Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
A ovaj ga kao nije zguzio, sekunde prostora nije ostavio
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bas glupavo ...tvoje je da cuvas ledja Maxu od Mercedesa ...dosao bi napad na Norisa
Ne raspravljajte se sa Evanderom, lik zivi u nekom svom svijetu kontri, dzaba gubite zivce.
- akisarajevo92
- Kontakt:
FIA cekala da vidi hoce li Hamilton obici Norrisa na stazi, kad su vidjeli da ne ide otvorili istragu zbog incidenta koji se desio prije 10 minuta sa Perezom 

Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bas bi volio vidjeti situaciju perez vs gasly i tsunoda koliki otpor ce alpha tauri da pruzi
-
- Moderator
- Kontakt:
A jbg trebo je VAR da se ukljuci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 15:20FIA cekala da vidi hoce li Hamilton obici Norrisa na stazi, kad su vidjeli da ne ide otvorili istragu zbog incidenta koji se desio prije 10 minuta sa Perezom![]()

Ima li neko link dobar da ne stopa?
Ovaj sport je bruka ziva
Mrš piizda vam materina, 5 sekundi za sta?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Opravdana kazna
#Punoljetstvo
hahahhah komedija
I ova odluka je u korist Hamiltona..sve se cini kako Max ne bi previse pobjegao..obicni trkacki incident a oni covjeka kaznjavaju sa 5sec..ono da je uradio Hamilton, ne bi se uopste otvarala istraga..
-
- Moderator
- Kontakt:
A kud ce u qrc da je saceko 2-3 kruga mogo je ga prestici.
Opravdana kazna. U onoj krivini se često obilazi sa vanjske strane, kad bi svi tako radili ne bi ni vidjeli trkanje.
Opet kazem, opravdano
Opet kazem, opravdano
Bravo za Damona Hilla i komentar

Da je kojim slucajem Perez ostao iza Norrisa, uopste ne bi bilo kazne..ovako su ovi vidjeli da Hamilton do sutra ne bi prestigao Norrisa, pa mu sad ciste put..
- BosniaBoston
- Kontakt:
To svakako stoji, ali Lando nije ostavio ni milimetar prostora. Bio prvi ili zadnji krug standardi moraju biti istiGracanicaAA je napisao/la: ↑04 jul 2021, 15:30A kud ce u qrc da je saceko 2-3 kruga mogo je ga prestici.
#Punoljetstvo
Jedva ga je i Hamilton obišao, ne mora značiti da bi brzo riješio. Teško je ovdje preticati. Meni je ovo trkaći incident, nema prostora na ovoj stazi.GracanicaAA je napisao/la: ↑04 jul 2021, 15:30A kud ce u qrc da je saceko 2-3 kruga mogo je ga prestici.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Teško uspijeva ali se često pokušava 

Zadnja izmjena: SF6, dana/u 04 jul 2021, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.