Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 18 jan 2011, 10:59

reds_forever je napisao/la:
Lily je napisao/la:Isto sve. :D

Musko-zenska prijateljstva postoje. Isto kao @reds_forever, nekad mi se cini da mi je lakse najboljem drugu neke stvari rec nego nekoj drugarici. Iako ovaj pe*der za Real navija drag mi je pravo i znamo se jos otkad smo bebe bili. A inace, bio mi je i prva simpatija a i ja njemu. :lol: :lol:
Ja ovu jaranicu znam od 1. osnovne i upravo u tom razredu, kad sam se tek prebacila u drugu skolu i doselila u drugo naselje, stekla sam i jednog "neprijatelja" koji je i dan danas jedna od rijetkih osoba sa kojom se necu pozdraviti i nervira me kao i prvog dana, ako ne i vise :lol: Ali je stvar u tome sto je ona malo ters i nekad u ljutnji kaze ljudima ono sto ne bi trebala a misli da moze, dok sa drugom kad pricas - smijeh, zezancija, bez tersanja,bez stresa.
Sto se tice jos tih prijateljstava, iskreno, i cura ima svakakvih, to se vjesa oko vrata kome stigne, mazi se i cmace se s kim stigne, nekad ne mozes razgraniciti ko je s kim u vezi, a ko je s kim prijatelj i tako najcesce pokrenu te lazne nade :roll:

što se ovog tiče potpuno si u pravu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 11:05

da li ima negdje da se skine Engleski jezik,cd-ovi ucenje,ponavljanje i te stvari.... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jan 2011, 12:10

harry_90 je napisao/la: Bolje i na nju,nego na ove tvoje tri gore,plasticarke,kojima je silikon u grudima veci od mozga :lol: eee moj prika ..
Ja ono ne bi,boze savucaj,nego stavi da vi ovdje drkate 8-) ;)
Onaj je trazio sise,dobio ih je ;)
A C A B !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jan 2011, 12:17

Ponos Torina je napisao/la:da li ima negdje da se skine Engleski jezik,cd-ovi ucenje,ponavljanje i te stvari.... :mrgreen:
ee da ti mogu ja poslati kako CD koji sam dobio još u gimnaziji, na njemu imaju sve moguće vježbe za ponavljanje gradiva i testovi sa rješenjima :| ako si iz TZ možda bi se moglo i nekako izvesti ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 12:24

reds_forever je napisao/la:
Lily je napisao/la:Isto sve. :D

Musko-zenska prijateljstva postoje. Isto kao @reds_forever, nekad mi se cini da mi je lakse najboljem drugu neke stvari rec nego nekoj drugarici. Iako ovaj pe*der za Real navija drag mi je pravo i znamo se jos otkad smo bebe bili. A inace, bio mi je i prva simpatija a i ja njemu. :lol: :lol:
Ja ovu jaranicu znam od 1. osnovne i upravo u tom razredu, kad sam se tek prebacila u drugu skolu i doselila u drugo naselje, stekla sam i jednog "neprijatelja" koji je i dan danas jedna od rijetkih osoba sa kojom se necu pozdraviti i nervira me kao i prvog dana, ako ne i vise :lol: Ali je stvar u tome sto je ona malo ters i nekad u ljutnji kaze ljudima ono sto ne bi trebala a misli da moze, dok sa drugom kad pricas - smijeh, zezancija, bez tersanja,bez stresa.
Sto se tice jos tih prijateljstava, iskreno, i cura ima svakakvih, to se vjesa oko vrata kome stigne, mazi se i cmace se s kim stigne, nekad ne mozes razgraniciti ko je s kim u vezi, a ko je s kim prijatelj i tako najcesce pokrenu te lazne nade :roll:
mene su tako peglale drugarice u srednjoj evo sad 6-7 godina poslije sa nekim od njih se i ne pozdravljam na ulici a svo to prijateljstvo je prestalo prije jedno 4 godine od kad sam u vezi... mislim meni je svejedno potpuno ja ne volim da imam puno "prijatelja" meni vise odgovara taj neki krug od nekoliko osoba kojima vjerujes i koji su ti pravi prijatelji a to sve zavisi od covjeka do covjeka a ne jel musko ili zensko....
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 12:26

brazzo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:da li ima negdje da se skine Engleski jezik,cd-ovi ucenje,ponavljanje i te stvari.... :mrgreen:
ee da ti mogu ja poslati kako CD koji sam dobio još u gimnaziji, na njemu imaju sve moguće vježbe za ponavljanje gradiva i testovi sa rješenjima :| ako si iz TZ možda bi se moglo i nekako izvesti ;)
pa da li bi mogao Upload uraditi negdje da mogu Download??? jeli cd-700mb ili dvd??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jan 2011, 12:30

Ponos Torina je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
pa da li bi mogao Upload uraditi negdje da mogu Download??? jeli cd-700mb ili dvd??
CD je ali prvo pogledati gdje sam ga zabacio možda jedino da ti preko Free zone uploadujem a javim ti u koju ću grupu ;)
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 12:32

reci mi naziv tog cd-a??mozda ima na netu da se nemucis? :) u svakom slucaju hvala

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jan 2011, 12:49

Ponos Torina je napisao/la:reci mi naziv tog cd-a??mozda ima na netu da se nemucis? :) u svakom slucaju hvala
izvini nešto sam morao vani evo ti link čini mi se da ima ovdje http://english.pp.ua/?p=795
a ja sam imao ovakav CDslika ali ljubičasti ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 12:50

brazzo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:reci mi naziv tog cd-a??mozda ima na netu da se nemucis? :) u svakom slucaju hvala
izvini nešto sam morao vani evo ti link čini mi se da ima ovdje http://english.pp.ua/?p=795
Ovo je engleski za 1 ili 2 gimnazije ja mislim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 12:58

brazzo je napisao/la:
ovo je Ruski :mrgreen: :lol: moram vidjecu vec nesto nasao sam jedan
PDF MP3 SRB ENG Assimil Novi Engleski Bez Muke :mrgreen:

ma netreba meni nego ovom jeranu iako zna samo komp ukljuciti nezna se njime sluziti pa reko da pomogem da mu nadjem da covjek uci jezik malo 8-) hvala u svakom slucaju ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jan 2011, 12:58

Nail for Real je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Ovo je engleski za 1 ili 2 gimnazije ja mislim.
;) a imaju CD-ovi za sve 4 godine a ovaj ljubičasti je iz 4 razreda i pokriva cijelo gradivo, iz njega sam između ostalog spremao se za polaganje mature i iz obaveznog dijela a i kao izbornog predmeta ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 13:01

evo za ljubitelje 200 stoje :lol: :lol:
slika

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jan 2011, 15:54

Sad u kladionici Bet-live ,razmisljam sta da odigram i taman da uplatim ulazi jedna cura,tamo vamo,dobi 200 km na kladionici,i sad ono ime i prezime,sta ja znam Ana Damjanovic,kad ja stvarno ona.Dobi Ana na kladionici 200 km i naravno sad ce se njen televolting dignuti za 20 % :lol: :lol:
A C A B !

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 jan 2011, 17:26

Emir_ZENICA je napisao/la:Sad u kladionici Bet-live ,razmisljam sta da odigram i taman da uplatim ulazi jedna cura,tamo vamo,dobi 200 km na kladionici,i sad ono ime i prezime,sta ja znam Ana Damjanovic,kad ja stvarno ona.Dobi Ana na kladionici 200 km i naravno sad ce se njen televolting dignuti za 20 % :lol: :lol:
hahah gdje nju nađe

jel ona radi u cvjećari u crkvicama????

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jan 2011, 17:33

Mislim da radi,ja u bet-live-u u soppingu ,ona lovu dize :D
A C A B !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 17:51

Zna li ko kakvu stranicu na fazon da uploadujes svoju sliku i vidis kako ces izgledat recimo za 20 godina :D s
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 17:53

Dylan Dog je napisao/la:Zna li ko kakvu stranicu na fazon da uploadujes svoju sliku i vidis kako ces izgledat recimo za 20 godina :D s
ja neznam..valjalo bi da postoji takva stranica :lol: :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 jan 2011, 18:05

Ponos Torina je napisao/la:evo za ljubitelje 200 stoje :lol: :lol:
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 jan 2011, 19:29

slika

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.