Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
dr. katarina pjetlovic je aktivna u logistici PTPA. ona je napravila naucni rad na temu laziranja zrijebova na slemovima. ne znam da li je ona ali je neka zenska par mjeseci ranije dosta dikutovala o tome sa mnom na SC forumu. pa sam objasnjavao statisticku nevjerovatnost da nole konstantno izvlaci feda na AO, W i USO a rafu (uz 1 izuzetak) na RGu u to vrijeme. kasnije je ta osoba samo ostavila link sa izlaganjem ove doktorke na nekom seminaru. a poslije su mediji dosta pisali o tome i rad se mogao naci na netu. imam ga arhiviranog.
https://ptpaplayers.com/team/
https://ptpaplayers.com/team/
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa i nije baš isto, Rafa se ne dere kad igra protiv nekog anonimusa i vodi 2-0 u setovima i ako kaže to bude VAMOS a Nole se dere po pola minute kao da je osvojio GS titulu. Meni je to degutantno, kao i pljeskanje na svaki iole dobar poen pa makar to bio i običan fh winner.OldFashioned je napisao/la: ↑03 jul 2021, 11:51Pa po tom urlikanju bi cijeli svijet trebao mrziti Nadala.Unofficialpage je napisao/la: ↑03 jul 2021, 09:30Federer i Nadal imaju više navijača prosto iz razloga jer su se ranije pojavili i pokupili večinu navijača. Prosto, Nole je došao u pogrešno vrijeme po pitanju navijača. A što se tiče nas u BiH pa jednim dijelom i ne može se zamjeriti ljudima ako ne navijaju za njega zbog toga što je Srbin mada to je vrlo mali broj ljudi i večina je protiv njega zbog rivaliteta.
A i Nole antipatična osoba sa svojoj glumom i željom da se svima dodvori, oni urlici nakon osvojenog nebitnog poena protiv nebitnog igrača samo stvara još veću odbojnost.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vise me strah ovog malog danas nego Medvedeva,fkt sam ozbiljan 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nole se ne dere toliko radi protivnika koliko radi publike. inat je to. ni rafa ni fed nemaju takvo ponasanje publike protiv njih. kao sto rekoh. rafa je trazio da se izbaci 1 iz publike koji mu je prostacki dobacivao tokom meca. sta bi radio da mu to rade hiljade njih na svakom mecu?
Ispao Jokić pa Laki došao ovdje maltretirati ljude o Djokoviću 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da, ipak, prekinemo priču o Novaku i tome zašto za njega neko navija ili ne, rekli smo svi šta mislimo a i počeo je tenis. Imamo sad o čemu pisati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zanima me samo moze li servis biti bolji,jer mora jednostavno mora ako zeli zavrsnicu ovdje,sve ostalo je ok,on se i krece dobro,ne kasni uopste na udarce samo taj servis je problem,e sad ovaj mali isto nije neki server i bice prilika za brejk ali bgm sa ovim njegovim servisom ce puno vise trcati i rudariti za svoje gemove ako ne pronadje servis,medjutim ako bi servis radio onda nadam se da ce ovo danas proci bez problema

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako ovaj Berettini isto raste kao igrac,brat je isto all rounder,moze na svim podlogama podjednako dobro igrati. Bas je ovaj dio zrijeba puno puno jaci od onog gornjeg
- osvajaci551
- Kontakt:
Da ne bude zabune, na SK1 verziji za BiH će od 16h prekinuti tenis i uključiti košarku. Prijenos meča Federer-Norrie će sigurno ići na kanalu SK 4K, kojeg imaju pojedini na Telemachu te svi na MojaTV. Moguće da ubace i na neki divlji SK kanal (7-10) pa da niko ne bude uskraćen za meč Najvećeg.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ti za koga kazes da raste,on se ne sastavi kasnije

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne igra Rafaelo brt. Otkazao turnir i OI.osvajaci551 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:06Da ne bude zabune, na SK1 verziji za BiH će od 16h prekinuti tenis i uključiti košarku. Prijenos meča Federer-Norrie će sigurno ići na kanalu SK 4K, kojeg imaju pojedini na Telemachu te svi na MojaTV. Moguće da ubace i na neki divlji SK kanal (7-10) pa da niko ne bude uskraćen za meč Najvećeg.
- osvajaci551
- Kontakt:
Onda mi se učiniloGoretzka je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:33Ne igra Rafaelo brt. Otkazao turnir i OI.osvajaci551 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:06Da ne bude zabune, na SK1 verziji za BiH će od 16h prekinuti tenis i uključiti košarku. Prijenos meča Federer-Norrie će sigurno ići na kanalu SK 4K, kojeg imaju pojedini na Telemachu te svi na MojaTV. Moguće da ubace i na neki divlji SK kanal (7-10) pa da niko ne bude uskraćen za meč Najvećeg.

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Pa najavio si da ce vec do sad Alacaraz ulaziti u zavrsnice slemova

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ova Tomljanovic prgave naravi, sad mi je jasnije sto je bila sa Kyrgiosom, vise puta
Don't believe the hype.
Ne seri Dela brate,pricas gluposti
Pa priznaj

Pa Cicibana guras da osvoji slem pa nikako,volis ti ovaj next gen ali dzaba brate

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.