo 2 najbolja i eto stavi tu Terrya i vec ispada iz te konkurencije,a dobro znamo koliko je jos boljih od njega.brazzo je napisao/la:Pique bi vrlo vjerovatno i ostao da se nije Barca umiješala jer je počeo dobijati minutažu kod Fergusona ali on se odlučio za Evansa ali sam ubijeđen da bi ga ostavio i pored njega.Međutim njegov matični klub i klub za koji navija je ponudio novce i to solidne za igrača koji nije pretjerano igrao (imao je dobru sezonu iza sebe u Zaragozi,a uz to ga je i Pepe znao od ranije) a i Ferguson vjerovatno nije htio tu praviti problem i stvarati nezadovoljstvo kod igrača tako da je momak otišao.To je jedan od transfera za koji sam znao da ćemo se kajati ali opet kad ovako sagledam stvari bude mi i malo lakše. Definitivno je među 3 najbolja stopera na svijetu i sigurno će i dalje biti s obzirom da je mlad igrač
Kakav Terry živ bio, raspada se lik od onog skandala, nije ni on što je bio.. A to za Piquea da se ne može hrvati s robusnim napadačima? Ne bih se složioSlatinash_7 je napisao/la:Nikad u zivotu.........pa mi imamo 2 najbolja i eto stavi tu Terrya i vec ispada iz te konkurencije,a dobro znamo koliko je jos boljih od njega.brazzo je napisao/la:Pique bi vrlo vjerovatno i ostao da se nije Barca umiješala jer je počeo dobijati minutažu kod Fergusona ali on se odlučio za Evansa ali sam ubijeđen da bi ga ostavio i pored njega.Međutim njegov matični klub i klub za koji navija je ponudio novce i to solidne za igrača koji nije pretjerano igrao (imao je dobru sezonu iza sebe u Zaragozi,a uz to ga je i Pepe znao od ranije) a i Ferguson vjerovatno nije htio tu praviti problem i stvarati nezadovoljstvo kod igrača tako da je momak otišao.To je jedan od transfera za koji sam znao da ćemo se kajati ali opet kad ovako sagledam stvari bude mi i malo lakše. Definitivno je među 3 najbolja stopera na svijetu i sigurno će i dalje biti s obzirom da je mlad igrač
Po meni nije greska sto smo ga prodali jer je kod nas bio glupko koji je puno grijesio i nije se mogao hrvati s robusnim napadacima kakvi su u nasoj ligi.
Po čemu se raspada života ti? Kako ja ne volim kad netko lupne neku glupost i sve OK na kraju. Pa Terry je i dalje najbolji na svijetu na svojoj poziciji...Toxicity je napisao/la:Kakav Terry živ bio, raspada se lik od onog skandala, nije ni on što je bio.. A to za Piquea da se ne može hrvati s robusnim napadačima? Ne bih se složioSlatinash_7 je napisao/la:Nikad u zivotu.........pa mi imamo 2 najbolja i eto stavi tu Terrya i vec ispada iz te konkurencije,a dobro znamo koliko je jos boljih od njega.brazzo je napisao/la:Pique bi vrlo vjerovatno i ostao da se nije Barca umiješala jer je počeo dobijati minutažu kod Fergusona ali on se odlučio za Evansa ali sam ubijeđen da bi ga ostavio i pored njega.Međutim njegov matični klub i klub za koji navija je ponudio novce i to solidne za igrača koji nije pretjerano igrao (imao je dobru sezonu iza sebe u Zaragozi,a uz to ga je i Pepe znao od ranije) a i Ferguson vjerovatno nije htio tu praviti problem i stvarati nezadovoljstvo kod igrača tako da je momak otišao.To je jedan od transfera za koji sam znao da ćemo se kajati ali opet kad ovako sagledam stvari bude mi i malo lakše. Definitivno je među 3 najbolja stopera na svijetu i sigurno će i dalje biti s obzirom da je mlad igrač
Po meni nije greska sto smo ga prodali jer je kod nas bio glupko koji je puno grijesio i nije se mogao hrvati s robusnim napadacima kakvi su u nasoj ligi.
Da to postavimo ovako:malta071 je napisao/la:Ljudi, razmislite malo.Novim ugovorom sa istim klubom ne mozete maknuti klauzule koje su postavljene od prijasnjeg kluba osim ako nisu vremenski ogranicene.
Zamisli imas dogovor sa klubom da od igraca kojeg im prodajes oni tebi duguju 20% od sljedeceg transfera.I ti za 6 mjeseci potpises novi ugovor sa igracem i izbrises ovih 20%.Nemoguce...
Slatinash_7 je napisao/la:
Nikad u zivotu.........pa mi imamo 2 najbolja i eto stavi tu Terrya i vec ispada iz te konkurencije,a dobro znamo koliko je jos boljih od njega.
ponovo pametan potez Fergusona s obzirom da se bliže i tekme u kupu i Ligi Prvaka tako da će igrači biti pod dodatnim naporom a malo vremena za odmorManchester United boss Sir Alex Ferguson won't tolerate slackers in their title charge.
Ferguson has stunned Old Trafford stars by introducing extra training sessions over the last week, says The Sun.
The United boss and his backroom staff have been holding morning and afternoon workouts on Tuesdays and Thursdays for all first-team squad members not getting regular action.
In the past Fergie has only held double sessions in the pre-season, but is determined to keep his players as sharp as possible for the run-in.
Upravo tako. Smijesno je Pikea svrstati medju tri najbolja odbrambena igraca svijeta. Za mene su od njega bolji Ferdinand, Vidic, Teri, Karager, Karvaljo, Kielini, Pujol,... U stvari, tesko je uopste procjeniti stvarni Pikeov kvalitet. Igra za dva kolektiva koja su toliko dominantna, rijetko ih protivnik napadne, a i kada ih napadne, napadne ih sa malo igraca. Bilo bi zanimljivo pogledati statistiku koja bi pokazala koliko su lopti izbacili iz sesnaesterca F&V, a koliko P&P... Sve to na kraju procentualno podjeliti sa primljenim golovima. Siguran sam da je Mancin dvojac daleko uspjesniji. Ne znam kako bi se Barsin dvojac proveo da u jednoj utakmici imaju posla koliko su F&V imali protiv TotenhemaSlatinash_7 je napisao/la:Nikad u zivotu.........pa mi imamo 2 najbolja i eto stavi tu Terrya i vec ispada iz te konkurencije,a dobro znamo koliko je jos boljih od njega.brazzo je napisao/la:Pique bi vrlo vjerovatno i ostao da se nije Barca umiješala jer je počeo dobijati minutažu kod Fergusona ali on se odlučio za Evansa ali sam ubijeđen da bi ga ostavio i pored njega.Međutim njegov matični klub i klub za koji navija je ponudio novce i to solidne za igrača koji nije pretjerano igrao (imao je dobru sezonu iza sebe u Zaragozi,a uz to ga je i Pepe znao od ranije) a i Ferguson vjerovatno nije htio tu praviti problem i stvarati nezadovoljstvo kod igrača tako da je momak otišao.To je jedan od transfera za koji sam znao da ćemo se kajati ali opet kad ovako sagledam stvari bude mi i malo lakše. Definitivno je među 3 najbolja stopera na svijetu i sigurno će i dalje biti s obzirom da je mlad igrač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.