Kazem ti da pricas gluposti,tj pises gluposti. Ne bih dalje
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne contam sto Gauff konstantno dobija priliku da igra na Centralnom terenu. Ako se ne varam igrala je tu protiv Vesnine, a evo i sada protiv ove Juvan. Nista protiv male, al nit ima top renking, nit je gs sampion pa me interesuje cime opravdavaju ovo sto je stalno guraju.
Pa stavio je za mec Federer - Norrie, nije valjda Norrie najveci.Goretzka je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:33Ne igra Rafaelo brt. Otkazao turnir i OI.osvajaci551 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:06Da ne bude zabune, na SK1 verziji za BiH će od 16h prekinuti tenis i uključiti košarku. Prijenos meča Federer-Norrie će sigurno ići na kanalu SK 4K, kojeg imaju pojedini na Telemachu te svi na MojaTV. Moguće da ubace i na neki divlji SK kanal (7-10) pa da niko ne bude uskraćen za meč Najvećeg.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo fakti moj Rona,nadji druge talente 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
laki je ovdje na tenisu pisao od 2011. na NBA temi sam bio aktivan samo o diskusijama vezanim za MVPa ove godine. ja tvrdio jokic, mnogi od vas stef, embid i sta ti ja znam ko sve jos ne. kada je jokic sa 90+ % glasova izabran za MVPa nije se imalo sta vise diskutovati. osim sto ste (mnogi) tvrdili kako je juka na terenu u direktnim sudarima bolji igrac i kako ce strpati jokica u dzep i kako se ovaj na terenu ne vidi kada igra direktno protiv juke. cak i da je juka sveukupno u stvari bolji igrac (jer je eto kao odbrambeno supermen dok jokic kao eto sabotira odbranu) ali da mu igra ekipe ne dozvoljava cifre poput jokicevih. ja sam tvrdio da su to nebuloze pa smo eto ispratili i tu seriju do kraja. pa se i tu pokazalo ko je bio u pravu. kao sto se i sve vise pokazuje ko je u pravu i na teniskoj temi. tamo, te 2011, ste tvrdili da nole nikada nece biti br1 i da nikada nece biti ne top10, kao sto sam ja tvrdio, nego top100 ATG igrac.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 03 jul 2021, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mogao bi Aco izletiti danas.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako Federer bude rješavao svoje servise, uzeće lagano 
Generalno Federerova igra na W zavisi od prvog servisa, sve ostalo se da korigovati, ali ako prvi ne ide, onda znaš da je hitna situacija.
Jer nema previše prostora za greške na W, ako imaš problema na svoj servis, dovoljan je jedan break, samim održavanjem svojih servisa protivniku stvaraš pritisak i automatski lomiš meč.

Generalno Federerova igra na W zavisi od prvog servisa, sve ostalo se da korigovati, ali ako prvi ne ide, onda znaš da je hitna situacija.
Jer nema previše prostora za greške na W, ako imaš problema na svoj servis, dovoljan je jedan break, samim održavanjem svojih servisa protivniku stvaraš pritisak i automatski lomiš meč.
Ma samo servis,ostalo je sve ok osim servisa,ako se to dotjera kako turnir odmice,ko znaAA23 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:59Ako Federer bude rješavao svoje servise, uzeće lagano

Ali isto tako ako ostane servis na ovom nivou onda vec danas ide kuci.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sta je ovo, 15 SK kanala a nigdje Federera. Nadyebali su eurosport.
- osvajaci551
- Kontakt:
Kao što napisah gore, SK 4K radi (kao i SK1 u Srbiji).
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Kakva je logika staviti mec na kanal koji vecina tvojih korisnika nema a imas 10 drugih kanala gdje prenosis dublove i slicne gluposti. Na ES makar znas da nemaju viska kanala.osvajaci551 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:23Kao što napisah gore, SK 4K radi (kao i SK1 u Srbiji).
IdiotiVGS je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:30Kakva je logika staviti mec na kanal koji vecina tvojih korisnika nema a imas 10 drugih kanala gdje prenosis dublove i slicne gluposti. Na ES makar znas da nemaju viska kanala.osvajaci551 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:23Kao što napisah gore, SK 4K radi (kao i SK1 u Srbiji).
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- osvajaci551
- Kontakt:
Njima je bitno da imaju na svojoj verziji SK1. Ovo na SK 4K je samo dodatno, iako je apsurd jer njega nemaju niti na novom EON boxu.VGS je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:30Kakva je logika staviti mec na kanal koji vecina tvojih korisnika nema a imas 10 drugih kanala gdje prenosis dublove i slicne gluposti. Na ES makar znas da nemaju viska kanala.osvajaci551 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:23Kao što napisah gore, SK 4K radi (kao i SK1 u Srbiji).
Nema niko pametan na ovim prostorima moj dela. U moru svakodnevnih gluposti, najvise me ove sitnice iznerviraju i podsjete koliko smo retardirani.delinjo je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:31IdiotiVGS je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:30Kakva je logika staviti mec na kanal koji vecina tvojih korisnika nema a imas 10 drugih kanala gdje prenosis dublove i slicne gluposti. Na ES makar znas da nemaju viska kanala.osvajaci551 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 16:23
Kao što napisah gore, SK 4K radi (kao i SK1 u Srbiji).

Imam sk5 ali nisu prenosili prvih par gemova kad sam vrtio. Evo vidim sad da ima, valjda ukljucili mozdane vijuge malo. Hvala.

publika i dalje za federera iako igra protiv britanca 

- osvajaci551
- Kontakt:
Sjetili se da su zavalili svoje u BiH, ali uz MojaTV nema frke

Simultatnka u prvom setu vala,rezultat 6:4 a realan je bio 6 :1,svaki njegov servis je napadao i prijetio,steta onih par milimetarskih auta jer je ovo moralo biti i uvjerljivije,nadam se da ce nastaviti ovako 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kao sto se i ocekivalo, svakim mecom je sve bolji i bolji
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.