AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meepo » 03 jul 2021, 20:47

La Gazzetta dello Sport (via MilanNews) reported this morning that the Rossoneri management have also budgeted for a saving on the salary of Tonali, who last summer signed a contract worth €1.6m net per season.

Brescia has given a discount of €10m but now Milan expects the midfielder to be willing to do the same, in proportion. The leaders of the Rossoneri have not yet met his agent, but it is likely that the issue will be addressed as early as next week.

According to the latest from Antonio Vitiello of MilanNews, Tonali has accepted a reduction of his salary in order to play for Milan permanently. The journalist describes it as ‘an operation that is ever closer to completion’ and adds that there is very little now missing before it can be announced.
Ovom momku za 2-3 sezone treba dati kapitensku traku. Odbio je da ide bilo gdje drugo, pristao da igra za manje pare. :bow:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 jul 2021, 21:51

Ogrijesise se o djecku samo tako. Sandro postaje sve drazi i drazi. Aferim momak
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jul 2021, 22:22

Ma ciganče, Calabrija trazi 2.5 miliona oni bajg nude 2. Nema tu uspjeha ako nećeš ponuditi dobre plate, zanemari koronu i krizu ako želiš da imas dobre igrače trebas im i platit.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 04 jul 2021, 00:01

Beduin je napisao/la:
03 jul 2021, 13:49
Izabrao je pare i neka je, ali onda neka i trpi sprdanciju na njegov racun, na konto para i prokletstva. Ko ga j3be.
+1
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 jul 2021, 08:41

milanist je napisao/la:
03 jul 2021, 21:51
Ogrijesise se o djecku samo tako. Sandro postaje sve drazi i drazi. Aferim momak
Odabrao je Milan kada je mogao ići u bilo koji talijanski klub, navija za ekipu od malih nogu... Ništa čudno ođe
Unico amore sei!
❤️🖤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 04 jul 2021, 13:59

Dušan Tadić? Zanimljiv izbor Maldinia.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 jul 2021, 14:01

AjsKjub je napisao/la:
04 jul 2021, 08:41
milanist je napisao/la:
Odabrao je Milan kada je mogao ići u bilo koji talijanski klub, navija za ekipu od malih nogu... Ništa čudno ođe
Mnogi si se kleli u grb pa.su otisli cim se prilika ukazala. Zato kazem svaka cast momku.

Pise se i za Isca, moze sto se mene tice. Par godina ga prizeljkujem u Milanu. Vjerujem da se moze vratiti u formu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jul 2021, 14:31

Overmars je izjavio da Tadic niposto ne ide, ostaje lider Ajaxa, tako da otpada svaka mogucnost da ga dovedemo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jul 2021, 15:13

Ma od početka se znalo da je šuplja.

Evo došao na red i Isco, klasika. Do kraja merkata neće postojati ofanzivni veznjak, a da ga nisu doveli u kontekst sa Milanom. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 04 jul 2021, 15:58

Čeka nas dugo i teško ljeto.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 jul 2021, 16:04

milanist je napisao/la:
04 jul 2021, 14:01
AjsKjub je napisao/la:
04 jul 2021, 08:41
milanist je napisao/la:
Mnogi si se kleli u grb pa.su otisli cim se prilika ukazala. Zato kazem svaka cast momku.
Brat je već odbio Juve i Inter kada je Milan bio slabiji nego sad a UCL je bio daleko od stvarnosti. Još je manje-više iz grada pa i to igra ulogu.
Also, već kad smo kod navijanja i potencijalnih transfera, svaki put kada se spomene Berardi, ja se sjetim onoga što je izjavio prije par godina za gazzettu:
"If I have said no to Juventus? I’m an Inter fan and I know that they are following me”
Neka fOla :stop: :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jul 2021, 16:35

Eintracht Frankfurt made an official bid around €7/8m to sign Jens Petter Hauge. AC Milan want more to sell the Norwegian talent. Talks ongoing. 🔴🇳🇴 #Eintracht

Znaci prva ponuda odbijena,nace se negdje oko 12 mil i ode i on,jer jednostavno nasi izgleda nisu zadovoljni sa njim

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jul 2021, 17:07

Pioli je retard, to smo mahom ovdje saglasni. Iako je dobro vodio klub generalno, izborili smo LP, ali je i toliko kenjao i izmisljao toplu vodu da je mozes da se ne iznerviras.
Haugeu je mogao i morao dati vise prostora za igru jer je bilo osnove za to, ali nije. Sad ce ga se i rijesiti bez da se adekvatno isprobao ili poslao na posudbu na godinu dana da se dodatno privikne na italijanski fudbal i pokusa nametnuti pa ako ne ide, ne ide.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 04 jul 2021, 18:39

Nama ce se opet desiti Silva i Paqueta. Prodat cemo momke koji ce u klubovima u koje odu postati igracine jer ce dobiti povjerenje i minutazu. Za Paquetu nek prica ko sta hoce ali momak je standardan u reprezentaciji Brazila, standardan u Lyonu, igra, zabija... Za Silvu da i ne govorim. Sad ce neko reci mogu oni igrat u Francuskoj i Njemackoj, ne bi mogli u Italiji. To ne stoji. Momci su pokazali da znaju igrati, a nas je menadzment pokazo da nema pojma. I Hauge i Leao ce postati pravi igraci prije nego Rebic, Sale, Samu i jos neki kojima se daje puno veca minutaza.
Ko da gledam da ce sad dovest neke izraubovane rage od 30 + godina, a otjerat momke koji su pokazali da znaju rijesit utakmicu i da u sustini znaju igrat.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jul 2021, 19:08

Sve to stoji, ali ako klubu fali novca da se dovedu novi igrači od kojih ćemo imati veće koristi, onda prodaja Haugea izgleda kao najmanje zlo. Bolje i on, koji je bio tek treća opcija po krilu nego nekog prvotimca.

Ionako će Diaz zauzeti tu poziciju treće opcije po krilu, a neće biti ništa lošiji od njega.

Svejedno bih volio da se klub na neki način osigura i da ubaci neke klauzule. To će skoro pa sigurno biti kod Pobege (ako uopšte ode), a valjalo bi uraditi isto i sa Haugeom.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 04 jul 2021, 19:25

Bolje da prodaju Leaoa za kojega mogu uzeti veće pare.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jul 2021, 20:01

🚨
📰 @86_longo: #ACMilan and #Eintracht have reportedly reached an agreement for the left winger Jens Petter #Hauge: permanent deal on a 12M basis.

Kao sto sam rekao otice za 12

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 04 jul 2021, 23:43

celikmilan je napisao/la:
04 jul 2021, 19:25
Bolje da prodaju Leaoa za kojega mogu uzeti veće pare.
Ma Rebica prvog prodati ako se vec prodaje lijevo krilo, nema hljeba od njega.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 05 jul 2021, 11:25

Nadam se da su ubacili buy back klauzulu jer inace su veliku gresku napravili, kao sto ce i s Pobegom :roll:

Obojica će biti top igrači za 2 godine, ali ako im trebaju pare da kupe dobre igrače, šta se može.

Daj Hamesa ili Isca, želja su mi brat bratu 5-6 godina :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2021, 12:32

Šta ja znam, Hauge me ni po čemu nije fascinirao i realno neće se ni osjetiti njegovo odsustvo ako ga prodaju. To što će se za desiti za 2, 5, 10 godina ne zna niko, ali mi ne djeluje da će ispasti išta približno top igraču.
Pobega sa druge strane ima potencijala, ali s njim se sigurno neće napraviti greška kao sa Lokatelijem jer će mu ubaciti buyback klauzulu. Ako misle da trenutno nema mjesta u Milanu, onda bolje i da se kali negdje drugo nego da ovdje gubi vrijeme iako bih volio da ga prvo isprobaju na ljetnim pripremama.

Isco bi prije par godina bio ekstra pojačanje, ali već danas mi smrdi na to da bi mogao ispasti skupocjeni flop. Zadnjih godina ima mizerniju statistiku i od Samua.
A ne djeluje mi ni kao dobar fit, kod Piolija te desetke trebaju i trčati i ulaziti duboko na centar i učestvovati u defanzivi, a Isco kao kornjača.

Meni je i dalje prva želja Sabitzer :pray:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.