FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2009, 21:53

3:0 lagana ocekivana pobjeda,Podolski nadnaravan danas,2 asistencije i gol,uz to i asistencija schweini-a,interesantno da smo manje duela dobili od Bayera,ali i da nijedan Bayerov centarsut nije pronasao svoj cilj 8-)

Sada u Sinsheim po 3 boda 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2009, 21:59

bistrikboy je napisao/la:3:0 lagana ocekivana pobjeda,Podolski nadnaravan danas,2 asistencije i gol,uz to i asistencija schweini-a,interesantno da smo manje duela dobili od Bayera,ali i da nijedan Bayerov centarsut nije pronasao svoj cilj 8-)

Sada u Sinsheim po 3 boda 8-)

Moglo je biti drugačija, kod 0:0 dva penala su mogla biti svirana. Prvi Van Buyten nad renatom Augustom. Mogao je renato i pucati ali je skeltav, ehhe. Drugi penal po meni čisti je faul Martina Demichelisa. Ne znam jel kod 2:0 ili 0:0 tuga kad si bolestan :oops:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 maj 2009, 22:00

laganini 3. leverkusenu sad slijedi hoff i tu naravno ocekujem pobjedu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 12 maj 2009, 22:09

Rz88 je napisao/la:Nevjerovatno!!!

Diego je potpisao za Bayern, samo da se klubovi dogovore jel 25 miliona ili 30 miliona za prelazak, također Luis Van Gaal potpisao dvo-godišnji ugovor. Uskoro će se objavitit to sve sa klubovima. Bio je tajni sastanak između managera Diega i BAyerma i sve je riješeno.

Kao što sam rekao ne vjerujte nikad španskim i talijanskim novinama koji izmišljaju da bi se bolje prodali. Engleski i Njemački su vjerodostojni , naravno Njemački najviše jer ne pišu nikad bez dokaza.

Bild.de :mrgreen: :mrgreen:
Haha, treb'o si nam mustuluk uzet. Ipak, sacekajmo da to osvane ovdje: http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /index.php ,pa cemo se veseliti 8-)
Nisam gledao tekmu, tako da ne mogu nista rec, cujem da je Podolski odigrao odlicno. Steta sto nismo uspjeli smanjiti gol razliku u odnosu na vukove.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 22:10

Dobro je napisao Rz88. Div se budi. Bayern polako dolazi na svoje. Odlična igra večeras. Poldi igrao kao lud, dvije asistencije i gol. Treba učiniti sve da ga se zadrži. Čestitke Bayernu na pobjedi. Sada idemo Hoffenheimu po tri boda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 maj 2009, 22:14

ne mogu vjerovat da je diego presao u bayern zamislite njega i riberya pa nece nam niko nista moci
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 maj 2009, 22:17

el-fighter je napisao/la:Dobro je napisao Rz88. Div se budi. Bayern polako dolazi na svoje. Odlična igra večeras. Poldi igrao kao lud, dvije asistencije i gol. Treba učiniti sve da ga se zadrži. Čestitke Bayernu na pobjedi. Sada idemo Hoffenheimu po tri boda.

Bayern div?-svakako ne-barem ne u ovoj sezoni...

P.S.Diego nije jos potpisao za Bayern

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 maj 2009, 22:17

adnan24 je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Dobro je napisao Rz88. Div se budi. Bayern polako dolazi na svoje. Odlična igra večeras. Poldi igrao kao lud, dvije asistencije i gol. Treba učiniti sve da ga se zadrži. Čestitke Bayernu na pobjedi. Sada idemo Hoffenheimu po tri boda.

Bayern div?-svakako ne-barem ne u ovoj sezoni...

P.S.Diego nije jos potpisao za Bayern
niti ce potpisati

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 12 maj 2009, 22:23

Ako je ovo za Diega tacno, onda je to najbolji potez uprave meni mrskih Bavaraca jos od dovodjenja Riberyja...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 maj 2009, 22:23

E **** dijete :twisted: , sta ima uciniti, kad je vec zimus prodat, to je AD AKTA!

Bayern prvo poluvrijeme zalosno los, cak imao srece kod nekih sudijskih odluka.
Drugo, sasvim Ok, jer su brzo dali gol i onda im se otvorila igra.
Ribery najbolji, treba li to ponavljeti. Ostali nisu bili losi, u zavrsnici je komotno moglo pasti bar jos 3-4 gola, steta!
Raduje me povratak Klosea, sada ce biti jako zanimljivo, posto su se i Vukovi probudili.
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 maj 2009, 22:29

DIEGO POTPISAO ZA JUVE:
Menadžer Werderovog veznjaka Giacomo Petralito je potvrdio da je brazilski majstor prihvatio ponudu Stare dame.

"Sve tri strane su postigle dogovor i potpisale ugovor", izjavio je Petralito koji nije želio otkriti financijske detalje transfera, no poznato je da bi Brazilac u Torinu trebao provesti sljedećih pet godina.

Njemački mediji nagađaju da je Juve Werderu platio 24.5 milijuna eura odštete, što je četiri puta više nego što je Werder za njega morao izdvojiti kada je 2006. godine stigao iz Porta.

Nadam se da ovo nije istina i da je istinito to da je diego postao bavarac,,ali ovako pise na http://www.net.hr
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 22:30

geronimo je napisao/la:
E **** dijete :twisted: , sta ima uciniti, kad je vec zimus prodat, to je AD AKTA!

Bayern prvo poluvrijeme zalosno los, cak imao srece kod nekih sudijskih odluka.
Drugo, sasvim Ok, jer su brzo dali gol i onda im se otvorila igra.
Ribery najbolji, treba li to ponavljeti. Ostali nisu bili losi, u zavrsnici je komotno moglo pasti bar jos 3-4 gola, steta!
Raduje me povratak Klosea, sada ce biti jako zanimljivo, posto su se i Vukovi probudili.
Nisam dijete, nego se nisam dobro izrazio. Mislio sam:" Trebalo je učiniti sve da ga se zadrži".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2009, 22:33

Jao ljudi, polako, net.gr kopira od goal.com.

Jeste meni smiješni Bild novinari spavaju na Allianz areni znaju šta se dešava i gledajte malo doppelpass i vidite ko gostuje tu uvijek, neko iz Bilda ne tamo nešto gazzete i raje. Kako će biti sve dogovoreno a DIEGIN AGENT JE NJEGOV BABO-OTAC. Kliko ih to ima ccc, samo laganao biti će još malo pa će se otkriti.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 22:35

Pa kome sada vjerovati. Talijanskim ili Njemačkim medijima. Ima li neko Diegov broj telefona pa da ga nazovemo.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 maj 2009, 22:35

Rz88 je napisao/la:Jao ljudi, polako, net.gr kopira od goal.com.

Jeste meni smiješni Bild novinari spavaju na Allianz areni znaju šta se dešava i gledajte malo doppelpass i vidite ko gostuje tu uvijek, neko iz Bilda ne tamo nešto gazzete i raje. Kako će biti sve dogovoreno a DIEGIN AGENT JE NJEGOV BABO-OTAC. Kliko ih to ima ccc, samo laganao biti će još malo pa će se otkriti.

Pa nece neko iz Gazzete gostovati u njemackoj-naravno da ce Bild :?: :o

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2009, 22:38

Pa ja, Bild je ekskluzivno to izvjestio da je bilo tajnog sastanka.Ma polako neka smo samo zdravi i živi pa da vidimo akoBogda.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 maj 2009, 22:42

el-fighter je napisao/la:
Nisam dijete, nego se nisam dobro izrazio. Mislio sam:" Trebalo je učiniti sve da ga se zadrži".
Ok, fajteru. Bilo pa proslo, idemo sad traziti bolje igrace. ;)

U vezi Diega JOS nista nije rijeseno, nit' ima zvanicnih informacija. Po svemu sudeci tu se vodi velika bitka, nesto slicno kao i sa Van Gaalom.
Nadajmo se da ce Uli izaci kao pobjednik, ili ce ponovo radi par miliona, uprskati sve :!: :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2009, 22:45

Ako ovo uprska onda je mazlo hehe. Ali siguran sam da neešto golemo priprema za posljednu sezonu kao manager Bayerna.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 23:00

geronimo je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:
Ok, fajteru. Bilo pa proslo, idemo sad traziti bolje igrace. ;)

U vezi Diega JOS nista nije rijeseno, nit' ima zvanicnih informacija. Po svemu sudeci tu se vodi velika bitka, nesto slicno kao i sa Van Gaalom.
Nadajmo se da ce Uli izaci kao pobjednik, ili ce ponovo radi par miliona, uprskati sve :!: :roll:
Nadam se da neće. Ali znajući njega, ništa nas ne smije iznenaditi. Diego bi nam dobro došao.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 12 maj 2009, 23:09

Vidjet cemo ovih dana sta ce biti sa Diegom ,nadam se potpisu ,ali do tada ,treba se radovat vecerasnjoj pobjedi i krenuti dalje ,okrenut se suboti i Hoffenhajmu ,to ce biti kljucna utakmica .Veceras nisam gledao cijelu utakmicu ,sad sam pogledao golove ,i akcije su bile za 10 .Poldi igra kao nekad u Kolnu ,steta sto tek sad pokazuje sve sto zna .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.