13. tim Superlige Srbije.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ti bivsi fudbaleri Slobode nek za pocetak kupe platinum clansku, nek izlobiraju kojeg sponzora a ne samo eto oni su legende pa nek malo odlucuju.Skver je napisao/la: ↑04 jul 2021, 10:37Dobra ideja, samo su valjda ovdje trebali pozvati i neke bivse Slobodine igrace, trenere koji bi bili kompetentni za razvoj, i neke starije pametne glave a ne da se sami pozivaju....hondas je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:29Nakon obavljenih preliminarnih sastanaka sa zainteresovanim stranama, FK Sloboda donosi odluku o osnivanju Odbora za Razvoj. Tijelo će imati funkciju i zadatak da unaprijedi segmente poslovanja FK Sloboda u kapacitetu koji je trenutno moguć sa posebnim osvrtom na organizacioni dio. Odbor za razvoj trenutno će činiti: Alen Haman, Amir Azabagić, Omar Radončić, Asmir Ćilimković, Elvis Baraković, Vehid Šehić, Kristijan Vasilić i Aleksandar Jović kao koordinator odbora. Treba napomenuti da je Odbor za Razvoj otvorenog tipa i da ukoliko bude zainteresovanih pojedinaca za učešće u istom svoje pravo mogu ostvariti u dogovoru sa kordinatorom Odbora. Ovim putem zahvaljujemo trenutnim članovima na angažmanu i želimo da se u skoroj budućnosti Odbor proširi na što veći broj ljudi, saopćeno je iz FK Sloboda.
Ova ekipa trenutno sto je tu je skup ostvarenih ljudi manje-vise koji mogu i hoce svojim znanjem i uticajem u gradu pomoci rastu brenda i imena Sloboda.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hoce li raditi teren ovo ljeto?Rekose da ce na zavrsetku sezone raditi teren,i ono haman nista od toga?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Tacno tako, nisi bolje mogao opisati.klasik je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:03Ti bivsi fudbaleri Slobode nek za pocetak kupe platinum clansku, nek izlobiraju kojeg sponzora a ne samo eto oni su legende pa nek malo odlucuju.Skver je napisao/la: ↑04 jul 2021, 10:37Dobra ideja, samo su valjda ovdje trebali pozvati i neke bivse Slobodine igrace, trenere koji bi bili kompetentni za razvoj, i neke starije pametne glave a ne da se sami pozivaju....hondas je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:29Nakon obavljenih preliminarnih sastanaka sa zainteresovanim stranama, FK Sloboda donosi odluku o osnivanju Odbora za Razvoj. Tijelo će imati funkciju i zadatak da unaprijedi segmente poslovanja FK Sloboda u kapacitetu koji je trenutno moguć sa posebnim osvrtom na organizacioni dio. Odbor za razvoj trenutno će činiti: Alen Haman, Amir Azabagić, Omar Radončić, Asmir Ćilimković, Elvis Baraković, Vehid Šehić, Kristijan Vasilić i Aleksandar Jović kao koordinator odbora. Treba napomenuti da je Odbor za Razvoj otvorenog tipa i da ukoliko bude zainteresovanih pojedinaca za učešće u istom svoje pravo mogu ostvariti u dogovoru sa kordinatorom Odbora. Ovim putem zahvaljujemo trenutnim članovima na angažmanu i želimo da se u skoroj budućnosti Odbor proširi na što veći broj ljudi, saopćeno je iz FK Sloboda.
Ova ekipa trenutno sto je tu je skup ostvarenih ljudi manje-vise koji mogu i hoce svojim znanjem i uticajem u gradu pomoci rastu brenda i imena Sloboda.
-
desperados
- Kontakt:
Da li je naplatit potrazivanja, odmah bi se javili.klasik je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:03Ti bivsi fudbaleri Slobode nek za pocetak kupe platinum clansku, nek izlobiraju kojeg sponzora a ne samo eto oni su legende pa nek malo odlucuju.
Sad nam smeta i sto neko nije pozvan, ljudi su uputili poziv ko ima zelju, volju i mogucnost ukljucit ce se, al mi navikli nehljebare skupljat oko sebe da nas mogu poslije klat.
-
strujasamo
- Kontakt:
Sloboda u 75 minuti izjednačila protiv Novog pazara
-
PitaKupusnjacaTZ
- Kontakt:
Eh, da se i ja upisem, Pozdrav svima.
Odlicne pripremne, protiv svih jacih timova nemamamo izgubljene utakmice, u svakoj smo postigli makar 1 gol. Ekipa NP-a danas vjerovatno i ouno svjezija, s obzirom da su posljednju prijateljsku igrali prije 4 dana, a mi smo jucer igrali. sve u svemu, zadovoljan.
Istina, broj opasnih napada na stranicama za pracenje kaze da ih je NP imao duplo vise, medjutim, rezultat se gleda. Bravo
I da, da mi ne bi postavljali anti-bot pitanje, znam ga vec. Odgovor je Izvadi .. Rexepe
Odlicne pripremne, protiv svih jacih timova nemamamo izgubljene utakmice, u svakoj smo postigli makar 1 gol. Ekipa NP-a danas vjerovatno i ouno svjezija, s obzirom da su posljednju prijateljsku igrali prije 4 dana, a mi smo jucer igrali. sve u svemu, zadovoljan.
Istina, broj opasnih napada na stranicama za pracenje kaze da ih je NP imao duplo vise, medjutim, rezultat se gleda. Bravo
I da, da mi ne bi postavljali anti-bot pitanje, znam ga vec. Odgovor je Izvadi .. Rexepe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sve u svemu ovo je odlicno, izgleda da se realizacija bas popravila. Kako bi sjeo golman i dobar vezni, mislim da bi mogli bit iznenadjenje sezone, nesto kao Velez prosle sezone. Mislim da se imamo cemu nadat, sad svi po clanske kartice (barem ove od 25KM) i da se finansijski pogura klub
Volim tebe, više od sebe
Dobrodošao kolegaPitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:30Eh, da se i ja upisem, Pozdrav svima.
I da, da mi ne bi postavljali anti-bot pitanje, znam ga vec. Odgovor je Izvadi .. Rexepe![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Danas protiv NP puno mladih igraca u oba poluvremena te sasvim solidno izdanje.
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Sa drugom postavom: Na golu je stajao Drakulić, zadnju liniju činili su Jusić, Devedžić, H. Beganović i Avdić, a vezni red Kapetanović, Saletović, Mehmedović, Husejinović i Zličić. U vrhu napada igrao je Alić.
-
PitaKupusnjacaTZ
- Kontakt:
Kako procita, eurogol 
tuzlanska Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Odlicno da i on na pripremnim koristi mikutazu, mogao bi nam biti od koristi u narednoj sezoni uz Ramica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Alic se na pripremama namece kao prvi spic. Realno ako je tu negdje sa Ramicem, treba ga isforsirati kao prvu opciju. Zamisli da postigne 10+ golova u sezoni, za igraca njegovih godina mogao bi napraviti vrhunski transfer na ljeto.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Jel to to, nema vise pridoslica? Pa dobro, solidan tim, ako jos uprava ispostuje plate odlicno. Borba za evropu u nikad losijoj konkurenciji. Samo da ne bude opet sudijskih kuhanja.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Trenutno korisnika/ca: Balorda, FranckRibery i 8 gostiju.