Smiješno je šta Hamiltonovi fanovi pokušavaju propagirati kao istinu. Uzgred uzeo je Schumacher dvije titule sa Benettonom. Alonso sa Renaultom koji je bio nešto slabiji bolid od Ferrarija i McLaren Mercedesa.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:38Vise je Button uzeo poena od njega dok ssu bili timske kolege. Smiješno i spominjat
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Evandera treba zaposliti kao dvorsku ludu. Frajer komentarise velicinu kakva je Sumaher, usput covjeka koji je osvajao titule u mrtvom Bennetonu. Sad ce reci da je to bilo jednako kao danas Mercedes.
Pa ovaj cigic ima duplo brzi bolid i opet mu se timski kolega mora sklanjat non stop, Rosberg je imao mu.da pa mu se suprostavio i znamo kako se to na kraju zavrsilo. Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je neko drugi umjesto Bottine uletio u Merc. Vettel ga je znao samarati 17' i 18' na pojedinim trkama sa izvjesno sporijim bolidom. Kazem i uvijek cu to govoriti, najveca zal u F1 mi je ta sto Vettel nije presao u Merc. Nasaketao bi cigica bez problema.

Pa ovaj cigic ima duplo brzi bolid i opet mu se timski kolega mora sklanjat non stop, Rosberg je imao mu.da pa mu se suprostavio i znamo kako se to na kraju zavrsilo. Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je neko drugi umjesto Bottine uletio u Merc. Vettel ga je znao samarati 17' i 18' na pojedinim trkama sa izvjesno sporijim bolidom. Kazem i uvijek cu to govoriti, najveca zal u F1 mi je ta sto Vettel nije presao u Merc. Nasaketao bi cigica bez problema.
Treba biti pošten i reći da je Ferrari itekako parirao 17 i 18. Na trenutke su izgledali i da imaju bolji bolid od Mercedesa. 2017 je Singapur uništio snove, a 2018 Njemačka.
S tim što je ovaj RB jači od tog Ferrarija.
S tim što je ovaj RB jači od tog Ferrarija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
+1
Jesi li dojma da bi do zadnje utrke Sebastian parirao Lewisu u borbi za titulu da je vozio za Merc? Onako iskreno? Kazem to jer kad je vec dobro gurao u Ferrariju, sta bi bilo da je vozio za Merc?
Mrtvom Benetonub
Pritom, oricaju o prevarama Mercedesa, a Beneton je bio ekipa koja je ubijedljivo najvise varala
Sumaher kad je imao dostojne rivale, Hakinena i aalonsa, popusio je
Alonso ga je poslao u penziju, kao sto ce sad Verstapen Hamiltona. Logican slijed digadjaja.
P.S. Sumaher, jedna od odvranijih njuski u F1 tokom karijere. Sena pogine, on slavi taj dan pobjedu i veseli se. O izbacivanju Hilla i Vilneva, da ne pricamo. Neko sa tako losim karakterom, ne moze se ni pominjati u kontekstu najboljeg ikad.

Pritom, oricaju o prevarama Mercedesa, a Beneton je bio ekipa koja je ubijedljivo najvise varala

Alonso ga je poslao u penziju, kao sto ce sad Verstapen Hamiltona. Logican slijed digadjaja.
P.S. Sumaher, jedna od odvranijih njuski u F1 tokom karijere. Sena pogine, on slavi taj dan pobjedu i veseli se. O izbacivanju Hilla i Vilneva, da ne pricamo. Neko sa tako losim karakterom, ne moze se ni pominjati u kontekstu najboljeg ikad.
A i ja nasao kome cu replicirati,Boze koja sam ja budala 

-
- Kontakt:
Nisu parirali tokom čitave sezone nego samo na male dijelove sezone. I to su uspjeli samo zbog jačeg motora. I da se Vettel nije izvrtio par puta ne bi imali šanse da uzmu titulu jer je Mercedes bio daleko superiorniji bolid u drugom dijelu sezone. Dakle, zadnjih 7-8 sezona nikada nisu imali konkurenciju kroz cijelu sezonu. Ni blizu da su bili ugroženi.
I am not yet born; O hear me.
A da neko pomene da su parirali jer su varali sa motorm? 

Jel Benneton bio najveci favorit za naslov tad? Jel Sumaher bio favorit? Nisi ni na yt prelistao kako su te sezone izgledale al lupetas nesto.Evander je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:52Mrtvom Benetonub![]()
![]()
![]()
Pritom, oricaju o prevarama Mercedesa, a Beneton je bio ekipa koja je ubijedljivo najvise varala![]()
Kako je popusio od Hakkinena kad je Finac imao brzi bolid i uzeo ga, kad su se stvari okrenule Sumaher uzvrati i ovaj se oprosti. Alonso je sa Renaultom posteno uzeo titule, al se Sumaher tad vec zasitio. Bilo je sasvim normalno da ga neko prekine u dominaciji. Alonso je uzgred u top 5 vozaca ikad bez dileme po talentu i znanju.
Cuj radovao se Sumaher.

Da, bili su najveci favoriti, uz Williams. A znas li 6a podnice i za to kako su trebali biti kaznjeni radi toga, a nisu?Goretzka je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:59Jel Benneton bio najveci favorit za naslov tad? Jel Sumaher bio favorit? Nisi ni na yt prelistao kako su te sezone izgledale al lupetas nesto.Evander je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:52Mrtvom Benetonub![]()
![]()
![]()
Pritom, oricaju o prevarama Mercedesa, a Beneton je bio ekipa koja je ubijedljivo najvise varala![]()
Kako je popusio od Hakkinena kad je Finac imao brzi bolid i uzeo ga, kad su se stvari okrenule Sumaher uzvrati i ovaj se oprosti. Alonso je sa Renaultom posteno uzeo titule, al se Sumaher tad vec zasitio. Bilo je sasvim normalno da ga neko prekine u dominaciji. Alonso je uzgred u top 5 vozaca ikad bez dileme po talentu i znanju.
Cuj radovao se Sumaher.covjeka jedva utjesili taj dan, al zna jedan klaun sa foruma bolje. Citav svijet tvrdi da je Sumaher najveci, mozes pjenit kolko hoces.
Finac imao brzi bolid

Samo Shumaher je pobjedjivao, a da nije imao najbrzi bolid

Odvratni svabo, koji je slavio pobjedu na dan kad je Sena poginuo, koji je iz nemoci, kad su ga brzi vozaci preticali, udarao ih namjerno, da bi osvojio titulu. Ne jednom, dva puta. Jednom je kaznjen, a drugi put mu je FIA poklonila titulu, a nije smjela. Udaranje Hilla. Nula od sportiste.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 04 jul 2021, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Hamilton je danas najavio borbu za drugo mjesto, smatra da je Max prebrz i da vozi svoju trku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Realno. Samo nesto nepredvidjeno moze Maxu danas uzeti pobjedu.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:06Hamilton je danas najavio borbu za drugo mjesto, smatra da je Max prebrz i da vozi svoju trku
Joj ludila na tribinama 
-
- Moderator
- Kontakt:
Kao da je utakmica

Dugo nismo imali neku havariju na startu. Mozda je danas to taj dan. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
e hajmo
Perez glupane ...pa tek pocelo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nestrpljiv je bio Perez, preagresivno, sjebao samog sebe. Da je samo sačekao par zavoja prešao bi Landa lagano.
-
- Moderator
- Kontakt:
Perez sta radis hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.