Mujanic je kolko znam bio solidan u Hobrou ali hajd ti sad nesto reci o toj situaciji, druga liga Danske ovo ono. Ali eto vratili su ga u Malme ove sezone. Tu je, vidjetcemo hoce li dobiti i priliku. Jest da mu je konkurencija teska ali i nije neki bauk. Mislim da bi za njega najbolje bilo da ga posude u neki klub u Allsvenskan ili (najgori scenario) u drugu ligu Svedske.Harise je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:07Drago mi je za Dina Salihovica da ce uskoro prilike dobiti. Sto se Mujanica tice, znam da je igrao u Hobro IK gdje je Ahmedhodzic isto igrao prija sto se vratio u Malmö. Ja se nadam da ce Armin Gigovic uskoro za nas igrati, jer smo u buducnost tanki sa Gojaka, Hadziahmetovica, Djokanovica, Loncara. Pitanje je sta ce nasi nesposobni kriminalce iz Saveza uraditi. Valdja ce opet neki levate iz menadzerski lobi gurati kao Rahmanovica, Besirovica, Danilovica da se prodaje![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
@igrajlopte 🐦
Serbecic u timu kola
Slažem se tada je igrala IK Hobro u prvu ligu, a sada su igraju u drugu ligu kada je bio Amel Mujanić tu. Nije nešto posebno dokazo jedino dvje asistencije. Šteta što je ispala AFC Eskilstuna iz prve lige tu bi se možda naigrao isto Adi Nalic, a još dodatno su igrali puno naši iz bivše Juge. Tada je bio aktuelni trener iz Mladost DK Nemanja Miljanović. Vidi čemo šta će se desiti i ko će za nas igrati u reprezentaciju. Hadzikadunic i Ahmedhodzic su prvi Bošnjaci koji su se iz Sveske odlućili za BiH i sad je Adi Nalić tu što je još veći plus za nas. Emrah Tahirović, Denni Avdića, Zlatan Ibrahimović, Muamer Tanković, Emir Kujović su svi isto mogli za nas igrati pa su se odlučili protiv. Ibrahim Drešević je Torbeša (Bošnjak iz Kosova) igra čak sa Kosovu. Uglavnom se nadam da će Gigović što prija za nas igrati...ReX je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:40Mujanic je kolko znam bio solidan u Hobrou ali hajd ti sad nesto reci o toj situaciji, druga liga Danske ovo ono. Ali eto vratili su ga u Malme ove sezone. Tu je, vidjetcemo hoce li dobiti i priliku. Jest da mu je konkurencija teska ali i nije neki bauk. Mislim da bi za njega najbolje bilo da ga posude u neki klub u Allsvenskan ili (najgori scenario) u drugu ligu Svedske.Harise je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:07Drago mi je za Dina Salihovica da ce uskoro prilike dobiti. Sto se Mujanica tice, znam da je igrao u Hobro IK gdje je Ahmedhodzic isto igrao prija sto se vratio u Malmö. Ja se nadam da ce Armin Gigovic uskoro za nas igrati, jer smo u buducnost tanki sa Gojaka, Hadziahmetovica, Djokanovica, Loncara. Pitanje je sta ce nasi nesposobni kriminalce iz Saveza uraditi. Valdja ce opet neki levate iz menadzerski lobi gurati kao Rahmanovica, Besirovica, Danilovica da se prodaje![]()
Moj član familije je kao junior debitirao u 4. njemačkog ligi (Siegen ili Wattenscheid, ne mogu se nikako sjetiti). Sa 18 godina se odlučio za fakultet. Logično da je ostao rekreacijski igrati fudbal po tim nižim ligama. I igrao je u 8 ili 9 ligi, na treninge i nije trebao dolaziti (održavati samostalno formu, osim pred početak sezone kada se zajednički trenirali), i imao je po utakmici "platu". Izlazio je te 2001.g oko 1000 eura.ASD je napisao/la: ↑03 jul 2021, 19:49Kobiljar imao 1200 minuta u slovenskoj ligi, pa onda 2 sezone u njemačkoj 3. ligi zajedno manje od 400 minuta.
Nego, tek sad dobijam informaciju da Zahirović igra u 9.ligi Njemačke.
U istom klubu gdje je u mene rođak igrao, a ni hodat ne zna. Malo išao tu poslije posla se zahebavat.![]()
Moram naglasiti jednu stvar. Svi koji igraju u tim 8 ili 9 ligama su zaposleni. Gledao sam im utakmicu, neki njemački talijan, Toni, uzeo loptu na svojoj poli i kao Messi pređe sve i zabi gol. Kasnije mi ovaj govori da ga je tražio neki petoligaš ili neko iz četvrte lige i da on nije htio dati otkaz u banci

A taj klub za koji je nastupao tada zove se SV Heßler 06. U tom istom klubu je u omladinskoj školi igrao Ilkay Gundogan.
Ilkay
SV Heßler 06 (1993-1998), FC Schalke 04 (1998-1999), SV Heßler 06 (1999-2004), SSV Buer 07/28 (2004-2005), VfL Bochum (2005-2009)
Kratka digresija vezana za Adnana Zahirovića. Dakle, čovjek je vjerovatno negdje zaposlen. Vidim u tom klubu ima još Bosanaca koji "igraju".
- ASD
- Kontakt:
Pa logično da je zaposlen. Inače ne bi dobio dozvolu.
On je svoju fudbalsku karijeru završio s nekih 28, 29 godina. Zadnji pokušaji da oživi karijeru su mu bili u našoj ligi gdje se pokazao kao promašaj.
Okušao se i u 3.ligi Belgije, ali ni tu ga nije išlo pa je završio karijeru.
Ovo sad malo ode na rekreaciju, poslije posla.
On je svoju fudbalsku karijeru završio s nekih 28, 29 godina. Zadnji pokušaji da oživi karijeru su mu bili u našoj ligi gdje se pokazao kao promašaj.
Okušao se i u 3.ligi Belgije, ali ni tu ga nije išlo pa je završio karijeru.
Ovo sad malo ode na rekreaciju, poslije posla.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 04 jul 2021, 02:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima i drugih forumaša koji to nisu znali.
Zahirovic je ostavio traga sa 7 nastupa u kvalifikacijama za SP2014...ukupno ostvario 20 nastupa za reprezentaciju i stvarno je čudno kako ga repka nije pogurala.
Nije uopće bio toliko los...doduše s onom ekipom nije bilo teško ni igrati
Zahirovic imao 7 od 10 nastupa u kvalifikacijama za SP2014.
TSS 0 nastupa...
Drugoga Pape poveo u Brazil a prvog izostavio.
Znam da je tada Zahirovic bio klupa u Bochumu ako se ne varam ali brate mili...
Nije uopće bio toliko los...doduše s onom ekipom nije bilo teško ni igrati

Zahirovic imao 7 od 10 nastupa u kvalifikacijama za SP2014.
TSS 0 nastupa...
Drugoga Pape poveo u Brazil a prvog izostavio.
Znam da je tada Zahirovic bio klupa u Bochumu ako se ne varam ali brate mili...
fejzić
hasan bičakčić bešić kolašinac
bajramović grlić salihović vrančić
miske demirović
Evo komplet ekipa koju su nam Švabe dale i to pojaka.
hasan bičakčić bešić kolašinac
bajramović grlić salihović vrančić
miske demirović
Evo komplet ekipa koju su nam Švabe dale i to pojaka.
I onda kazu Mujakic ne zna s loptom... 

kakva je ovo rupa na golu bruggea, vidi postavljanja hahah
Njemacka nam vise dala nego nase smece od lige. Ali bitno je ismijavati igrace iz vana.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Šehić
Vranješ Šunjić Zukanović Papac
Cimirot Krunić Rahimić
Džeko Bolić Barbarez
Igrači koji su svoju karijeru počeli u nekom od bh. klubova, rang nebitan.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kako nam je to Njemacka dala Hasana ?
Ili si mislio na igrace koji su najozbiljnije korake napravili u Njemackoj ?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Budimo ozbiljni, zadnji ozbiljniji igrač iz dijaspore je Kolašinac, a i on je podbacio i nije ispunio očekivanja.
Dakle ni dijaspora ni domaći fudbal ne proizvodi igrače Evropskog nivoa.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Drugi odu sa igracima iz svedske, poljske lige itd. na EP a bosnjo ako nema jedanest igraca iz reala odma prica nema kvaliteta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:01Budimo ozbiljni, zadnji ozbiljniji igrač iz dijaspore je Kolašinac, a i on je podbacio i nije ispunio očekivanja.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Maestro je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:07Drugi odu sa igracima iz svedske, poljske lige itd. na EP a bosnjo ako nema jedanest igraca iz reala odma prica nema kvaliteta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:01Budimo ozbiljni, zadnji ozbiljniji igrač iz dijaspore je Kolašinac, a i on je podbacio i nije ispunio očekivanja.
Tacno tako, i onda ti i takvi kao ti ismijavaju transfere igraca iz PLBIH u Poljsku, Tursku itd.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kakve veze Bolić, Barbarez, Rahimić imaju sa domaćom bh ligom?Nirton je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:46Šehić
Vranješ Šunjić Zukanović Papac
Cimirot Krunić Rahimić
Džeko Bolić Barbarez
Igrači koji su svoju karijeru počeli u nekom od bh. klubova, rang nebitan.![]()
Mogo si stavit i Kodru, Sušića, Baždarevića, Sliškovića...
Pročitaj zadnju rečenicu posta.DrFilgud je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:10Kakve veze Bolić, Barbarez, Rahimić imaju sa domaćom bh ligom?
Mogo si stavit i Kodru, Sušića, Baždarevića, Sliškovića...
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, riki46 i 41 gost.